-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Gnome icadları bilen varmı acaba? Gnome ların birçok saçma bazende gerekli buluşları olduğunu biliyoruz. Sizin bildiğiniz yada düşündüğünüz bu tür projeler varmı acaba? not: DragonLance düşünerek yazdım.. [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 16 Eylül 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 VAlla benim bildiğim Fr'da Gnome Artificier var ama ... Magic of Faerun'da vardı da.Bir bak ona istersen[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 dragonlance'te adamlar sakar, hiç bir aleti düzgün yapamıyorlar, forgotten realmste ise çok karışık ama işe yarar aletler üretiyorlar.. bunun dışında birşey bilmiyorum çünkü hikayelerde icatlar üzerine durulmaz..
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Çokgürültüyapanyıldırımenerjisiyiyensesligörüntülüatraksiyonvehesapyapmayayarayanbağımlılıkyapıcıkutu. (büyü desteğiyle çalışan bilgisayar. pazarlamayı iyi yaparsan tanesini 250 çeliğe satabilirsin. Hata koymana gerek yok Windows kur yeter. 1 attın, bilgisayar çöktü :P)[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya benim bildigim 3 dene var:) mesela 1)yelken dusunun ama yelkenle kurek cekildigini, bi geminin ne kadar hızlı gittiğini tahmin edersiniz... daha sonradan da bu yontemin oldukca iyi balık getirdigini gormusler. İCAT 1 2)Bira ufleten FlameThrower (made by estel :) ) yani cuceler hem bira icip hem aleve ufleyerek flamethrower olarak kullanabiliyor bu bir tarafı puskurtme davasına diger tarafı bira dolu barrela baglı alet edevatı. İCAT 2 3) bunu da ark anlattı ama herkez biliyo sanırım...*spoiler olabilü* hani sanırım dl de bi gnom zamanda gidiş olayı mı ne icad ediyo raistlin filan da gidip dolasıp bisiler yapıo... (dl okumadım) o da İCAT 3
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Time Machine var dl de nasıl unutursunuz.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bizim arkadaşın icadı vardı Zamaç[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
HalbadaR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Batilc, 16 Eylül 2004 18:00 tarihinde demiş ki: 1)yelken dusunun ama yelkenle kurek cekildigini, bi geminin ne kadar hızlı gittiğini tahmin edersiniz... daha sonradan da bu yontemin oldukca iyi balık getirdigini gormusler. İCAT 1 İkinci Nesil'de sanırsam bu. Dougan Redhammer :) Zaman yolculuğu aletini aslında o gnome yapmıyor. Büyülü falan birşey galiba. O sadece bulup,kendi çapında düzenliyor diye biliyorum.
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 www.dragonlance.com da fanart'a gir orda epey detaylı şeyler var[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 batilcin bizim oyunda bi kapı açma makinesi icadı planı var ama henüz gerçekleştiremedi :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Öne çıkan mesajlar