Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sevilla tarafı ''dünyanın en dandik, iğrenc ligi la liga'' derken çok haklıymış demek ki. burada bazı yarım akıllılar da, premier lig ile la liga'nın dengesini tartışmıştı. hey gidi gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 cavanagh said: güzel yazmış eleman ahah ekşi said: mahalle abilerinin sokakta mac yapan cocuklarin toplarini alip cocuklari bir sureligine ortada sicana cevirdikleri zamanlarda, topunun pesinden oradan oraya umutsuzca kosturan kucuk cocugun caresizligi paralelliginde kendilerine bazi nahos hisler besliyorum. profesyonel bir futbol karsilasmasinda yuzde 85 topa sahip olma orani nedir lan?! insafiniz yok mu allahsizlar! evet,bizim mahalle de bir tip vardı topu kapmanın imkanı olmayan,oturup ağlardım sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Nani'nin golünü görün derim ben. Manu 2-0 önde Chelsea karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 3-0 maşalla. maç aslında torres'in pasını ramirez öldürdüğünde bitti. bu arada pl tv ne zamandan beri ingilizce spikerde ya, çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 iyice seks oldu maç. manu acımıyo kimseye. bari lukakuyu gorelim 2. yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 chelsenal olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 manu > barca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ortasaha baya sıkıntılı Manu'da. Özellikle pas trafiği oldukça kötü chelsea değil de sağlam bir takım olsa baya zorlardı Manu'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 chelsea değilde sağlam bi takım wtf? chelsea'den daha sağlam manu var barça var ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 o kadar tatlısın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ahahahahah adam chelsedan daha saglam takım dmeiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 arkadaşlar biz bu benim yaptığıma taşşakül zanaat diyoruz eski türkçe'de. Bu kadar da yapmayn ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 gay misin arkadaşım? hani gaylerle bi sorunum yokta ilgilenmiyorum sadece onu soylemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sen bir kediye tatlısın dediğin zaman kedilerle cinsel ilişkiye mi giriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 e peki ben kedi miyim? mantıklı bi insansan olmadığımı anlarsın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Abi hadi iyi akşamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 görüşmemek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Abi bu kadar olmaz Makedonya-Rusya madalya maçı var adamlar son dakikalarda yayını kesdi la liga maçı veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ikisini de veriyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Hayatımda bu kadar saçmalık görmedim vermesin abi son 3 dakika madalya maçı zırt bırt la ligaya dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi bi tarafta ardanın takımının sikko racing takımıyla yaptığı maç diğer tarafta avrupa şamp. madalya maçı. hani olcak iş değil hakkaten. 15 20 dakka geç girin maç yayınına. ztn butun hafta tekrar tekrar la liga maçı veriolar. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 falcao sattı resmen oysa eğer ufak ekran göremedim ama biri ağır satıt sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi anlaşmasında varsa mecbur vericek o atletico maçını. eli mahkum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Rooney noldu abi öyle ya? Beckham geldi aklıma birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Rooney devre arasında iyi asılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar