küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Müslüm Gürses baya bi üniversite gençliğine indi. En azından ben ara ara zevkle dinliyorum, dinleyen arkadaşlarım da var. Geçen gün bu albümü geldi elime, şimdi dinlemeye başladım. Affet adlı şarkıyı dinlerken lan bu melodi bir yerden tanıdık geliyor dedim, daha sonra temple of the king lan bu anaa diye şaşırdım, ekşi sözlükten falan baktım her şarkı aranjman olmuş. "Ekşi Sözlük" said: albümün çıkış parçaşı garbage’ın şarkısı “the world is not enough”, `mehmet bilal' in sözleriyle “bir ömür yetmez ki” david bowie'nin şarkısı "i am deranged",birhan keskin’ `in sözleriyle "kış oldum" leonard cohen in şarkısı “alexandra leaving”,barış pirhasan'ın sözleriyle "istanbul'a elveda" bob dylan'ın şarkısı "mr.tambourine man", ahmet güntan’ın sözleriyle “hayat berbat” rainbow'un şarkısı “temple of the king”,tuna kiremitçi'nin sözleriyle "affet" björk ün “bachelorette” şarkısı üstüne yazılan ve albüme adını veren “aşk tesadüfleri sever" sözleri ise murathan mungan' ait. Aranjman tartışılmış olabilir daha önceden bilmiyorum ama, Müslüm Gürses'in bu şarkıları kullanması çok garip geldi bana. http://www.youtube.com/watch?v=t57LuEMdJOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Güzel albümdü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 çok iyi albümdür, severek dinlerim. Keşke yenisini çıkarsa, harika sesini tırt arabesk şarkılara harcamasa, bizim sinatramız olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 duble olmuş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bence de bi tane daha böyle albüm çıkarsa keşke. hala ara sıra severek dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ne güzelmiş bu albüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 muslum gursesin teomandan ondan bundan alıp söylediği şarkılar on numarao luyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Gz0_fWB02JY&feature=related sabahtır şuna sardm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ronnie James Dio mezarında döndü. Kötü olsun diye özel uğraş vermişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sensin abi kötü.müslüm babaya laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar