Sotto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Chelsea hep antipatikti yav, tamamen düz adamlardan kurulu takım. Lampard türevi adamları oldum olası sevmem (Gerard), bir de yanına düz Ballack, Essien gibi adamlar gelince güzel gelen top oynamıyordu kanımca Chelsea. Malouda o zinciri biraz kıran adamdı son 2 senedir, bu sene pek takip edemedim ama..Hele hele overrated'ın allahı Anelka da eklenince iyice çekilmez oldular... Evet flame'lerinizi bekliyorum....Önyargım var sanırım Chelsea'ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 çelsi fiziksel takım. şu anda yedikleri golde dünyanın en kötü golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 liverpool deplasmanda çaktı çelski'ye. 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 KOYDUK CHELSEA'YE KOYDUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sotto said: Chelsea hep antipatikti yav, tamamen düz adamlardan kurulu takım. Lampard türevi adamları oldum olası sevmem (Gerard), bir de yanına düz Ballack, Essien gibi adamlar gelince güzel gelen top oynamıyordu kanımca Chelsea. Malouda o zinciri biraz kıran adamdı son 2 senedir, bu sene pek takip edemedim ama..Hele hele overrated'ın allahı Anelka da eklenince iyice çekilmez oldular... Evet flame'lerinizi bekliyorum....Önyargım var sanırım Chelsea'ye... mata'yı ekle malouda'nın yanına bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Anelka'yı izlemek baya keyifli şuan yaş baş gitti ama her zaman zevkle izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 City çok fena ya. Yok böyle bir kadro. ŞL'nde yarı final falan görmezlerse en az kulubu kapatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ''Takımın başarısı nedeniyle mutluyum ancak yedek kulübesinde acı çekiyorum, çünkü bende hala iş var'' [Del Piero] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 3.yüz. umarım orada da bitiririz :) bu da başarı. son 7 maçı filan kazandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bizde bu hafta city'e koyalım da, o gazla rövanşta size koyar geçeriz liderlik koltuğuna falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iaJ4iesYGPY?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oha şl maçları deli başladı dakika 2 real madrid 1-0 dinamo zagreb dakika 3 bayern 1-0 villareal dakika 4 manu 0 - 1 benfica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 dakika 7 real madrid 2-0 dinamo zagreb tecavüz geliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Manu allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oha oha oha dakika 8 3-0 oldu real maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 DarKRideR said: oha oha oha dakika 8 3-0 oldu real maçı Ne oluyo demeden 3-0 oldu. Nuri ilk 11 de bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesut 4'ledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 21:45 21 GOL Real Madrid 4 - 0 Din.. Zagreb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 haydi manchester haydi inter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 kaç kaç real maçının ilk yarısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 CthuLhu said: kaç kaç real maçının ilk yarısı? 4-0. İkinci yarı Mesut çıktı Hamit girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 49.dk 5-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 napoli yargılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bu kadar dakikada 5 gol cok iddiali ama yine de besiktas rekoru kaptirmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 biz seve seve rekorun kırılmasını isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar