Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitar tavsiyesi

piyalepiyale

Öne çıkan mesajlar

Direk akustik. Klasik gitardan geçmek ancak işini kolaylaştırır ama klasiğe harcadığın zamanı direk akustiğe versen yine işin kolaylaşır fark yok yani hatta direk akustikle zaman kaybetmemiş bile olursun.

GERGE said:

Hangi gitarı öğrenmek istiyorsan onla başla bence.quote]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Akustik almanı tavsiye etmem bende. En azından klasik çalmaya başlayıp parmakların nasırlaşana kadar. Akustik gitar (bana göre) tını olarak daha hoş, fakat tüm tellerin, özellikle ince tellerin çelik olması parmaklarına dayanılmaz acılar verecektir en başta. En iyisi bir müzik markete giderek deneyip sevdiğini alman. İnternet üzerinden mydukkan'dan da alabilirsin, ama gitar denenerek alınmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

neyle baslamak istiyorsan onu al bence akustik mi, klasik mi karar verip ona yönel.klasikle başlıyım oradan akustiğe ordanda elektro çalarım mantığı ile gitme.klasik gitarda parmaklarını tellere vururken, genelde akustik ve elektroda genelde pena kullanılıaya alışmak zaman alıyor.ben öyle klasikle baslayıp geçtim elektro gitara vakit kaybı gibi geliyor bazı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

evdeki klasik gitarın sapı falan yay gibiyse hiç bulaşma bence ona. ilgilenen olmamış çürümüş birşey uyandı gözümde.

ama yok kılıftaydı, peteğin yanından alıp buzdolabına koymadım, sapı mapı gayet düz dersen. bir iki dene derim. hayal ettiğin ses çıkmıyorsa gogo akustik.
Sosyal ağlarda paylaş

yok o kadar eski sayılmaz, zamanında 50 liraya almıştım , harbi aşırı dandik bişey de yine de egzersiz yapıyorum yetiyo gibi şimdilik.

Hayvan gibi zor gelir de akustik de elimde kalır mantığıyla para vermedim daha akustiğe , egzersiz filan işte ufak ufak bişeyler yapıyorum. acayip keyifli geliyo akşamları işten sonra dinlendiğimi hissediyorum (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...