Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Aynısı bende de var , message not found hatası . Bir moderator forumda "Message not found" başlığı ile [email protected] a mail atın diye yazı yazdı.Bu hatalarla bireysel bazda ilgilenicez mail atın demişler yani .

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=54315&page=7 burada , konunun 7. sayfasında . Bende o şekilde mail attım adamlara sabah, bakalım ne zaman problemi halledicekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek tek bakacağız demişler ama sonrasındaki adımlara da göz attım biraz.

Değişik metod izleyenler var. Mail atıp bekleyenler, telefon açıp customer supporta ulaşanlar/ulaşamayanlar, customer supporta mesaj bırakıp kendisini aratanlar... En önemlisi early access code veya product code'u bulmak için sipariş veya fatura nosu üzerinden geriye dönük izleme yapmaya çalışıyor olmaları. Ancak ondan sonra doğru kodu bulmak mümkün oluyor gibi görünüyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla.

Ben GG'den aldığım için adamlar bana "sizin sipariş nosu veya fatura nosu neydi" dediğinde cevap veremeyeceğim için beklemedeyim. Bizim yerimize bu adımları Nuclear'ın atıp, ilgili kodlar için bu çalışmayı yapmasını bekliyoruz. Aksi takdirde bizim iş zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Perspective said:

5 dolar fazla girdi ama

mmogarden aldım redeem ettim az önce

telefon filan ediyorlar, 30 dakika sürdü almak

ben de burdan aldım da telefonla arıyolar şu an. japon bi kadın galiba telafuzu çok kötü ses az geliyo ne istediğini anlamıyorum abi. ne sordular sana arayınca?
can you tell me your wiki gibi bişey diyo VİKİ NE LAN
Sosyal ağlarda paylaş

kadının adı vicky mis ahah

Vicky:
have you received a call?
Tili :
yes i received the call
Tili :
however there is a simple miscommunication problem
Tili :
i cant hear what the women asks of me
Vicky:
ok, np
Tili :
Vicky? was that you on the phone?
Vicky:
yes
Tili :
oh ok.
Vicky:
sent
Vicky:
check plz
Tili :
processing
Tili :
2 minutes please
Vicky:
yw ^^^
Sosyal ağlarda paylaş

mrgorgun'un yazdığı yerden ben de bir key aldım geçtim artık napalım. İlk alışverişiniz deyip bir kimlik resmi istedi. Gönderir göndermez 1 dk içinde keye gönderdi. SWTOR'dan redeem ettim, sorun yok.

Ben de gidip oynayayım artık oyunu. Nuclear'dan haber bekleyeceğiz artık diğer accountun şifresini göndermesi için. Onu da ağbime okuturum diye düşünüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada aklıma gelmişken yazayım.

Benim early game access key almış olduğum, sith warrioru 20 levela getirdiğim bir accountum vardı. Product registration key karmaşısı olunca, "acaba yeni bir tane alsam bu accountun onu redeem edebilir miyim, yoksa early game access koduna bağlı ve bana özel product registration key mi beklemem lazım acaba?" sorunsalı yaşamıştım. Cevabı herhangi bir product registration key girebiliyorsunuz, sizin early game access keyine uyumlu bir key gelmiyor.

Olur da benim duruma düşenler varsa bilginiz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Onorus said:

mrgorgun'un yazdığı yerden ben de bir key aldım geçtim artık napalım. İlk alışverişiniz deyip bir kimlik resmi istedi. Gönderir göndermez 1 dk içinde keye gönderdi. SWTOR'dan redeem ettim, sorun yok.

Ben de gidip oynayayım artık oyunu. Nuclear'dan haber bekleyeceğiz artık diğer accountun şifresini göndermesi için. Onu da ağbime okuturum diye düşünüyorum :)

kimlik resmi derken tam olarak neyden bahsediyorsun hocam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...