Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 evet çünkü futbol kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Futbol baya kaybetti ya bence ahahah Ama çok eğlenceli maçtı gene de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Hücumda bu kadar verimsiz az maç yapmışızdır :D Ben hiçbir şey anlamadım bu maçtan ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Yok ya kadrolar dengeliydi ben çok tutuktum hücumda pek bişey üretemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Wishmaster said: Hücumda bu kadar verimsiz az maç yapmışızdır :D Ben hiçbir şey anlamadım bu maçtan ya :D Pha said: Yok ya kadrolar dengeliydi ben çok tutuktum hücumda pek bişey üretemedik. Yok yok ben çok iyidim defansta kimseyi yürütmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ben olmayınca hücum derinliği sağlamak zor oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar