moncici Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yarına lazım. bu çevrede oturup temizlikçisinden memnun olanlar bi numara bi de isim verirlerse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 patide temizlikçisi olan varmi lan itiraf edin zengin misiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 olm bi sen fakirsin bi de ben. sesini çıkartma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 teftişe aile mi geliyo nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 benzin paramı karşılarsan temizlerim ben başak burcuyum kurtköy-beşiktaş 100 km 15 litre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 dasaaa said: olm bi sen fakirsin bi de ben. sesini çıkartma hiç. ben de ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu şirketler var uraynalı azeri bulgar yolluyorlar kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 onlar baska is icin yolluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 olm nasil lan hizmetciniz yok mu sizin evde? usak fln da mi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ardeth said: dasaaa said: olm bi sen fakirsin bi de ben. sesini çıkartma hiç. ben de ben de integral alabilen adam fakir kalmaz hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Pasta said: benzin paramı karşılarsan temizlerim ben başak burcuyum kurtköy-beşiktaş 100 km 15 litre hahah temizlikçiyi almaya kurtköye gelicem yarın. annem seni mi ayarladı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Abi 15 litre benzin 60 lira, temizlikçiler 50-100 arası temizliyor, manyak mısınız Kurtköy'den temizlikçi alıp getiriyorsunuz. O paraya 2 tane tutar yarı zamanda bitirtirsiniz. Ha ayrıca; http://www.turkiyevitrin.com/Firma/geysa-temizlik-ve-hali-yikama-fabrikasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 senko said: olm nasil lan hizmetciniz yok mu sizin evde? usak fln da mi yok... bahcivan? sofor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 mavi don onemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 helikopterle yollayım benim temizlikçiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bizim eve gelen temizlikçiyi odama sokmuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bana 2 haftada 1 geliyo bazen haftada 1 kazayla birini sokarsam eve kadının girdiği her yer EMP yemiş gibi oluyo modem çalışmıyo amfi çalışmıyo monitör çalışmıyo arada sigorta atıyo bi yalnayak toprağa bastırcam bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar