BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bole mi demek lazim ya cok basariliymis. http://tanasinn.info/wiki/Stalking_Haruhi_Suzumiya Direk copy paste resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ben bu resmi koyalı baya oldu ya bunu yapan çok stüdyo var bonesun dtb s2 sinde vardı yakın zamandan durarara direk shibuya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 gerçekte böyle yerler olması enteresan, çizgi filmlerdeki daha güzel ama, hele 8, 15 ve 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 gercekte olmasi enteresan? adamlar zaten kolaya kacip gercekten fotografi cekip ustune ciziyorlar arkaplanlari, lucky star sayesinde bizim anadoludaki kasabalar gibi onemsiz bir kasaba olan washimaya direk yerli yabanci otakualrin pilgramage icin geldigi bi mekan oldu adamlarin yerel yonetimi kasabayi lucky stara adadi resmen, resimler kostumler vs donattilar deli gibi turist cekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hayır animedeki mekanın gerçekte varolması enteresan demiyorum animelerde çizilen ve baktığında hoşuna giden mekanların gerçekte de varolması ve güzel gözükmesi ilgi çekici diyorum. manzara tribi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar