Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

@darkrider sana gelsin bu hahahah

"balotelli twitter" said:

Liverpool have finally took home a trophy after 6 years, The Carling cup.Bit like being single for 6 years and bringing home Susan Boyle.

Liverpool aşkı kupalarla ölçülmez, ayrıca Bellamy kendisini tokatlarken sahada aklı neredeydi ! Aynı kupada içeride dışarı da follofoş ederken Pool, City'i neredeydi ?

Klavye delikanlısı gavat, banyoda havai fişek patlamaktan beyin hücreleri yok olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Liverpool'un Facebook sayfasından Türkçe postlar atılmaya da başlandı asdfsd

Liverpool FC
Siz ne düşünüyorsunuz? En güzel yorumunuzu paylaşın
Like · · Share · 1831722 · 30 minutes ago ·

ezikler hemen gelip 8-0, sekiztaş yazmaya başlamışlar gerçi, neyse internette türkler diyip geçelim.

Onun dışında Liverpool'un bu Türk sevgisi nereye dayanıyor merak ediyorum. KOP'tan 2 arkadaş var İngiltere'de yaşayan oyunlardan vs. tanıdığım, herifler benden çok takip ediyorlar bizim TSL'yi, Türk oyuncuları falan asfs garip
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'ın dışında özellikle Beşiktaş'ı çok iyi tanıyorlar birde, Çarşı'nın sosyal sorumluluk projelerinin bir çoğu KOP forumlarında bir şekilde yer alıyor. Maçları takip ediliyor, taraftarlar arasında da bir sorun yok genel olarak 8-0 faciasına rağmen, hani olmamış gibi davranılıyor. Tabii bu düz serseri taraftar profiline bakarak söylemiyoruz, zaten Liverpool, Tottenham, Everton vs. destekleyen bir BJK'li, hatta takım fark etmeksizin bir Türk futbol sever düz taraftar profiline sahip olamaz da asdf

Galatasaray'a da çok rastladım Pool forumlarında vs, eski futbolcularını takip ediyorlar halen ama onun dışında koreografiler vs. de paylaşılıyor arada, forumlarında aktif olan Türklerde çok iyi çalışıyorlar. BJK kadar içli dışlı değiller lakin, biraz da Arsenal bozgunundan itibaren GS'nin Avrupa'da, özellikle İngiltere'de sağlam bir şekilde tanınmasına bağlıyorum bu takip olayını gerçi, haklı bir sebep yani

Birde sanıyorum Türk takımlarıyla en çok karşılaşan İngiliz takımı Liverpool, ondan dolayı da Türkiye'ye karşı bakış açışları farklı olabilir. Çok içli dışlı olduk sadfsd
Sosyal ağlarda paylaş

İngiliz futbolunda çok şok yaşattı Türk takımları ondandır, aklıma gelenler:

- Galatasaray'ın daha tanınmıyorken, Cantona'lı Manu'yu CL'den elemesi
- Galatasaray'ın UEFA kupasını Arsenal'in elinden alması
- Malesef Leeds-Galatasaray meydan muharebeleri
- Fenerin Old Trafford'da 3942394 sene sonra Avrupa kupalarında galip gelen ilk takım olması
- Beşiktaş'ın Chelsea'yi Stanford Bridge'de Avrupa kupalarında son yenen takım olması
- Beğenin beğenmeyim 8-0 :D
- Liverpool'un İstanbul'daki efsane finali
- Tugay'ın gerçekten Premier ligde buradakinden 10 kat saygı duyulan bir figür olması
- Becks-Alpay kapışmasının ardından Alpay'ın temsili asılarak idamı

Daha bir ton da vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Fransa Almanya'yı hazırlık maçında 2-1 yendi bu akşam, deplasmanda hem de. Almanya baya dağınık gözüktü, pozisyon ürettiler gerçi ama oyunu çok kontrol edemediler ve defansta da çok hata yaptılar. Toparlarlar ondan pek şüphem yok da, asıl Fransa şaşırttı beni. Adamlar yeniden yapılanma işini gayet güzel yapıyo gibi gözüküyo. Yaza kadar baya üstüne koymaları lazım yine de, umarım da yapamazlar, kılım yeterince ehah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...