hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 abi intiharın eşiğindeyim. sanırım 2 senedir zaman zaman beni pireler ısırıyordu bende yeni bi alerjim var falan zannediyordum yada stressten vs ama anladım ki pireymiş onlar yazın ayaklarmın sürekli kaşınması vs. kedi dışardaki kedilerden pire kaptı ve bunu farkedince eve almadım hayvanı (ztn sokak kedisinin doğurduğuydu evde takılıyordu part time) ve daha kötü oldu sanırım tekrar içeri alıcam kediyi çünkü bize saldırıyor pireler ve eskiden görmediğim sadece 1-2kere kedide gördüğüm iğrenç yaratıklar resmen evde cirit atıyor her yerde. napmak lazım allahını seven bişi söylesin ekşiye baktım adamlar taşındık falan diyor moralim 0a düştü. kafayı yicem abi pire nedir ya pire rezilliğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 AHAHAHAHAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bundan takıyorsunuz hayırlı ugurlu olsun http://img03.blogcu.com/images/i/l/g/ilginchersey/2fa5f0b6c18e0e44de1bf3ef33f93b6e_1282377631.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 of korkunc. ilaclama sirketi bul bi tane hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 aşısını yaptıktan sora 3-4 gün üçünde kediyi ısıran her pire ölcek, evdekilerde dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 SJDFAHSDJFAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bizim köpeğede olmustu yılalr önce.2-3 günde yok oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kediyi içeri alayım o zaman bare ona gitsinler sdfsdfs abi kafayı yicem ya şaka gibi inanılmaz huylanırım zaten her türlü sinek minek böcekten bi pire eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Sende onları ısır kana kan dişe diş!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ilaclamaya gerek yok muymus yani. said: KEDİ PİRESİ Kedi Piresi adından anlaşıldığı gibi genellikle kediler üzerinde rastlanan bir Pire çeşididir. Kedi Piresi insanlar üzerinde fazla bulunmaz genellikle insandan kan emdikten sonra insanı terk eder. Kedi Piresi kendi vücut ısısını kedinin vücuduna göre ayarlar ve genellikle kediler üzerinde bulunur. Kedi Piresi çok çabuk ve hızlı ürediği için çok kısa zamanda evi istila eder. Kediler sürekli dış ortama gidip geldiği için dış ortamdan kedi üzerine Pire bulaşır. Kedi üzerine bulaşan Pire kedi sayesinde ve işyerlerine kadar gelir ve bu ortama yerleşir. Kedi Piresinden kurtulmak için kediler ve hayvanlar veteriner kontrolünden geçirilir. İş yerleri ve ev ortamları ise ilaçlama şirketleri tarafından ilaçlanması gerekir. burda da öle diyo mesela bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kediyi içeri alıyorum. şimdi çıkayım açıksa petshoptan bi dalga alayım pire tozu falan filan tasma. yarın da veterinere gidip hardcore ilaç iğne neyse yaptırayım da evdekiler nası ölcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kedide pire yakalayıp öldürmek çok zevkli lan, bacaklarından kafasından tutup pörç diye farklı yönlere çekicen pireyi hmmpss evdeki pirelerde kedinin üstüne zıpladıkça ısırıp ölcek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Of çok pis birşey o... :( Geçmiş olsun valla... Tasma hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 lan kedinin piresi insanı ellemez sende bi bokluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Pasta said: lan kedinin piresi insanı ellemez sende bi bokluk var. öyle bi dünya yok şerefsizler kediyi bulamayınca saldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 işte normalde ellemez ama zıplıcak kedi yoksa etrafta napsın aç mı kalsın pirecik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Norak said: kedide pire yakalayıp öldürmek çok zevkli lan, bacaklarından kafasından tutup pörç diye farklı yönlere çekicen pireyi hmmpss evdeki pirelerde kedinin üstüne zıpladıkça ısırıp ölcek işte öle bişi yapamam ki abi görünce bile huylanıyorum kafalarına atıyorum bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 şerefsizler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 masalara felan çıkıyomuydu kedi bide? yumurtaları dökülür çünkü pirenin kedinin üstünden etrafa, böle minicik beyaz pıt diye patlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Aferin iyice kıllandırın adamı... :D Bir tasma da kendine aldırtacaksınız... :D sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ayak bileklerine 2 tane bi sarı bi yeşil sasdf üstüne çorap giyince belli olmaz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 benim teyzemi isirmisti pire, felc gecirdi sonra kadin. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hahahahhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 baskın basanındır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar