Korax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Yasakta Catlak Valla bu sekilde olursa sanki yine bize bi zarari olmaz gibi. Enazindan dns kullanmak falan yasadisi sayilmayacakmis. Acildimi konu bilmiyorum da baya bi sevindirik oldum sunu okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 peki su an bende dahil bi cok kisi neden dns de dahil hic bir sekilde engelli sitelere giremiyoruz? iss'lere topu atmak o kadar komik ki. lan onlara biraksan adamlar text haric herseyi engelleyecekler. en cok bw ne yiyorsa onu engelliyor herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Hiçbir siteye değil. Evde 2 laptopum var, biri dns ayarlı. DNS ayarlı olandan bazı yasaklı sitelere rahatça girebiliyorum, bazılarına da vtunnel kullanmak zorunda kalıyorum. DNS ayarlı olmayanda vtunnel da paklamıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hangi yasaklı sitelere giriyorsun bakıyım!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 kadınların aksine beleş olan, konuşmayan, trip atmayan sitelere giriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?5,5754981 buradan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ... gereksiz confidental ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Innuendo said: peki su an bende dahil bi cok kisi neden dns de dahil hic bir sekilde engelli sitelere giremiyoruz? iss'lere topu atmak o kadar komik ki. lan onlara biraksan adamlar text haric herseyi engelleyecekler. en cok bw ne yiyorsa onu engelliyor herifler. ben hepsine girebiliyorum, dns'i direk modemden ayarladigim zaman problem olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Hangi dns'i kullanıyorsun peki? Google'ınkiler işe yaramadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Valla suan evde degilim, hatirlayamiyorum oyuzden, gidince bakiyim yazarim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 VPN programları kullanıyordu sanırım herkes bir ara, işe yaramıyor mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 google dns modemden ayarladım. DÜn akşam 4chana girebiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 modemden dns ayarı nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 VPN kullanıyorum ben hâlâ, çok iyi işe yarıyor. Ama amaç yasak siteyse Norton DNS'de yetiyor. VPN daha çok alış-veriş, Hulu, Pandora, Last.fm, Netflix, Amerikan oyun sunucuları gibi şeyler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Merak etmeyin arkadaşlar, Standart Profil sadece DPI ya girecek. Herhangi bir bloklama, loglama v.s. olmayacak. Ancak ve ancak günün birinde hakkınızda bir mahkeme kararı çıkar ve LI yapılması istenirse, o zaman aradaki data trafiği mirrorlanır ve analiz edilir ki - o da out of scope zaten bu proje için. O başka proje :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sharky said: Merak etmeyin arkadaşlar, Standart Profil sadece DPI ya girecek. Herhangi bir bloklama, loglama v.s. olmayacak. Ancak ve ancak günün birinde hakkınızda bir mahkeme kararı çıkar ve LI yapılması istenirse, o zaman aradaki data trafiği mirrorlanır ve analiz edilir ki - o da out of scope zaten bu proje için. O başka proje :) edit: anam, yarım okumuşum. DPI da pek hoş değil ki? hatta karşı çıkılandan çok da farklı bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 detayı varmı o dpi olayının. kurtuluşu yok mu hiç? ssl encrypted trafiği nasıl inceliyorlar bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 GERGE said: VPN kullanıyorum ben hâlâ, çok iyi işe yarıyor. Ama amaç yasak siteyse Norton DNS'de yetiyor. VPN daha çok alış-veriş, Hulu, Pandora, Last.fm, Netflix, Amerikan oyun sunucuları gibi şeyler için. yabancıyım bu konulara VPN kullanmak demek, ayrı bi program ile mi nete girmek oluyor nedir tam olarak? :) yani neyi tavsiye ediosnuz vpn derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?5,5571964 şuraya bi göz at mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Detay çok var :) Ama confidental. Yüzeysel bir şekilde, telefon dinlemedi Lawful Interception ile benzer bir yöntem uygulanıyor. Data direk mirrorlaniyor ve analiz ediliyor. Telefonda da 2nd call leg açılıyor işte. Benzer mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 anlayabileceğim bi seviyeye indirirsek eğer 22sinden sonra bişi yazmayın. poponuzu keserler diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ilerisi içinmiş sanırım o. bi de benim hala aklım almıyor o kadar kullanıcının trafiğini nasıl kontrol ediceklerini. biraz okuyayım bakalım bunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 VPN olarak Astrill kullanıyorum ben. En hızlı değil ama en kullanışlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Hiç bir operator sizin akan datanızla uğraşmaz etmez. Mahkeme kararı lazım böyle bir şey için. Merak etmeyin. Kimse mutlu değil bu yeni gelen değişikliklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 VPN'yi güvenlik için kullanmıyorum zaten, yukarda söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar