Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 beta sitesinde de yazdığı gibi, bu güne kadarki geçici sistem önümüzdeki patch ile aşağıdaki linkte yazan full sistem ile yer değiştiriyor: www.worldofwarcraft.com/pvp/pvp-article.shtml[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 WoW dunyasinin her an yasayan bir ortam olmasini saglayacak cok iyi bir sistem olmus, devamli bir aksiyonun olabilecegi guzel bir sistem kurmuslar. insanlari birlik ruhuna goturur bu sekilde bir sistem bu da mmo larda olmazsa olmaz tek sey bence .. EQ2 den cok bekler oldum WoW u blizzard ve sizin sayenizde, eq2 CE sinide vermistik neyse :) Community herseydir[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ''There are honorable kills and there are dishonorable kills'' Bu olay beni bittirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 off allahim ya su oyunu oynamak istiyorum artik gina geldi[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bıde loot olayı olsa daha cok atraksıyon olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 loot olmaz bind when worn olayı varken... adamın elbiseyi lootlasan nolacak giyemiceksin satamıcaksın...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 pvp sistemi guzel olmus da ben oldum olası su battleground olayına tersimdir benim için heryer bi battleground olabilmeli o an oluşan duruma gore... bu yuzden zorlayacak da olsa heralde pvp serverında oynıcam...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 harika olmuş..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sistem çok iyi canım ona laf eden yok ben sadece battleground hedesini sevmem bnm için savaş her yerde olabilmeli...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Adamlar zaten savas heryerde olabilecek diyor. Ama battlegrodun ortamında ordu ordu kapısıcaz da diyor. Buyuk player grupları bir npcyi oldurmek bır bolgeyı ele gecırmerk gibi gorevler icin kapısacaklar kıran kırana[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yeni patchle beraber gelicek biçok yenilik var ama karakter yaratma ekranı resimden de görüldüğü gibi baya değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Cücelisi yokmu bunun?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 rahatladım valla. ii olmus[signature][hline]Rhino:Seni Duvara bir Böcek gibi yapıştırıcam duvar surungeni!! Spidey:kusra bakma bugün dişçimle randevum var.. -------------------------------------------- Gelecek için zaman boyutu açılır; Storm:Bu gelecek için zaman kapısı olmalı Wolverine:Hadi ya bende dünyanın ekseni kaydı sanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 karakter ekranında ne yapmışar ya? sağ tarafla sol taraf değişmiş ama her şey aynı? ben yeni bir şey göremedim, gözden mi kaçırdım acaba?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yuzle sacla falan daha oynayabilecez artik. customation secenekleri artmis, herkes ayni tip olmayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eskiden check box kutucuklarını işaretlediğimiz bi arayüz vardı şimdi bunu resimlendirmişler, ahanda eskisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: riglous, 18 Eylül 2004 19:43 tarihinde demiş ki: yuzle sacla falan daha oynayabilecez artik. customation secenekleri artmis, herkes ayni tip olmayacak yani. eskisinden farkı nerde anlamadım ben. yine aynı seçenekler var. bir de OmeN'in dediği gibi yazılar resimlendirilmiş. sırf şekil olarak değişiklik var galiba?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ben bi sitede okudum valla, onlarin yalancisiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Sistemi sevdim, yeni gelistirilen karakter yaratma menusude cok yavan geldi bana nedense :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 beyler pvp sitemini okudum sitesinden ama çok bişey anlayamadım mağlum ben almanca okuyorum birisi anladığı kadarıyla özetleyebilir mi rica etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 burdan alalım seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ahahah çok iyi ya saol baba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eyi olmuş[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Karanlık Kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hmm cidden hoş olmuş pvp sistemi.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 dishonorable kill nedir abi, düşük level adam adam battle zone a girip öldürülünce dishonorable kill olcakmış öldüren adamın level ı fazlaysa,çok fazla dishonorrable kill yaparsan attackable on sight olabilecekmişin ve exp kaybetmcekmişin evil olamıcak yani kimse yasaklıyolar adam tam dalıcakken, hah bunun level ı düşük bekliyim mi dicek,[signature][hline]Güçlü, haklı olmaya gereksinim duymaz; ama haklı, güçlü olmak zorundadır [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 22 Eylül 2004 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar