Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

can sıkılır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
canınız sıkılıyo mu sizinde ? bide böyle sevgiliden ayrıldığımız bi durum evdeyiz,hava sıcak,dışarı çıksan bi dert çıkmasan bi dert.

siz sıkılıyonuz mu
Mesaj tarihi:
Dun yeni kasam geldi benim. 3 yildir ayni laptopu kullaniodum boyle ilac gibi geldi. Hic sikilmiyorum, 500 tane oyun indirdim 500unu de oynucam cok net. Paylasmak istedim.
Mesaj tarihi:
Valeron said:

canınız sıkılıyo mu sizinde ? bide böyle sevgiliden ayrıldığımız bi durum evdeyiz,hava sıcak,dışarı çıksan bi dert çıkmasan bi dert.

siz sıkılıyonuz mu

kelimesi kelimesine
Mesaj tarihi:
böle oldugunda bilgisayarı kapatıorm ve rahatlıorm. Öğleden sonra evi bi temizledim, çingene pilavı yaptım kendime sonra çay+gaste.
Oh mis, rahatlamış huzur bulmuş ve en önemlisi bişiler yapmış hissediorm
Mesaj tarihi:
Valeron said:

abi yeni ufuklara yelken açma muhabbeti de daha çok taze be insan öyle hemen sevdiğini unutamıyor ki.

iyi abi otur agla o zmn hatta aksamları sokak lambalarına bak bugulu bugulu
Mesaj tarihi:
Valeron said:

siz sıkılıyonuz mu

+1
Mesaj tarihi:
yok sıkılmıyo, sıkılmaya vakit yok. bi sekilde mesgul et kendini bi suru seyle.git calis, spor yap, hobi edin simdiye kadar yapmak istedigin ama yapmadigin vs. aksama da yorulmus olursun uyursun bi guzel. zamani bi sekilde gecirmeye deil de dolu dolu gecirmeye calisirsan icin de raad olur.
Mesaj tarihi:
Ya deli misin? Ne güzel işte gençsin,bekarsın,ara kankilerini(vardır umarım).Planlar yap onlarla.Gelsinler sana ellerinde buzzzz gibi biralar.Açın ciplseri,kuru yemişleri,dikin biraları tepelerinize.Keyfinize göre dvd film takın izleyin.Yakın sigaraları,püfür püfür çekin içinize.Kaeı-kız dırdırı olmadan rahat rahat kirletin etrafı.Sonra gece 11-12 de iyice serinlik çökğnce akın İstiklal'e(İstanbul'daysanız tabi,başka yerdeyseniz de oranın gece mekanlarına akın).Sabaha kadar takılın,bir gecelik ilişkiler yaşayın...Olm deli misiniz ya...
  • Yeni Oluştur...