Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

slm
Bu saatten sonra hangi yolla oyunu almayı tavsiye edersiniz.
Oyun kutulu olarak Türkiye'de ne zaman satılmaya başlanır ve fiyatı yaklaşık ne olur?
Bildiğim kadarıyla Amazon'da ve shopto'da var ama kutulu geleceği için gümrük sıkıntısı olur mu ve sitelerdeki fiyata ek olarak ne kadar ücret ödemek gerekicek?
Digital olarak alındığında en erken oyuna giriş şansına sahibiz gibi ve fiyat olarak ta en uygun seçenek gibi duruyor fakat bildiğim kadarıyla bu yöntemde de 2.key muamması var.
Digitali tavsiye ederseniz site ve satıcı da belirtebilirseniz çok iyi olur. gg den daha uygun bir site vardı komisyon almıyan ama hatırlayamadım sanal.. gibi birşeydi sanırım.
Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

İlgilenenler için...

http://www.facebook.com/aralgame

ARALGAME said:

STAR WARS THE OLD REPUBLIC TÜRKİYE DAĞITIMI HAKKINDA

Üzülerek belirtmek isteriz ki Kuzey Amerika ve Avrupa’nın sayılı ülkelerinde 20 Aralık’ta satışa çıkacak olan “ Star Wars the Old Republic” oyununun Türkiye’de 20 Aralık’ta satışı yapılamayacaktır. Oyunun yapımcı firması olan BioWare tarafından alınan karar doğrultusunda; Asya, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Amerika ile Avrupa da Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Hırvatistan ve Türkiye gibi birçok önemli kıta ve ülkede oyunun satışı ilk günde gerçekleşmeyecektir.
Aral olarak son haftaya kadar tüm muhtemel çözüm yollarını deneyip, imkânlarımızı zorlayıp, elimizden gelen bütün çabayı gösterdiğimizi belirtir, Türk oyun severlere bu hizmeti ilk günde sağlayamamaktan üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Star Wars the Old Republic’in henüz ülkemizde ve diğer ülkelerde çıkışı için net bir tarihi verilmese de, 2012’nin ilk aylarında Türkiye’de resmi olarak kutulu satışının başlayacağını öngörebiliyoruz.

Daha önce verildiyse kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de levetr den aldım, hadi hayırlısı.
Ayrıca originden key girişi yapılamadı, swtor a yönlendirdi. swtor dan key girildikten sonra oyun originde aktif oldu.
Oyunu erkenden dl ederim diye düşünmüştüm fakat sadece clienti indirdi patch yapmadı, acaba patch veya dl için early access davetiyesi mi gerekiyor??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...