Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 umursamıyorlar ki, hani çıkardıkları kadro bunu gösteriyor zaten, takılın kafanıza göre demiştirlerdir de lig, ve ligde alınacak iyi bir sonuç ile ŞL'ye gitmek daha prestijli Tottenham gibi bir takım için. Ancak kupa açı sonradan görme takımlar her kupa için kasar, bir dönem Chelsea, şuan City'de olduğu gibi ya da bizim gibi ülkelerin takımları, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sene basinda soylemisti zaten redknapp uefa da yedek oyuncular oynayacak, onceligimiz degil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Pek de yedek kadroyla çıkmadı yalnız, PAOK'un 10 kişi oynadığını da düşünürsek Tottenham resmen yerlerde ama İngiliz takımlarının kendi liglerine çok daha önem verdiği de bi gerçek. Farklı olarak yıllarca ligi iplemeyen Liverpool ŞL'de az çoşmamıştı. Chelsea, Man U, Arsenal yetebiliyordu ikisine de aynı anda ki onlar da çok güç kaybetmiş bu yıl. Gerçekten zor adamların işi hele ki yurtdışı transferlere başladıktan sonra bebeklikten İngiliz futbolu eğitimi alan, haftada 3 maça banamısın demeyen futbolcular bulamıyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 İngiliz takımları Avrupa'da sıvıyor bu sezon. Manu ve Chelsea'nin gruptan çıkamama durumu var, Manu yine de çıkar ama Chelsea'nin işi zor. City'nin çıkması mucize olur Napoli'nin Villarreal'e yenilmesi lazım. Bi Arsenal garantiledi grupları. UEFA'da Tottenham yattı, Stoke ve Birmingham ilerleyecek ama onlarda nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Hedef 4 kupa!!!!!! :p 2 sinde patladık zaten haha Lig kaldı bir tek. onda da united'ı geçebiliriz de city zor :( hoş ikisi de 5 ledi bizi :( olsun liverfool'a çaktık bizde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Aynı muhabbeti burda çevirin ben ingiliz takımları avrupada yetersiz dediğimde beni linç edin. Süslü şekilde benim dedigimi söylemişsiniz bari taksimde sallandırmayın ben söyleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 İyi de bu sezona istinaden söylüyoruz. Yoksa geçtiğimiz senelerde CL'ye katılan 4 İngiliz de 5. haftadan garantilerdi gruptan çıkmayı, hatta lider çıkmayı. En formsuz gözüken Arsenal yapabildi bunu bir tek. Ki City'i geçersek en zor gruba düşen İngiliz takımı onlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 birmingham ilk turda elenirde stoke için 1-2 tur daha ilerisini görme şansı var. MANU'da gruptan çıkarsa arada falan belki kendine gelir diyeceğim de çok zor. Geçen sene de çok kötü başlamışlardı ama bu seneki bambaşka bir boyuta çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Villarreal ekibi dağıtmasa City UEFA'yı bile zor görürdü, CL ciddi bir iş. Cavani reis resmen yargıladı 2 Napoli maçında da. Beter ol City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 İyi de aynı şeyler Napoli için de geçerli. Tamam izlemesi gayet zevkli ve güçlü bi takım ama onlar da ŞL diye ligi boşladılar bu yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 genoa - milan maçıda takımlar soyunma odalarına geri dönüyor, galiba ertelenmeyecek maç ama şimdilik durduruldu. Tam anlamadım ama tribünde biber gazı patlatıldı galiba, herkes ya mendil tutuyor ya da yakasını çekiyor yüzüne, futbolcular flan da etkilendi o bölgedeki, bazıları da yüzlerini siliyor yine mendillerle asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 rip http://pgopo.files.wordpress.com/2011/09/socrates2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bu adamı canlı canlı izleyebilmiş olmayı isterdim. bi zicolu socratesli 82 brezilya kadrosu, bi de 74'teki hollanda kadrosu. rip doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 dr socrates ölmüş demeye gelmiştim ben de :( rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 son 6 maçta 6 galibiyet, son 8 maçta ki 7. galibiyet. çok fenayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ahaha real sociedad 2 haftadır mucize streak kastı resmen dakika 88, sociedad 1 - 2 malaga dakika 91, sociedad 3 - 2 malaga iki tane olağanüstü ve harika gol üstüne üstlük, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 son 10 dakikadır melekler koruyordu malaga kalesini zaten. süper maç oldu ama(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 umut'un golü http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cXx0ZwXoKGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ahha ne gol attı lan harbiden burda daha net http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=103182 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Hagi'nin yıllar önce attığı bi gol vardı diğer kanattan, ona benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hayatinin golunu atmis. atak olacak diye beklerken oradan gol atmasi sasirtti :) bayaa uzak mesafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bu arada fark ettim ki Hotspur ilk iki maçı kaybetmiş, son 11 maçta 10 galibiyetle oynuyor. İnanılmaz bir performans var ve üstü örtülüyor city tarafından. goddammit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Spurs ve City olağan şüphelilerin ikisini dışarı atacak zaten yıllar ilerledikçe ilk 4 spot için. Şu en yakın adaylar Arsenal ve Liverpool. Ama Chelsea yakalandığı buhrandan kurtulamaz ise onlar da sakat. Gerçi Newcastle falan da iyi gidiyor, City fetret devrine girer kesin yoğun fikstürde o zaman tadından yenmez lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Tottenham'ın bu tempo ile devam edeceğini sanmıyorum. Lakin Liverpool ile şuan ligin en iyi oynadıkları bir gerçek, Liverpool'da da, Spurs'te de öyle bir hava yakalandı ki, sakatlar ve eksikler moral bozmuyor, güç kaybına sebep olmuyor. Her şekilde çıkıp oyunlarını oynuyorlar. Şahsen iki takımın maçlarını da izlerken çok zevk alıyorum. Arsenal, Chelsea, Manu bu sene ilk üçe bir tanesi girsin de kendilerini şanslı saysınlar, Açık ara ligin en iyi takımları Spurs, Liverpool ve Newcastle şuanda, City'nin olayı ise tamamen bireysel yetenekler üstüne, eninde sonunda patlayacaklar. Eğer abartıldığı kadar iyi bir takım olsaydı o ŞL grubundan çıkardı. Merakla bekliyorum o patlama günlerini, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Hotspur orta sahası çok sağlam. Scott Parker baya iyi oldu. Forvette ise adebayor yardırıyor. Tek açık sol bek aslında. Ekoto tek o bölgede. Kyle Walker Corluka'yı sildi attı. Tempo da bir sıkıntı yaşamayız çünkü rotasyon yapacak çok kişi var. Ve işin güzeli chelsea dışında herkes ile oynadık. Geriye kalan fasa fiso takımlar. United'ı senelerdir yenemiyoruz. Rövanşı da alamayız. City'i ye de yenemezsek sorun olmaz ilk 3 için. Eksik maçı da kazanırsak 2. yiz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar