dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ilk ay beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrgorgun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 cenkmenderes said: Neticede parası kredi kartınızdan çekilmedi mi arkadaşlar? Nasıl iptal ediyorsunuz? GG üstünden olduğu için iptal edilirse para hesabına geri yatıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenkmenderes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Siparişi onaylamamış mıydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrgorgun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Hayır,kargo yapılmadıki onay veriyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onorus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Eh biz hali hazirda odemeyi de onayladigimiz icin nucleari beklemekten baska caremiz yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenkmenderes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ayın 17'inde siparişi verdikten birkaç saat sonra bana early access key'i geldiğinde ve oyuna girip çalıştığını gördüğümde, doğal olarak sipariş teslim onayını vermiştim ben. Umarım Nuclear en kısa sürede şu sorunu çözer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deschain Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 2 gündür code redeem yapamıyorum! "message not found" hatası veriyor sürekli deliricem! costumer service de saolsun hiçbirşey yapmıyor farklı browserlardanda denedim tekrar tekrarda girdim yok olmuyor olmuyor bu sorunu çözebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Aynısı bende de var , message not found hatası . Bir moderator forumda "Message not found" başlığı ile [email protected] a mail atın diye yazı yazdı.Bu hatalarla bireysel bazda ilgilenicez mail atın demişler yani . http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=54315&page=7 burada , konunun 7. sayfasında . Bende o şekilde mail attım adamlara sabah, bakalım ne zaman problemi halledicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deschain Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ben attım bir gün sonra internet explorer veya firefox kullanın cookieleri silin şeklinde talimatlar geldi işe yaramıyor eğer sorun devam ederse screenshot atın yazmışlar attım 2 gündür ses seda yok walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onorus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Tek tek bakacağız demişler ama sonrasındaki adımlara da göz attım biraz. Değişik metod izleyenler var. Mail atıp bekleyenler, telefon açıp customer supporta ulaşanlar/ulaşamayanlar, customer supporta mesaj bırakıp kendisini aratanlar... En önemlisi early access code veya product code'u bulmak için sipariş veya fatura nosu üzerinden geriye dönük izleme yapmaya çalışıyor olmaları. Ancak ondan sonra doğru kodu bulmak mümkün oluyor gibi görünüyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Ben GG'den aldığım için adamlar bana "sizin sipariş nosu veya fatura nosu neydi" dediğinde cevap veremeyeceğim için beklemedeyim. Bizim yerimize bu adımları Nuclear'ın atıp, ilgili kodlar için bu çalışmayı yapmasını bekliyoruz. Aksi takdirde bizim iş zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrgorgun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Nuclear 2 kelime yazıp bilgilendirsen bizi? Geliyomu bugün gelmiyomu,bi gelişme varmı vs...sabahtan beri ağaç modundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deschain Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ben Gamersmarket ten aldım ellerinde kod olmadığını (origin satışı kapadığı için) olunca yeni kod yollıycaklarını söylediler ama beklemekten sıkıldım resmen rezillik başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 nuclear'a mesaj attım elinde kod olduğu dakika müşterisiyim, Bu arada oyunu almak için ulaşılabilecek herhangi başka kaynağı bilen varsa çekinmeden paylaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 eheh oyunu istesek de alamıyoruz şu an. ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 5 dolar fazla girdi ama mmogarden aldım redeem ettim az önce telefon filan ediyorlar, 30 dakika sürdü almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Perspective said: 5 dolar fazla girdi ama mmogarden aldım redeem ettim az önce telefon filan ediyorlar, 30 dakika sürdü almak ben de burdan aldım da telefonla arıyolar şu an. japon bi kadın galiba telafuzu çok kötü ses az geliyo ne istediğini anlamıyorum abi. ne sordular sana arayınca? can you tell me your wiki gibi bişey diyo VİKİ NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 wiki nick / nick name falan diyor olmasın fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 deschain said: Ben Gamersmarket ten aldım ellerinde kod olmadığını (origin satışı kapadığı için) olunca yeni kod yollıycaklarını söylediler ama beklemekten sıkıldım resmen rezillik başka birşey değil bende ordan aldım bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 kadının adı vicky mis ahah Vicky: have you received a call? Tili : yes i received the call Tili : however there is a simple miscommunication problem Tili : i cant hear what the women asks of me Vicky: ok, np Tili : Vicky? was that you on the phone? Vicky: yes Tili : oh ok. Vicky: sent Vicky: check plz Tili : processing Tili : 2 minutes please Vicky: yw ^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 biraz bekletiyor işlem bitince 15 dk filan sonra yolluyor keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrgorgun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Beyler şöyle bir site buldum ve aldım burdan,hemde deluxe edition: http://www.gamehuntercdkey.com/ 59.99$ verdim,15 dk içinde yolladılar key'i redeem ettim. Almak isteyen varsa çabuk davransın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenkmenderes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ya cok komik bir durumdayız. biz 17 Aralık'da aldığımız oyunun key'ini daha alamadık, insanlar 15 dakikada key alıyor. Güler misin ağlar mısın ? Anlayamıyorum inanın.. Nasıl bir durumdur bu ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onorus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 mrgorgun'un yazdığı yerden ben de bir key aldım geçtim artık napalım. İlk alışverişiniz deyip bir kimlik resmi istedi. Gönderir göndermez 1 dk içinde keye gönderdi. SWTOR'dan redeem ettim, sorun yok. Ben de gidip oynayayım artık oyunu. Nuclear'dan haber bekleyeceğiz artık diğer accountun şifresini göndermesi için. Onu da ağbime okuturum diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onorus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Bu arada aklıma gelmişken yazayım. Benim early game access key almış olduğum, sith warrioru 20 levela getirdiğim bir accountum vardı. Product registration key karmaşısı olunca, "acaba yeni bir tane alsam bu accountun onu redeem edebilir miyim, yoksa early game access koduna bağlı ve bana özel product registration key mi beklemem lazım acaba?" sorunsalı yaşamıştım. Cevabı herhangi bir product registration key girebiliyorsunuz, sizin early game access keyine uyumlu bir key gelmiyor. Olur da benim duruma düşenler varsa bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenkmenderes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Onorus said: mrgorgun'un yazdığı yerden ben de bir key aldım geçtim artık napalım. İlk alışverişiniz deyip bir kimlik resmi istedi. Gönderir göndermez 1 dk içinde keye gönderdi. SWTOR'dan redeem ettim, sorun yok. Ben de gidip oynayayım artık oyunu. Nuclear'dan haber bekleyeceğiz artık diğer accountun şifresini göndermesi için. Onu da ağbime okuturum diye düşünüyorum :) kimlik resmi derken tam olarak neyden bahsediyorsun hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar