Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 1-1 miş ama olsun yaklaştım. gidiş yolundan puan verir hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 oğlum yalnız fail olmuşum ben ya ASDAS maç başlamış ikinci yarı olmuş bile eurosport 2'de snooker izliyordum, buraya gelince maç başlıyor sandım ısınma hareketlerini vs. görünce 45 gördüm önce dedim geriye gidiyor kronometre, hiç düşünmedim de ikinci yarı olabileceğini 1-1 görünce jeton düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Valencia maçında Mehmet Topal beraberliği getiren golü attı, kornerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi bütün adamları satalım, YAKONAN isminde bi zenci alalım. ismiyle ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hannover in defansına kurban yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 salvio nasıl yazdı lan onu. dakka 89 olmus hala it gibi koşuyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bilbao yine yaptı yapacağını adamlar ivme kazandı man utd. dan sonra çok güzel maçtı huntelaar mal olmasa shalke maça tutunucaktı raulda classını konuşturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 raul reyisin 2. gol ne la öyle adam hala oynuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hannover ikinci maçta yargılayıp geçer atletico'yu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zgw5uxC7wR0 gol kornerden değilmiş bu arada, box score'un gazabına uğradım asdfaa gerçi kornerden seken top ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 BiTcH_oFBaT said: Ayrıca: ahaha evet bu çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 şu video topiğinin dışında olmayı hak ediyor http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fhX7ZKChgqE AHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ahauahasudh ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abi ilk izlediğimden beri velede öyle bir acıyorum ki, evlat edinesim geldi. Ne kadar güzel bakıyor, Casillas kendisini okşadı diye ne kadar mutlu oluyor, gülüyor falan. Çocuk saflığı temsil ediyor lan o an asdfasdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hakkaten ya. ayıptır ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Adamlar oynamış be. Geniş özeti izlemek lazım en azından. Borussia Dortmund 4 - 4 Stuttgart 33' [1 - 0] S. Kagawa 49' [2 - 0] J. Blaszczykowski 71' [2 - 1] V. Ibisevic 77' [2 - 2] J. Schieber 79' [2 - 3] J. Schieber 82' [3 - 3] M. Hummels 87' [4 - 3] I. Perisic 90' [4 - 4] C. Gentner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 of ligtv anadolu maçalarını veriyor premier lig izleyemiyoruz dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 webtv'den hediye premier lig paketi vermişlerdi.şimdi açtım m.city maçını ufacık görüntü var ve spiker yok.böyle mi premier lig maç yayınları?korsan açsam 2500kbps ile izliyorum, rezalete bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yXi04wyhZq8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 benzemanın gol de çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yuh abi biri 37 biri 36 gol atmıs bu sezon ligde. aksam aksam sövdürdüler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 messi de gol attıktan sonra kafasını gösterirse fena troller bu adamı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Guardiola'nin Barcelona soyunma odasina basarilar dilemek icin gelen Ibrahimovic'i kapidan cevirdigi,Isvecli'nin cileden ciktigi ogrenildi Terorist yuvası Barcelona saygıdan ne anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ibrahim yargılayacak bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar