Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 rijkaard döneminde nasıl olacaksa guardiola sonrasında da aynı olacak. Barcelona'daki oyuncuların çoğu aslında disiplinsiz adamlardı. Guardiola sonsuz fayda sağlayacağını düşündüğü adamları disipline edip, geri kalanları yolladı. Messi ne kadar boş beleş yaşayan bir adam olduğunu kendi anlatıyordu. PES partileri, günde en az 2 öğün pizza yemesi ve düzenli kola içiciliği gibi tamamen çocuksu hareketleri varken Guardiola kafasına vura vura adam çıkardı ondan, Xavi desen daha geçen hafta kendi dedi, Rijkaard beni takımdaki disiplinsizliğin kalbi ilan etmişti falan diye. Guardiola bana güvendi, şans tanıdı ve adam etti diye. Xavi, Deco ve Ronaldinho'dan sonra gönderiliyordu da son anda vazgeçilmişti hatırlarsanız. Barcelona'nın seri başarısında Rijkaard'ın oturttuğu ve alttan çıkardığı adamların çok büyük katkısı var. Barcelona şuan bu kadar başarılıysa pastadaki en büyük paylardan bir tanesi de Rijkaard'a aitti ama GS'de de gösterdi ki, ne disiplini sağlayabiliyor ne iletişimi çok kuvvetli. Guardiola bunu değiştirdi. Disiplin disiplin disiplin. Kuvvetli bir iletişimi var. Futbolcularla TD-oyuncu ilişkisini sert çizmeyip, arkadaş olarak yaklaşıyor. Guardiola'nın tek başarısı bu zaten, ne taktik zekası var ne de belli bir formasyon bilgisi. Gördük, barça'nın klasik dizilişini bu sene değiştirmeye çalıştı ve ne kadar çok puan kaybetti, zorlandı ya da hakem hatalarıyla maç kazandı. Gideceği yerde başarılı olması tamamen kendini geliştirmesine bağlı olacak. İngiltere'de zerre başarılı olamaz, orada disiplinden farklı şeyler gerekiyor. Disiplini sağlayabilirsin ama o tempoda ve oynanan futbolda taktiksel zeka ve futbol bilgisinin üst düzey olması şart. Yoksa orta sıralardan bir adım yukarıya çıkamazsın. Onun için en iyi seçenek İspanya dışında İtalya bana kalırsa. Gitsin oralarda kendini geliştirsin :) Barcelona zaten dağılıyordu. Alttan gelen tek bir futbolcu bile 2009'daki o süper takımdan ayrılanların yerini tutmadı. O takım gibi kusursuza yakın oynayamadılar hiçbir zamanda, onun ekmeğini yıllarca yediler ve kendileri de sıkıldılar artık. Xavi - Iniesta - Puyol voltranı bozulduğu anda Barcelona'da çökecekti, yavaş yavaş bozuluyor. Iniesta zaten 2 senedir ayrılmak istiyordu. Puyol yaşlandı iyice, maçları kaldırıyor ama 2-3 seneye bırakır, o sürede performansı nasıl düşer belli değil. Messi desen arkadan destek gelmeyince hiçbirşey yapamıyor. Sol bek halen bulamadılar takım olarak, Abidal'ın yokluğu resmen çökertti savunmayı. Sol açık Henry'den sonra gelen hiçbiri istikrarlı olmadı. Pedro çapulcusu ayrı bir kazma, alt yapıdan gelenler ayrı bir kazma... Neyse bitti Barça rüyası, Guardiola kalırsa da 1-2 yıl daha devam eder. Sonra bir dönem daha sona erer :) Her zaman oluyor böyle işte bir takım çıkıp domine ediyor 3-4 yıl, her boku kazanıyor falan derken sonra bir anda silinip gidiyorlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 BulletRide said: Bielsa diyorlar, Guardiola zaten 3-4-3'ün temellerini atmıştı çok değişik bir takımla karşı karşıya kalabiliriz. Çözülene kadar sistem domine ederler yine ortalığı, forvete de Llorente hamlesi gelir Bu arada Mourinho'nun Real'e gelme sebebi challange hastalığı, zaten it dalaşına dönmüştü durum Pep'in gidişiyle de tadı kaçar. Mou da Premier lige geri döner Bielsa'da Llorente'de ayrılmayacağız demişlerdi. Hatta Bielsa Chelsea'nin bu sezon içinde yaptığı 2 teklifin yanı sıra Inter'in teklifini de reddetmişti. Bielsa zaten öyle takım değiştirmeyi seven bir adam değil, çalıştırdığı her takımdan kovulmuş ya da istifaya zorlanmış. Bu takımların hiçbirinde de başarısız olmamış. Kendi efsanesini yaratmayı seven, egoist hocalardan bir tanesi o da :D Llorente'de 2 senedir hem Barça hemde Real'in teklifleri başta olmak üzere bir çok takımı geri çevirdi. O da bırakmam, burası benim evim falan diyor. Tam bir bask milliyetçisi herif, koparılır takımından gerçi belli olmaz ama çok zor. Onu transfer eden büyük iş yapmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 gerçi kimse düşünmemişte, aziz yıldırım hamlesi olabilir. parlak geçen 3 yılın ardından bu sene elde hiçbir şey yok, kral kupası bile bilbao'nun parlak performansı göz önüne alındığında riskli ki kral kupası zaten değersiz birşey barça için, geçen sene real var diye hırs yapılmıştı. istifa edecem diyip, 2 hafta sonra ısrar var kaldım diyebilir asdfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Ben de Barcelona'yı pek sevmem ve gizliden bir kötü gidişin her zaman farkındaydım ama futbol çok nankör bir olay onu gördüm. Uzay takımı 2 haftada mefta oldu gömeni yok sdjsjdf Elendiğin stage grup aşaması değil, yarı finalde öyle ya da böyle Chelsea'ye karşı. Lig şampiyonluğunu da -kimse kusura bakmasın- senden de daha büyük varolan tek takım alıyor. Pep'in kafasında gitmenin olduğu açık, kontratlarını 1'er senelik yapmasını da açıklıyor bu zaten. Fırsatını da buldu ya, fırsatınıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Barça'nın olayı şu 6 saniyede topu geri almak için kuduz gibi devamlı saldırmaları ve bıkmadan top çevirip boşluk aramalarında yatıyor, o yüzden pres yapmayıp yerini boşaltmayan ve defansta pozisyonunu koruyan takımlar bu hafta üstüste çaktı Barçaya karşı deli dumrul gibi prese kalkanlar yine ellerine alacaktır ve bence tek Guardiola'nın gidişi fazla etkilemez, Xavi-Iniesta-Puyol asıl yıkıcı darbe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Guardiola yine bırakcam falan diyor. Lütfen bıraksın bu adam baydı artık bunun bırakcam haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Barcelonada yaprak dokumu basladi 3 la liga 2 sampiyonlar ligi de tarihe gomulcek haha. Seneye felan cok daha kotu bi barcelona bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 neden bıraktı bu adam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 rahat dötüne battı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 kalbini kırdılar son maçlarda. ondan bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bi kere yenildi mızıkcılık yaptı aldı topu evine gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 aykut kocaman - pep guardiola swap'ı gerçekleştirilsin. aynı tarihsel çizgiye sahipler sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Pehhh Guardiola bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 adam sıkıldı doğal olarak.almadığı kupa kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 lan amma abartmışınız be :) oyunu domine ederek oynayan takım yine barça, sadece bitiricilikte eksik kaldılar biraz. yerden yere vurduğunuz takım, 2 tane ilk 11 oyuncusu uzun süredir oynamıyoken bile buralara kadar getirdi olayı. guardialo rotasyon yapıcam diye bu kadar kasmasa, eksikleri de geri dönse yine domine etmeye devam edicekler seneye. azcık akıllılık etseler şu otobüs çekme olayına daha etkin bi çözüm bulurlar. uzaktan şut veya gerçek bi forvetle oynama gibi bişey yapsalar zaten, barçayı durdurma olayı sıfırlanıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mourinho sezonsonu barçanın başına geçse sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 FesTivaL said: Pehhh Guardiola bıraktı En azından arkasından böyle demeyecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 oha be ne başlık atmış adamlar zamanında :D foruma bile konmaz o derece müstehcen ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Yalnız montaj o gerçek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 montajdı gerçek oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 montajı bile güzel valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 http://altipastantaca.blogspot.com/2012/04/azizler-geliyor.html şöyle birşey karaladım asdf olay şu aslında http://www.youtube.com/watch?v=xBmOH8hoQD0&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Marko Marin --> Chelsea Anlamsız bir transfer, bu sezon Abromovich yine para saçacak. Bundesliga'dan transfer doğru tercih fakat Götze, Reus (Erken davranıp), Schürle falan alınabilirdi. Ya da Podolski. Higuain çoğu yedekten girerek 25 gol attı ama satış listesinde. PSG alacak gibi. Nuri kiralık, Hamit bonservisiyle gönderiliyor. Kaka için yine PSG 30 milyon euro teklif etmiş. Barcelona'nın da züğürtlüğünden faydalanarak Bale'i alacaklar gibi. Sneijder süpriz bir şekilde geri dönebilir Van Persie muhtemelen kalacak, Emirates'in kredileri büyük ölçüde ödendi. Arsenal yıllar sonra ilk kez pahalı bonservislere girişebilir. Podolski, Kagawa ve Soldado geçen isimler Southampton ve Reading geri döndüler EPL'ye, üçüncü takım da umarım West Ham veya Cardiff olur. Cardiff çıkarsa EPL'ye Giggs TD olacak diyolla. Galler takımı gelsin artık Böyle işte sjdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Scholes'u geri getiren Ferguson'un Giggs'i bırakacağını hiç sanmıyorum. 45'ine de gelse bırakmaz yani öyle cardiff filan zor iş :) Bale Madrid'e gitmesin lütfen. ŞL'ye kalamazsa takım ayrılcak gibi ama o takım rm olmsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Marko Marin iyi transfer diyorum ben. Bu sezon ismi fazla geçmedi gerçi, ama Euro 2012'de (o hayvani kadronun içinde) şans bulabilirse patlama yapabilecek adamlardan. Bonservisi yazıyo mu haberlerde bakmadım, ama Götze'ye falan kıyasla çok daha az maliyetlidir muhtemelen. Bi de Galler takımı olarak Swansea var be abi nesini beğenmedin adamların? Gelsin işte West Ham. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar