Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler fenalardayım...evi pire bastı!!!!!!

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

abi intiharın eşiğindeyim. sanırım 2 senedir zaman zaman beni pireler ısırıyordu bende yeni bi alerjim var falan zannediyordum yada stressten vs ama anladım ki pireymiş onlar yazın ayaklarmın sürekli kaşınması vs. kedi dışardaki kedilerden pire kaptı ve bunu farkedince eve almadım hayvanı (ztn sokak kedisinin doğurduğuydu evde takılıyordu part time) ve daha kötü oldu sanırım tekrar içeri alıcam kediyi çünkü bize saldırıyor pireler ve eskiden görmediğim sadece 1-2kere kedide gördüğüm iğrenç yaratıklar resmen evde cirit atıyor her yerde.

napmak lazım allahını seven bişi söylesin ekşiye baktım adamlar taşındık falan diyor moralim 0a düştü.

kafayı yicem abi pire nedir ya pire rezilliğe gel
Sosyal ağlarda paylaş

ilaclamaya gerek yok muymus yani.

said:
KEDİ PİRESİ
Kedi Piresi adından anlaşıldığı gibi genellikle kediler üzerinde rastlanan bir Pire çeşididir. Kedi Piresi insanlar üzerinde fazla bulunmaz genellikle insandan kan emdikten sonra insanı terk eder. Kedi Piresi kendi vücut ısısını kedinin vücuduna göre ayarlar ve genellikle kediler üzerinde bulunur. Kedi Piresi çok çabuk ve hızlı ürediği için çok kısa zamanda evi istila eder. Kediler sürekli dış ortama gidip geldiği için dış ortamdan kedi üzerine Pire bulaşır. Kedi üzerine bulaşan Pire kedi sayesinde ve işyerlerine kadar gelir ve bu ortama yerleşir. Kedi Piresinden kurtulmak için kediler ve hayvanlar veteriner kontrolünden geçirilir. İş yerleri ve ev ortamları ise ilaçlama şirketleri tarafından ilaçlanması gerekir.

burda da öle diyo mesela bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...