Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Chelsea Munih'e göre şanslı bana kalırsa, takım savunmasını çok iyi yapıyorlar ve Nou Camp'ta sağlam bir savunma ile turu çok rahat geçebilirler. Kontra atak futboluna yatkın adamları da var. Golü de bulurlarsa deplasman golü avantajı ile tur atlamamaları içten bile değil,

Munih ise bitiriciliği hariç tam bir Barcelona olmuş. Harika oyun kuruyorlar ve çok sağlam atağa çıkıyorlar. Topla oynama yüzdeleri de Barcelona kadar olmasa da tam bir takım olmuşlar. Gomez'in yanında Robben ve Ribery'de eski bitiricilik yeteneklerine sahip olsalar harika işler yaparlardı. Gerçi Gomez'de öyle ahım şahım bir bitirici değil ya neyse;

Munih - Chelsea finali olur inşallah ya, resmen dua ediyorum şunun için
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci maç çok zor Chelsea için, ama bu maçtaki en iyi senaryoydu herhalde şu skor. İyi oynadılar gayet, ama Barça'nın da kaçırdığı 3 pozisyon çok netti. Nou Camp'ta otobüs çekmek daha zor, ama yine boş yakalayıp bi gol atarlarsa 3-1'e döndürmesi baya zor olur Barcelonanın.
Oh be şu turda Şampiyonlar Ligi oynandığını hatırladım resmen, nolursa olsun artık sonrası. İspanyollar giderse sevinecem o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...