uncla Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Patik, 21 Eylül 2004 11:16 tarihinde demiş ki: lol Fener'ın yenılmesını 4 gozle bekleyen kısılere bak. eğer bana söylüyosan ben orda gerçekleri yazdım,yenilmesini 4 gözle bekliyorum fln demedim[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 21 Eylül 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben de gerçekleri yazdım. ha üstüne yenilmesini de 4 gözle beklerim yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 olsun yencek fener 5 atcak tuncay alex pvh serhat nobre kraliz len[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ruud u kim tutacak şimdi ben onu merak ediyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 doğru ya =( Ama olsun. Kadıköyde yapar o zaman.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu kadar emin olmayın fenerin 5 atıp atamayacagını gorcez.valla 5 yemez ama iyi bisiler yer[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: insight_13, 22 Eylül 2004 16:21 tarihinde demiş ki: bu kadar emin olmayın fenerin 5 atıp atamayacagını gorcez.valla 5 yemez ama iyi bisiler yer sen nerden bukadar eminsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kadıköy maçı manchester artık alabilir çünkü ferdinand dönmüş. Haberim yoktu ne zaman döneceğinden ama bizim için çok zor olacak ferdinandlı manchesterla oynamak.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 C. Ronaldo'yu tutabilmi$ adam yokki zaten piyasada. Belki bir Nesta, Cannavaro, Puyol... Servet kim?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 o maçta tek korktuğum adam kıristiyano ama tipsiz sıkolstan da korkmuyor değilim[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: cemad, 21 Eylül 2004 11:47 tarihinde demiş ki: ben de gerçekleri yazdım. ha üstüne yenilmesini de 4 gözle beklerim yani lol eklemeyi unuttum bende yenilmesini 4 gözle beklerim ne de olsa manchester'liyiz salı günü,ağzına sağlık cemad ağzımdan aldın lafı :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 uncla bizim yenilmemizi 4 gözle beklerken sizin başarınızı kabullenmemizi nasıl bekliyorsun anlamıyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Holyman biz fenerin fenerliden başka dostu yoktur diyip geçelim biz kendi kendimize yetiyoruz onlar sağdan soldan destek beklesinler boşşveerrrr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: BloodMaster, 22 Eylül 2004 16:54 tarihinde demiş ki: said: insight_13, 22 Eylül 2004 16:21 tarihinde demiş ki: sen nerden bukadar eminsin Maç günü görüşürüz...Adamlar hırs yapmışlar boliçin golünden sonra uyku uyuyamıyolar..[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ronaldoyu Servet Kadıköyde gayet güzel tutacak. olmadı yere indircek ama o adama şut falan çektirmez Servet.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 abi naptın. hani ronaldodan ve servetten bahsediyoruz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 evet. Ben Servet'e o adam konusunda feci güveniyorum. Kadıköyden sonra haklı oılduğumu anlarsınız.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ben fenerbahcenin kazanmasını dilerim ama cok zor bu arada ronaldonun basına daum okuzluk yapmazsa umit ozatı koyar ve umit ozat onu tuketir ama giggsi tutacak adam sanmıyoyum belki serkan balcıyı koyar basına da tuketmeye calısır ole... Ama fener bahcede ruud ve rooneyi tutacak ikili defans goremiyorum ozellikle deniz bişi yapamaz... alexin basında roy keanei koyarsa alex ferguson o zmn cok zorlanır fb...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Asla Daum Serkan ve Aurelio ile bire bir adam tutmaz onların görevi atağa kalkan oyucuları engellemek ve topu çalmak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 iki tane top kesici ole adamlar man. işe yaramaz man. kanat oyunu oynuyor onun için saga koyabilir yoksa giggs ve ronaldo kanatlarda otaban kurar...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar