guernica Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 pastore psg'ye gitmiş 40m civarı bi paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 psg mi? tamam psg iyi takım kurdu falanda tam malmış pastore oraya giderek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Dzsdahsaudcak'ın Çeçen takımına gitmesinden sonra sezonun en büyük vizyonsuzluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 daha bile fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BulletRide said: Dzsdahsaudcak'ın Çeçen takımına gitmesinden sonra sezonun en büyük vizyonsuzluğu eto'o için yıllık 20m teklif etmiş anzhi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 frey -> Genoa fio için büyük kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 İngiltere ne zaman başlıyor? Fikstür çekildiydi geçenlerde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 13. ağustos galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Red said: benfica-trabzon maçını gördüm.ben trabzonda oynuyordum maçın skoru 44-46 benfica yeniyordu sdfs ben 3 tane çk net pozisyon harcadım ilk yarı biitti. devamını hatırlayamadım of yine rüyamda maç skoru bildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BiTcH_oFBaT said: frey -> Genoa fio için büyük kayıp onlarin brezilyali genc kalecisi neto bayagi iyi olacak ama; onun onunu acmak icin yapilmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 GÜNÜN PROGRAMI - 31 Temmuz 16:00 Airtricity League XI-Celtic (NTVspor) 18:30 Manchester City-Inter Milan(NTVspor) 19:00 FK Krasnodar-CSKA Moskova(Spormax) 22:00 Avai-Corinthians (Spormax) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 city - inter maçı guzel maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Inter ağır buhrana girdi, Sneijder'i falan da kaptırırsa Milan alır başını gider en az 5 sene. Acil rebuild lazım takıma, Galatasaray maçında falan da leşti de City ağır ezdi 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 transferde çok fena kısır dönemde inter hatta italya ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Inter kötüydü evet ama Gasperini'de takımın başında farklı işler peşinde, bu takımı hazırlık maçlarıyla yargılamamak gerek. City bugün tam 11'iyle mücadele ederken Inter değişik şeyler denedi. Nihayetinde hazırlık maçı yani, Gasperini'ye şanslar tanınırsa Inter 1.5-2 sene sonra Italya'da yargılamaya başlar gibime geliyor. Gençlere şans tanımasıyla ve çıkardığı futbolcularla ünlü bir adam, Genoa'da neler yaptığı ortada, Inter'in gençlerini gördüm bugün ve yeni aldıklarıyla birlikte bayağı iş yapacağa benziyor takım, Özellikle Castaignos çok iyi bir futbolcu olacak gibi gözüküyor. Nelson Rivas'ta yeniler arasından gözüme girdi. Inter her zaman güçlüydü, sadece Rafa Benitez geçti üstlerinden. O şerefsiz olmasaydı bu sene Inter'in ölüsü bile şampiyon olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 TD)Pentagram said: transferde çok fena kısır dönemde inter hatta italya ligi. şuna da katılmıyorum aslında, üst sıralardaki takımların transferlere ihtiyaçları yoktu, olanlarda yavaş yavaş yapıyorlar. Ama daha önceki genel hallerinin aksine bu sefer pek bilinmeyen, ama gelecke vaat eden adamlara yönelmişler. Mesela Inter, transfer yapmamış gibi görünse de kadrosuna kiralıklardan geri dönen oyuncuları dışında 10 futbolcu almış. Üstte bahsettiğim Castaignos, Rivas ve bunların dışında Alvarez, Jonathan geliyor. Castaignos çok büyük gelecek vaat ediyor ve Inter rakiplerinin elinden kaptı adeta, Rivas'i zaten biliyor herkes, Alvarez'i Velez'den az çok tanıyorum, onun dışında Santos'tan Jonathan'da gerçekten iyi bir futbolcu ki yaklaşık 10 maç falan izlemiştim iddia oynadığım dönemde. Bu transferler cidden yerinde, Onun dışında Milan'a bakıyorsun. Adamların hucüm hattında zaten eksikleri yok. Orta sahaları bana kalırsa yeterli, halen Pirlo'nun yerini dolduracak bir transfer yapmamaları bana göre hata fakat sanırım altyapısından çıkan adamlara ve yeni aldığı El Shaarawy'e falan güveniyorlar. Defansları biraz sıkıntılıydı ki onu da tamamladılar. Aldıkları adamlara bakıyoruz. Amelia, Mexes, Taiwo, Boateng ve Ibrahimovic. Yani daha ne yapsın adamlar asdfsad Roma desen, adamlar Heinze, Borriello, Sketelenburg, Lamela ve Bojan'ı almış büyük transferler diyebileceğimiz. Heinze'i hadi kenara koysan yine nokta atışı yapmış Roma'da bana kalırsa. Gerçi Vucinic'in falan gitmek istediği söyleniyor. Sezon bitmeden giderlerse yerlerinin doldurulması gerekecek. Juventus diyoruz mesela, adamlar tam bir takım transfer ettiler direk sdsadsa. Ziegler, Motta, Matri, Quaglierra, Pepe, Lichtsteiner, Pirlo ve Arturo Vidal'i almış adamlar. Hani fark ettiyseniz resmen bir 11 var burada sadfads Zaten transfere en çok para dökende Juventus bu sene, Yani bakıyorsun yine transfer yapılmış, ama geçen senelerin aksine böyle "ULTRA BÜYÜK, SÜPER İSİMLER" almak yerine daha çok temel oluşturma transferleri bunlar. Inter'in hocasıyla birlikte gelen yeni düşünce tarzı zaten onların transferlerini şekillendiriyor. Juventus resmen artık "BİZ BÜYÜĞÜZ HALEN" demek için para döküyor transfere. Milan zaten borç batağında, gereksiz transfer yapmak istemiyor. Roma desen ayrı bir dert onların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 abi bursa,trabzon bile takımında yıldız oyuncu isterken.Koca interin taraftarı camiası istemezmi süperstar.Sırf mafya ve sert futbol nedeniyle oyuncular italyaya gitmek istemiyor.Çok spor yazarıda söylüyor.Bak bi ispanyadan italyaya transfer olmuş son futbolu eto.Başkada öyle aham şaham birisi gitmedi.İngiltere ligi,İspanya ligine göre vasat şuanda italya ligi.Bukadar endüstriyel hale geldiği halde futbol,italya buna ayak uyduramıyor. İnter dersen,ibrahimoviç den sonra adam gibi santrafor olayını çözemedi.Eto yetmiyor bence. Milan bu senede ezer geçer bu kadro ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 eto nasıl yetmiyor yav, interin en iyi oyuncusuydu geçtiğimiz 2 sezonda eto interin sorunu daha çok orta sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Yetmiyor dediğin Eto'o, Inter'ın potada kalmasını tek başına sağladı bir dönem. Hatta ŞL'de gidebildiği bölüme bile resmen tek başına taşıdı. Sneijder'in katkıları da büyük tabii ama Eto'o ateşliyordu takımı, Yıldız getirelim olayı sadece kısa vadede başarı isteyen takımların ya da başından büyük bir olay geçmiş takımın taraftarına olanları unutturma çabasıdır. Castaignos dedim mesela, sorsan Türkiye'de ne büyük transferi yaawww dersin ama Barcelona bile bu adamın peşindeydi transfer döneminde, Senin ülkende adı sanı duyulmamış, hatta sezon sonu büyük takımalarla adı anılmaya başlanınca ancak gazetelerine düşen Alexis Sanchez transferi var mesela. Sadece Barcelona aldı diye bizim ülkemizde "yıldız transfer" diye lanse ediliyor. Oysa Fener ve GS talip diye haberler çıktığında "o kim yaaa, yıldız istiyoruz biz" diye ağlamıştı millet, Hani yıldız dediğin adamı bazen almak yerine, yıldızı yaratmayı tercih edebilirsin. Bazen de başarıyı getireceğine inanıyorsan yıldız oyuncular olmadan da takım kurup ileriye gidebilirsin. Mesela Porto buna güzel bir örnekti. Sezon başı bu Porto'da bir tane bile yıldız kategorisinde sayılabilecek adam yoktu. Belki Hulk, önceki senelerdeki performansıyla falan denilebilirdi ama genel görüşe göre bir tane yıldız çıkaramazdın. Sezon sonu? Adamların kadrosunun yarısının değeri şuan nerden baksan minimum 20M Euro eder. Kişi başı, Udinese mesela Italya'da yine buna güzel bir örnek, adamlar yıllardır kalbur üstü kadrolarla istikrarlı bir şekilde üst sıraları zorluyorlar. Kendi yıldızlarını bile yarattılar en sonunda, Yıldız futbolcu dediğimiz işte tamamen taraftarı susturma, kandırma veya tamamen kulübün reklamı adına yapılır. Ya da gerçekten ihtiyacın vardır, sana önderlik etmesini istersin ve alırsın. Limiti aşmamak kaydıyla, Real Madrid gibi her sene 3-4 yıldız futbolcu alıyorsan sen şov peşindesindir. Türk takımları gibi sürekli yıldız kovalıyorsan taraftarın sussun diyedir. Ne bilim City gibi davranıyorsan sadece reklam içindir. Yıldız sistemi için yine en güzel örnek aslında Porto takımı. Her jenerasyonunda mutlaka bir yıldızı oluyor ve o önderlik ediyor. Quaresma mesela bir önceki takıma çok iyi önderlik ediyordu. Udinese'de mesela Di Natale yine aynı şekilde, Roma'da Totti, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Polyushka said: eto nasıl yetmiyor yav, interin en iyi oyuncusuydu geçtiğimiz 2 sezonda eto interin sorunu daha çok orta sahada Inter'in orta sahasında bir sorun yok aslında, sadece çok ağır kalıyorlar. O da Benitez'in mallığından kaynaklanan birşeydi (geçen sene için) Mourinho'nun takımını hatırlarsanız aynı orta saha neredeyse hiç hata bile yapmıyordu. Madem değişik bir oyun oynatacaksın, bu adamlarla işin olmayacağını görmen gerekirdi. Bu Benitez cidden beyin özürlü adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ha bu arada yukarıdaki WOT'ta aslında büyük kulüpler 2-3 yıldız transferi yapmıyor diye büyüklüklerini kaybetmiyor şeklinde özet çıkaracaktım unuttum yani mesela Inter'in transferleri bana kalırsa ders çıkarılacak cinsten bu sene için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 inter'in orta sahasındaki tüm oyuncular defansif anlamda yeterli ve güçlü zaten. obi mikel, cambiasso, motta, muntari, mariga hatta stankovic. mourinho da defansif özelliklerini çok iyi kullandı, o şekilde bir düzende oynattı. fakat ofansif anlamda yeterli değil orta saha. büyük yük sneijder'de. fakat bi robben olsa çok şey değişirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ona katılıyorum. Bu sene Sneijder dışında hücuma adam gibi katkı sağlayabilen yoktu. Cambiasso bile Benitez ve sonrasında Leonardo'nun boktan oyun tarzlarında takımı toplamaya çalışırken heba etti kendini, Bu sene ki genç transferler biraz umut verdi gibi, bakalım sezon bir başlasında neler olacak göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 vucinic'te juve'ye gitmiş deniyor, vay serhat neler dönmüş buralarda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yalnız pastore cidden transfer oldu ya ne diyim. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar