nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 4 sezonda 50 lig maç, toplamda 89 maçı var Evans'ın mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi o da hoca farkı işte, alex ferguson'a saygı duymamak elde değil bu yüzden, yalnız kenny reyiz bu yıl işleri ciddiye aldığı kadar gelecek planları da kuruyor. Bu yüzden rotasyona da önem veriyor ki küçük takımlarla yaptığı maçlarda yaptığı rotasyon bunu gösteriyor. yine de liverpool'un kaybedecek zamanı yok, o yüzden alex ferguson kadar rahat rotasyona giremeyecek. Dediğin gibi gelişimi daha yavaş olacak ama şuan bile onlardan kat kat daha iyi durumda, Ha klasik mehmet demirkol örneği olacak ama, okan koç'lu genç takım quaresmalı, ronaldo'lu takımın eline 2 kere üst üste vermişti. O eline alan adamlar geldi geçti onları falan filan, Wilson'u geçmeleri imkansız değil, ama potansiyelleri söz konusu olduğunda Wilson ikisinde de önde, çünkü daha teknik bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bence çok yanılıyorsun ama uzatmanın anlamı yok, birkaç seneye göreceğiz nasıl olsa sonucu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ayrıca övmeme rağmen genel olarak skrtel'i hiç sevmem, onu da belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ferguson ve wegner bu adamlar zaten premier ligi bu zamana kadar ön planda tutanlar. şimdi yeni arap şeyhleri falan filan geldiği için eskisi kadar göz önünde olamıyorlar gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hatta şu an city-united maçının tekrarı var ikinci yarı evans ve jones girdi. Community Shield maçı tabi bu. İzleyin Evans'ın şovunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kenny dalglish'ten ben umutluyum. Yani adam ligin efsanelerinden ve en iyi tanıyanlarından ki bu sene yaptığı bütün transferler nokta atışı oldu, tek bir tanesi boşa gitmedi. Alex Ferguson kadar rahat değil ama, o yüzden onun kadar rotasyona girebilecek durumda değil ve futbolcularıyla birlikte sırtını dayabileceği dolu dolu bir yakın geçmiş yok, Liverpool taraftarı artık başarı istiyor, özellikle Manu şampiyonluk sayısında onları geçince iyice küplere bindiler. Kenny Dalglish istifa etmediği sürece kimse onu kovamaz fakat o da taraftara karşı olan sorumluluğu yüzünden büyük bir yükün altında, Dünyanın en iyi TD'si olsun, böyle bir durumda rahat davranamaz ve "futbolcularım gelişsin" öncelikli bir yapıyı benimseyemez. Fakat Ferguson rahat, koy totosuna gitsin diyor başarısız olursa, seneye nasılsa alır kupayı asdfdsa futbolcularında da bu rahatlık var. Bunun dışında hoca olarak "adam etmeyi" çok iyi biliyor. Futbolcularına kazanma hırsını, doyumsuzluğu çok iyi aşalıyor. Oyunu çok iyi okuyor ve çok iyi oynatıyor diyelim kısaca. Rotasyona girdiğinde çıkan geleni aratmıyor çünkü takım olarak çok iyi oynuyorlar. Gerçek bir takımlar, Liverpool'un daha kat etmesi gereken çok yol var fakat bu takımdan Rafa Benitez geçti. (2 ŞL Finali, birini kazanmış olsa da) Berbat bir Roy Hudgson dönemi geçirdi ki bu dönemde Gerrard, Torres, Carragher gibi kulüple özdeşleşmiş adamlar kulübe küstüler. Biri kaçtı zaten, Dalglish geçen yıl küsenlerin güvenini kazandı mesela, altyapıdan adamları denedi geldikten sonra ve gayet başarılı maçlar çıkardı. Transfer döneminde tek bir hatalı transfer yapmadı. Yeni gelen adamalr harika oynuyor ki Adam ve Henderson'u söylemiştim zaten, Unutmayın bu takımın başında Kenny Dalglish var. Tek sorunu Alex Ferguson gibi sakin bir adam olmaması, böyle kafasına göre davranan bir adam olması, Yoksa Dalglish 5 sezon çalıştırdığı Liverpool'a 3 şampiyonluk, 3 sezon çalıştırdığı Blackburn'e 1 şampiyonluk kazandırmıştı. Sıfırdan takım kurup oynatmayı da biliyor, var olan takımı oynatmayı da, sorunlu adam olması dışında eksiği yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ha birde siyah formayı hiç sevmemiştim ama ilk defa bugün futbolcuların üzerinde gördüm. Bayağı iyiymiş ya, bu sene ki liverpool formam siyah olacak büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ingiltere ligini ligtv webtv gibi internetten izleyebileceğimiz paket satan bir yer var mıdır? digiturku iptal ettim premier ligi izleyemeyeceğim aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 @Darkrider dalglish in de britanyalı sevdası cok gereksiz; eger meirelesi inatla yedekten oyuna surmeye devam ederse onu kusturecek yakındaki ortasahının en iyi adamı bence. gecen senede en iyi oyuncuydu liverpooldaki. henderson adam iyi adamlar ama malesef ilk 4 icin yeterli degiller bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 meireles geçen sene liverpoolu çok büyük rezaletlerden kurtaran adam ki en iyi oyuncularından biri hakikaten. adam reyis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 katılıyorum, ilk 4 istiyorsa Gerrard - Meireles ikilisinin eline muhtaç. Özellikle Gerrard'ın son 2 seneki düşüşü ve moralsizliği devam ederse Meireles'e tamamen muhtaç, Yakında bunun farkına varacaktır ya, Henderson ve Adam çok iyi adamlar olmasına rağmen özellikle Henderson çok deli dolu, bazen gaza gelip önemli hatalar yapabiliyor. Adam'da çok tecrübeli değil malesef, üst sınıf maçlarda yetersiz kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bu arada kimse yazmamışta, bende yazmadım gerçi SDDADSA http://www.youtube.com/watch?v=pzoNtyjSVHs tuncay bolton formasıyla ilk maçında 1 gol 1 asistle oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ABİ YETER r. madrid yine lyonla aynı gruba düştü. nasıl bir kaderdir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 oyy Tuncay'ın asist baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ahaaha city H'ye düşseydi ultra ölüm grubu falan olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 city h ye dusseydi trabzonda oraya duserdi; kura konusunda cok cenabetler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 aynı şeyi düşündüm, hayal ettim sonra maçları, daha çok mutlu oldum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 trabzon H'ye doğru gidiyor SADSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ya o zor bu zor diyorlar.haha hepsi zor trabzona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ahaha pompa plzen'e patladı. H grubuna düştü. TS F'ye giderse ufak şansları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 grupları yazın da havamızı bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 trabzona grup kalmıcak HAHAHAHAH kötü şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yazıyorum tamamlansın copyleyecem direk asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hatta pompaladım editlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar