Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Bıktım artık 3-4 senedir hakemlerin bu kadar Barça korumasını yaa

Şikeyse en kralı bu Barcelona'da. İspanya'da da aynı halt Avrupa'da da.

Tamam iyi futbol dedik, pis Madride ya da otobüsçü Chelsea'ya karşı savunduk da, bir yere kadar. Bu kadar da kollanma olmaz, imtiyaz olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

@rew ya öyle diyosun ama milan baya sert oynuyo savunmak için. geçen maçta da çok bariz bi penaltı vardı sonlara doğru hakem vermemişti onu.

3-2'lik Madrid maçında hakemin nasıl katlettiğini, nasıl realin hakkını yediğini (ki biliyosunuzdur reali pek sevmem) hatırlıyorum, aynısı bu maçta da oluyor.

göz göre göre hakem tarafından itiliyo barça. Her maç oluyo da bu son dönemde çok arttı. Özellikle avrupa maçlarında, geçen sene reale karşı da bayağı yardım almışlardı.

Valla bizim üç büyüklere tarih boyunca edilmiş yardımları toplasan şu son 2-3 seneki Barça kadar etmez, o kadar bariz değildir. Ki bunu söylerken fenerin şikesini "sürülmüş tarlalarını" da hesaba kattım.
Sosyal ağlarda paylaş

penaltı olmuş kart çıkmış barçalılar hala hakemin etrafında

xavi arkadan kayıyor kart yok,formadan çekti diye nestaya sarı cıkıyor

2. penaltı çok aptalca

ayrıca 2si penaltı 3 gol olmasına rağmen 1 dakika uzatma

milanı geçseler bile münih tokatlar umarım barçayı,çok soğudum şu an barçadan
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ilk penaltıda çok az bir temas var, topa müdahale. messi klasik barça aktörlüğünü yapmış atmış kendini yere. ayak hafif çarpıyor. penaltı verilmeyecek sıradan bir müdahale.

ikinci penaltı zaten başlı başına şaka.

ya ilki bariz penaltıydı bence de ikincisi çok abartılıydı hakkaten, zaten ben de söyledim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...