mono Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 reampage said: Ama tabi benimde aklımın bi koseinde var bi realforce 35 cn lik redden sonra daha ne kadar hafif olabilir acaba. Sanirim hhkb pro2 lerde 45gr'lik switch var, ama ses ve his olarak "click clack" degilde "thuk thuk" gibi, cama dusen yagmur damlasi gibi bir ses var, haliyle Mx Browndan daha sessiz gozukuyor..Ha birde PBTtus ve layout tasarimina tav oldum ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 valla filcolarda pbt olmaslı lazım en azından benim aldığım öle idi belki onlarda değiştiriyorlar modele göre, ya toprenin hissi için okuduklarım o kadar para verdikten sonra oluşan beklentiyi hayal kırıklığına uğrattığı, ama tabi ki yinede kullanmak ayrıcalık olarak görülüyor denemek lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 e mantikli aslinda, eski tus takimi da ilave duruyor hala. Su anki durum bu abs keycap set PMden konusuruz benim kesinlessin de bir hele hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Bende pbt olayini sonradan ogrendim, filcolar baya iyi kalite abs tus kullaniyormus, fakat uzerine uyguladiklari UV coating kullanicidan kullaniciya yipranma gosterebiliyormus. Yani sanirim UV coating olayi bozan..cunku tusun kendisinde ben 2 yilda bir asinma parlama gormedim, ama uzerundeki kaplama fena asindigi icin degistirdim. Reddite sorduydum, yalniz degilmisim hehe. uv coating key wear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Gayet iyi durumda seninkiler, geekhack yada deskthoritye gir abi, her türlü soruya cevap veryiorlar adamlar birde custom keycap üretenler hep oralarda. Aslında ben yüzde 60lık bir vortex poker çok istiorum ama numpad lazım olmaya başladı iş yerinde ufak ufak excel işleri çıkıyor, wasd'dan bir pbt keycap sipariş verip aslında senin keyboardu alabilirim çok temiz gözüküyor, kesinleştir işini talibim. Aslında evet hhkbler çok çabuk ve az kayıpla ikinci ele satılabiliyor, yurtdışı için. Valla çok yüzeysel bakmışım ben klavyelere yıllarca ama aslında bildiğin hobi olarak görenler var ,evinde bir oda sadece klavyesi olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 wasdkeyboards'un keycapleride pbt değilmiş :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Senin klavyenin layout pek bir değişikmiş hmm 104 tuş olduğu için öyle sanırım. Yeni filcoların layout farklı shift uzun enter küçük slash tuşu enterin üstünde tuşlar biraz daha sağa kayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 haa evet onu demeyi unuttum, UK layout benimki ya..Iso-UK layout. Sey cok kotu birsey ya, ISO layout ailesi icin (kocaman enter) keyset bulmak cok zor..US layout / ANSI icin ebay falan PBT kayniyor..yani baya aradim ben Iso Pbt ama yoktu istedigim gibi. Ansi alacagim zaten, %60 size aldigimda. Elalem ansi KBTpure keyboard alip pbt keyset takiyor, hhkb gibi gozukuyor meret heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 PBT'lerinde incesi kötü oluyor galiba, hep kalın tavsiye etmişler. Ebay'den sorunsuz geliyor değil mi ? pahalıda pbtler ya bi set 40 dolar namussuz. bide yol parası eklenir oh. Neyse güzelmiş senin Filco layout pek sorun değil gibi. Zaten sağlamlığı tesçilli sen hhkbyi al tekrar konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://www.komputronik.pl/product/182145/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/Razer_Blackwidow_Tournament_2013.html bugün bunu almaya gidiyorum umarım beğenirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 razer blackwidow kullananlar memnun mu ? almayı düşünüyorum bu günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 6 aydır fln kullanıyorum kullandığım en güzel keyboardlardan biri fakat skype'da fln konuşurken tuşların sesi karşıya gidiyor aktif olarak yazıyorsan. şahsen o ses bana ayrı bir haz veriyor asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 gidip dükkandan alma style 150 liraya falan bir klavye var mı? şöyle hem kralından sc oynayayım hem de sonra kod mod yazarken kaysın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bingildak said: 6 aydır fln kullanıyorum kullandığım en güzel keyboardlardan biri fakat skype'da fln konuşurken tuşların sesi karşıya gidiyor aktif olarak yazıyorsan. şahsen o ses bana ayrı bir haz veriyor asdad o ses yüzünden istiyorum zaten :) skype pek yapmıyorum zorunda kalmadıkça problem olmaz. bugün alayım ben ya o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 dükkdna cok phaalı ya.. veriver siparih, brown veya red switchli bişi gelsin, memlekette 300 lira thermaltake meka blackwidows anlamsız bir sekilde blue kullanıyo, o yüzden cok gürültülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 firebal'da güzel indirim olmuştu o zaman almıştım ben 2 günde mi ne geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 nirden aldın? link versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 firebal http://www.firebal.net olması lazım. ne aldın? nasıl memnun musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 evet http://www.firebal.net/ ben aldığımda bir sürü ürün vardı, sanırım ürün geldikçe indirim yapıp elden çıkartıyorlar. blackwidow sesli ama güzel anlamda sesli. kesinlikle oyuncuyu rahatsız eden bir ses değil yani daha böyle nasıl tasvir edilir bilemedim oyunda hit'in land sesi gibi tatmin edici asdıuasdh. benim tek sıkıntım home ofis çalıştığım için sürekli skype üzerinden toplantım oluyor, görüşmeler sırasında bir şeyler yazmam veya editlemem gerekiyor, mikrofon bütün keyboard'un sesini çekiyor tak tak tak diye. onun dışında hiçbir deavantajını görmedim. 2 defa söktüm, topladım, temizledim. montesi, demontesi gayet kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yok sesın rahatı rahatsızı keyf meselesi zatende, bütün mekanikler öle dğeil onu demek istedim ben. onun dısında blue oyun ıcın yorucu geliyo bana. yazı yazmak için büyük keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Quick fire rapid black switch satıcam yakında isteyen olursa anlaşırız fiyatda :) aha alet bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Beyler türkiye içinde brown switch bir klavye arıyorum nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 logitech ve zowie celeritas var. Ama türkiye fiyatları bile yurt dışından getirtiğin zaman ucuz kalıcak şekilde malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Yurtdışından uygun fiyata nereden getirtiyorsunuz bir hafta içinde elime geçecek şekilde örneğin ducky shine II brown switch alabileceğim bir yer söyler misiniz. Bir de toplam gelmesi kaç liraya patlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 eğer benim üstde linklediğim keyboardan almak istersen, ki gayet başarılıdır ducky ile filco ile aynı üretici üretiyor zaten. amazondan 78 dolara ve yol parası ile geliyor 10 gün de gelir. Ducky için mechanicalkeyboards.com ama türkiye için mail atman lazım adamlar paypal maili ile sana yol dahil fiyat verip geri dönüş yapıyorlar. Ducky alıcaksan ordan al. ışıklı istemiyorsan ducky pek gerekli değil kanımca. Bide pahalıya gelir ducky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar