SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Frantic said: SekerPembe said: yaaaaa sana inanamıyorum yumurtaları çöpe mi attın. canim ayagin naasil oldu senin? Hala kırık,hala yatıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Ben iple tuzak kurup yakalıyodum ufakken, bi süre sonra gelmemeye başladılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Ben iple tuzak kurup yakalıyodum ufakken, bi süre sonra gelmemeye başladılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 SekerPembe said: Frantic said: SekerPembe said: yaaaaa sana inanamıyorum yumurtaları çöpe mi attın. canim ayagin naasil oldu senin? Hala kırık,hala yatıyorum... oyy deme oyle, cok agriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bit yapar o balkon ve sonra ev. iyi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 spartacus misali kill them all yaptım,balkon sessiz sakin bir hal aldı,eskiden yuvalarının olduğu yere alkol dökmedim,gittim bulaşık deterjanına buladım orayı,bakalım ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 norveç katliamcısıda kuşlarla başlamış önce.sende ona özendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 fap fap fap. ama sanslisin yumurta yok yuva yok bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gelecek onlar yine. orada doğan çoçukları gelecek. bi kaç sene sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Hepsinin gözü önünde birisinin kafasını kesseydin ya da gözlerinin önünde yumurtanın tekinin sıkarak suyunu çıkarsaydın bir daha gelmezlerdi ama sen o şansı çoktan tepmişsin bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 orda kedi beslemek daha güzel bir çözüm olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 atin intikami var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bence o kumru seni istiyor. Birazcık şampuanla mm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 tecrübe konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 GERGE said: Alkol ile gitmiyorlarsa tek çözüm var. 1 - marketten whiskas alınacak 2 - parktan kedi yakalanacak 3 - eve salınacak 4 - ... 5 - profit! kumrular laikmiş ayyaş oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kumru çok kindar hayvandır, torunlarının torunlarını bile gagalayabilir yuvalarını bozarsan. yok lan bişi olmaz. vicdanın rahat olacaksa al yuvayı at gitsin çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar