dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 açıktan adımızı söylemeyelim ferhat efendi! deşifre etme beni. kaç tane Darkan var ki lan bu ülkede!! Doğuştan typoyuz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kürt canımızdır reröro diyip 2 dakka sonra kürtçe konuşan birisine saldırılan bir ülke değilmi burası. geçiniz bu anketi bunlar hikaye. milliyetçilik vesaire umrumda değil ama, saçma sapan, başkalarının dolduruşlarıyla, bir bok yediğini sanan aslında hepimize zarar verdiğinin farkında olmayan tipleri dövesim geliyor direk. ha dövüncede pkk lı ilan edilebilirsiniz o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 biz vergi ödemicez ama devlet bize yardım etcek diyerek kurşun sıkan adama laf etmektense hükumetin yanlış politikaları yüzünden o hale gelmiş vatandaşa laf edersen pkk lı ilan edilirsin tabi.. konuyla ilgili yorum: aynı değildir önceden aradaki fark çok daha fazlayken hükumet sağolsun hepsi oldu birer terörist (lafın gelişi..pkk yı destekleyen sayı arttı anlamında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 nileppezdel said: abi niye böyle bir başlık var ya? kürt ve kürtçü aynı diyen adam zaten beyni yanmış faşisttir. meh.. Pelinciğim, bu anketin amacı Kürt ve Kürtçü ayrımını yaptığım için beni laf anlamazlıkla ve hatta aslında hiç bir şeyden anlamamakla suçlayan bir adama Pati'nin kendisi gibi düşünmediğini biraz olsun gösterebilmektir. Bu sırada senin o beyni yanmış faşist diye tabir ettiğin kişilerin biraz olsun kafalarında bir şeylerin dank etme ihtimalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 pelin ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Abi yılların ledzepplini pelin mi çıktı şimdi son durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 fede said: cetintas said: aquila said: kurt ve kurtcu kardestir, ayirmaya calisan kallestir. biri kurtcunun ne oldugunu anlaticak mi? Serhat, şu şekilde anlatayım... Ülen aluriel ile aquila'yı karıştırmışım. Kusura bakmasınlar. Eeee,1 ay ayrı kalınca isimler karışıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Aluriel said: pelin ne ya Eee,o Pelin değil mi abi nileppedzel? Olm bu nik mik olayı ne yaaa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 offf pelin fenaymış. bence pelin haklı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Abi internetteyiz burda tamam 3-5 senin benim gibi adam kalkıp doruk togla mithat çetintaş falan gibi isim alsa da insanlar anonim olmaktanda memnun nick ile anılmaktanda. Nicki olmasına rağmen adını bıldıgımız cok kişide var ama yeri geliyor forumda nickiyle hitap ediyoruz. Asıl nickli ADAMIN nickinden anlam çıkartamayıp pelin demek aşırı saçma duran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Aluriel said: pelin ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 pelin haksiz gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bana en son 2007de ciddi olarak pelin denmişti patide :D nil diyen zaten vanille'in gazabından kaçamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mithat said: Abi internetteyiz burda tamam 3-5 senin benim gibi adam kalkıp doruk togla mithat çetintaş falan gibi isim alsa da insanlar anonim olmaktanda memnun nick ile anılmaktanda. Nicki olmasına rağmen adını bıldıgımız cok kişide var ama yeri geliyor forumda nickiyle hitap ediyoruz. Asıl nickli ADAMIN nickinden anlam çıkartamayıp pelin demek aşırı saçma duran. Ya ben bir muhabbette adının Pelin olduğunu söylediğini ya da birinin ona Pelin diye hitap ettiğini hatırlıyorum.Ulan yoksa Facebook Pati sayfasında mıydı?Neyse ya...Ben Pelin biliyorum kardeşim.Değilse de Nilep'tir.Ama Nilep'in de tersten okunuşu Pelin?!?!Olm ben mi uydurdum yoksa lan Pelin'i?!?! Çok sıcak...Çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 OHA ledzepPELIN bence bundan sonra ameliyat ile pelin olsan yeridir çetin abimiz dedi bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Yok be,ne gazabı. Nil milletin gazına geldi.İki kez Nil dedim diye 3 kez Çetintaş yazmış. Olur olur... Eeee,senin adın Pelin mi şimdi,değil mi?Uzaylı muamelesi görüyorum bak ahali tarafından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Abi adamın adı ledzeppelin tersten. O kadar şeyi söylene kadar bazen nilep denilebiliyor sadece o kadar. Adı pelin biz inadına tersten nilep demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ledzep Pelin iyi gurubtur. ondan dolayı o nik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VGANu--WOM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sıcaktan hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ulan iyice kafam karıştı.Ben hep nileppedzel'in kız arkadaşımız olduğunu düşünerek daha bir saygı ve sevgi çerçevesi içinde yazıyordum.Yoksa erkek miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ikiside koyu renk, çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 O bizim kız arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kız sandım yavşıcaktım demiyo da. bizim okulda pantolonlu kısa saçlı falan bi kız vardı, kızlardan biri onu erkek sanıp ne hoş çocuk demişti gidip yavşıcakken kız olduğunu öğrenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 pelin tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar