Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bilmiyorum adını duydunuzmu :lucidity. Şu şekilde tanımlanıyor : Lucid Dreaming : Dreaming while knowing that you are dreaming. yani rüyadayken rüyada oldugunu farketme durumu. Bu güne kadar 2 kez başıma geldi. Hepsi de garip ve saçma şekillerde oldu: Birincisi orta okulda cep telefonu hastalıgım oldugu zamanlarda oldu. Rüyamda şehirde yürürken bi haber alıyorum bedava 8210 dağıtılıyor diye(!) Bunu öğrenince o an bunun rüya oldugunu anlayıverdim ne hikmetse. (yada anlamaktan çok dank etti diyelim) Hemen koşup otobüslerin önüne falan atladım zıplayarak trafik lambalarının üstüne çıktıgımı hatırlıyorum ama tam zevkini çıkarırken uyandım tabii. İkincisi ise 1 hafta önce oldu. Rüyamda ne alakaysa bir saat kulesi gördüm ve birdenbire rüya oldugunu anladım. Tam arkaya doğru koşup bişeyler yapmaya başlayacaktım uyanıverdim. Herneyse işte bunlar benim başıma gelenler, Bilmiyorum başkalarının başına hiç gelmişmidir biraz yorum almak istedim.[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 lucid dreamingin bir yanlış yorumu vardır birde doğru yorumu: Yanlış yorumu sorunlu insanların bunu astral boyutlara açılan mistik bir kapı olduğunu iddia etmesi ve rüyanı kontrol edip envai çeşit fentezilerini gerçekleştirmek için bir araç olmasıdır. Doğru yorumu ise senin dediğin gibidir, nitekim bir kere benimde başıma geldi rüyayı hatırlamıyorum ama bu nasıl olsa bir rüya dediğimi hatırlıyorum sadece.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben neredeyse her rüyamı farkedebiliyorum. Hayatım boyunca kabus göremedim. Bazen garip yaratıklar canavarlar falan görürüm ama onlarıda bi şekilde yok ediyorum. Kabus görmeme dışında pek bir faydası olmadı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Birde ilginç bişey buldum. Resimde gördüğünüz herşey Lucid boyutuna geçmeyi öğretiyor. Nedense komiğime gitti ama :)[Bu mesaj Black1ce tarafından 22 Eylül 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 en az 3 ruyamdan 1i'nin ruya oldugunu farkettigimi biliyorum ama ruyalarimi hatirlayamiyorum doal olarak :-) bu dediginin bi aciklamasi vardi bilen biri aciklar elbet[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ilginçmi ben benim gördüğüm rüyaları anlatsam gülmekten geberir herhalde herkes paticikte beş altı kişi kalır :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 valla ben öyle bir set almadım veya okumadım ama kontrol edebiliyorum. Süper güçlerim var benim =P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 almak lazım aslında lol :-)[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 fark ettikten sonra zevki çıkmaz bea :P[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 rüyadan ne zevk alıcam ki =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 pamela and me . just hanging out together in my lucid dreams. :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Farkediyorum da fark ettikten sonra bişi olmuyo kontrol edemedim bide unutuyorum pek işime yaramıyo fark etmem ehe.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Holyman, 22 Eylül 2004 23:34 tarihinde demiş ki: valla ben öyle bir set almadım veya okumadım ama kontrol edebiliyorum. Süper güçlerim var benim =P Boşuna Holy değilsin yani :-p[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Lucid Dreaming çok onemlı bısey. Banada su ana kadar 1-2 kere basıma gelmıstır. Tam net hatırlamasamda en azından yasadıgımı bılıyorum bu olayı. Bıdaha kı sefere tam olarak ele gecırebılırsem ruyada kontrolu Kylie ile bi randevum olacak ehehe[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 cok yanlış anlamışsınız lucid dreamingi oyle kyle ile buluşma fln ayarlayamazsın..[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 rüyayı farkettikten sonra(veya kontrol edebildikten) ortaya bi karışık Kylie-Beyonce yapamassınız. Mesela rüyada bir dağda kocaman bir YETI tarafından yenilmek istemiyle yakalanmak üzeresiniz. Elinize aşmış bi silah alıp kabus görmenizi engelleyebilirsiniz. Ama Yeti'yi Kylie'ye dönüştürüp güzel şeyler yapamassınız maalesef =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Nası yapamam Belki ben YETI yı oldurucem o ruyada sora kendımı kylienin yanına ışınlıcam alalalal[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 valla becerebiliyosan banada söle. Ben daha o kadar aşamadım kendimi =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Ha sen denıyosun yani. Ben kendımı kontrol edebılırsem kendımı ıstedıgım yere ısınlarım demektır. Istedıgımı yaparım yanı, Kylie nın de yanına gıderım beyonce'unda =)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Oh god, not again...[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 benim birkere ba$ima gelmi$ti ne hikmetse silah lazimdi ruyamin farkindaydim bu arada silah lazimdi silah lazim dedim ruyamda bi anda silahim cikiverdi gerisini anlatmicam tam bir rezalet ruya =p makara konusu olurm ama ben sanmiyorum soyle diyim ruyada o durumda ne gerekiyosa onu yapabiliyorsunuz gibi ruyada "ahah ruyadayim lan hadi beyonce gelsinde iki yanarli donerli $eyler yapalim" diyip beyonce u yaniniza getiremezsiniz bence[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Peki disap dıyelımkı ben o senın dedıgın gıbı Sılah lazım olan bı durumdayım Tam sılah lazım dıyecegım yerine Beyonce yada Kylie lazım dıyorum ve Cıkıverıyolar yanımdan ehehe nası :P[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Lucid Dreaming, ruyada ruyada oldugunu farketme durumu degildir, yani aslinda boyledir ancak farki siz ruyaniza bilincaltiniz ile hukmedebilirsiniz, ve cok zor biseydir, belli taktiklerle yapilabilitesi vardir. Ha cok zordur ancak yapan insanlarin hayal gucunde sInIr olmadIgI icin manyak sekilde bir hobi haline gelmektedir. Dusunsenize bir anda kendinizi bir dag basinda Unicorn'un ustunde dusunuyorsunuz ve gercek oluyor.. Ancak son gunlerde bu Manuel taktiklerin disinda birde ruya makinesi yapildi ondada istediginiz ruyayi gorebiliyorsunuz ancak hukm olayi hakkinda pek bir bilgim yok..[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Aslında bu konu üzerinde bayağı bi uğraştım ben.. Uyku sorunum olduğu için uyku ile alakalı bayağı bişi yapmıştım.. Düzenli yoga ve meditasyonla rüyalarınızı çok kolay şekilde yönetebilirsiniz.. Tabii dahada uyku olayınız parçalanabilir.. Orneğin ., ben. Çok istesemde fazla uyuymıyorum.[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Alexi_Septimus, 23 Eylül 2004 01:14 tarihinde demiş ki: Oh god, not again... [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar