Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Sistemi açıklandı

Norak

Öne çıkan mesajlar

beta sitesinde de yazdığı gibi, bu güne kadarki geçici sistem önümüzdeki patch ile aşağıdaki linkte yazan full sistem ile yer değiştiriyor:

www.worldofwarcraft.com/pvp/pvp-article.shtml[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

WoW dunyasinin her an yasayan bir ortam olmasini saglayacak cok iyi bir sistem olmus, devamli bir aksiyonun olabilecegi guzel bir sistem kurmuslar. insanlari birlik ruhuna goturur bu sekilde bir sistem bu da mmo larda olmazsa olmaz tek sey bence .. EQ2 den cok bekler oldum WoW u blizzard ve sizin sayenizde, eq2 CE sinide vermistik neyse :)

Community herseydir[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Sosyal ağlarda paylaş

rahatladım valla. ii olmus[signature][hline]Rhino:Seni Duvara bir Böcek gibi yapıştırıcam duvar surungeni!!
Spidey:kusra bakma bugün dişçimle randevum var..
--------------------------------------------
Gelecek için zaman boyutu açılır;
Storm:Bu gelecek için zaman kapısı olmalı
Wolverine:Hadi ya bende dünyanın ekseni kaydı sanmıştım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 18 Eylül 2004 19:43 tarihinde demiş ki:
yuzle sacla falan daha oynayabilecez artik. customation secenekleri artmis, herkes ayni tip olmayacak yani.

eskisinden farkı nerde anlamadım ben. yine aynı seçenekler var. bir de OmeN'in dediği gibi yazılar resimlendirilmiş. sırf şekil olarak değişiklik var galiba?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

dishonorable kill nedir abi, düşük level adam adam battle zone a girip öldürülünce dishonorable kill olcakmış öldüren adamın level ı fazlaysa,çok fazla dishonorrable kill yaparsan attackable on sight olabilecekmişin ve exp kaybetmcekmişin
evil olamıcak yani kimse yasaklıyolar
adam tam dalıcakken, hah bunun level ı düşük bekliyim mi dicek,[signature][hline]Güçlü, haklı olmaya gereksinim duymaz;
ama haklı, güçlü olmak zorundadır

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 22 Eylül 2004 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...