Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnome İcadları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gnome icadları bilen varmı acaba? Gnome ların birçok saçma bazende gerekli buluşları olduğunu biliyoruz. Sizin bildiğiniz yada düşündüğünüz bu tür projeler varmı acaba?

not: DragonLance düşünerek yazdım..

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 16 Eylül 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dragonlance'te adamlar sakar, hiç bir aleti düzgün yapamıyorlar,
forgotten realmste ise çok karışık ama işe yarar aletler üretiyorlar..

bunun dışında birşey bilmiyorum çünkü hikayelerde icatlar üzerine durulmaz..
Mesaj tarihi:
Çokgürültüyapanyıldırımenerjisiyiyensesligörüntülüatraksiyonvehesapyapmayayarayanbağımlılıkyapıcıkutu. (büyü desteğiyle çalışan bilgisayar. pazarlamayı iyi yaparsan tanesini 250 çeliğe satabilirsin. Hata koymana gerek yok Windows kur yeter.
1 attın, bilgisayar çöktü :P)[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Mesaj tarihi:
ya benim bildigim 3 dene var:)

mesela

1)yelken dusunun ama yelkenle kurek cekildigini, bi geminin ne kadar hızlı gittiğini tahmin edersiniz... daha sonradan da bu yontemin oldukca iyi balık getirdigini gormusler. İCAT 1

2)Bira ufleten FlameThrower (made by estel :) ) yani cuceler hem bira icip hem aleve ufleyerek flamethrower olarak kullanabiliyor bu bir tarafı puskurtme davasına diger tarafı bira dolu barrela baglı alet edevatı. İCAT 2

3) bunu da ark anlattı ama herkez biliyo sanırım...*spoiler olabilü* hani sanırım dl de bi gnom zamanda gidiş olayı mı ne icad ediyo raistlin filan da gidip dolasıp bisiler yapıo... (dl okumadım) o da İCAT 3
Mesaj tarihi:
said:
Batilc, 16 Eylül 2004 18:00 tarihinde demiş ki:

1)yelken dusunun ama yelkenle kurek cekildigini, bi geminin ne kadar hızlı gittiğini tahmin edersiniz... daha sonradan da bu yontemin oldukca iyi balık getirdigini gormusler. İCAT 1

İkinci Nesil'de sanırsam bu. Dougan Redhammer :)

Zaman yolculuğu aletini aslında o gnome yapmıyor. Büyülü falan birşey galiba. O sadece bulup,kendi çapında düzenliyor diye biliyorum.
  • Yeni Oluştur...