Draxous Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 slm Bu saatten sonra hangi yolla oyunu almayı tavsiye edersiniz. Oyun kutulu olarak Türkiye'de ne zaman satılmaya başlanır ve fiyatı yaklaşık ne olur? Bildiğim kadarıyla Amazon'da ve shopto'da var ama kutulu geleceği için gümrük sıkıntısı olur mu ve sitelerdeki fiyata ek olarak ne kadar ücret ödemek gerekicek? Digital olarak alındığında en erken oyuna giriş şansına sahibiz gibi ve fiyat olarak ta en uygun seçenek gibi duruyor fakat bildiğim kadarıyla bu yöntemde de 2.key muamması var. Digitali tavsiye ederseniz site ve satıcı da belirtebilirseniz çok iyi olur. gg den daha uygun bir site vardı komisyon almıyan ama hatırlayamadım sanal.. gibi birşeydi sanırım. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sanalpazar ez ay rimambaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 CE unboxing: http://www.youtube.com/watch?v=I1A78rNiDpw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 adamın uğraştiği şeye bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 adam nefes almakta zorlanıyor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 leveltr kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nasıl kötü, çok alan oldu burdan adam peynir ekmek gibi sattı Allah daha çok versin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 İlgilenenler için... http://www.facebook.com/aralgame ARALGAME said: STAR WARS THE OLD REPUBLIC TÜRKİYE DAĞITIMI HAKKINDA Üzülerek belirtmek isteriz ki Kuzey Amerika ve Avrupa’nın sayılı ülkelerinde 20 Aralık’ta satışa çıkacak olan “ Star Wars the Old Republic” oyununun Türkiye’de 20 Aralık’ta satışı yapılamayacaktır. Oyunun yapımcı firması olan BioWare tarafından alınan karar doğrultusunda; Asya, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Amerika ile Avrupa da Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Hırvatistan ve Türkiye gibi birçok önemli kıta ve ülkede oyunun satışı ilk günde gerçekleşmeyecektir. Aral olarak son haftaya kadar tüm muhtemel çözüm yollarını deneyip, imkânlarımızı zorlayıp, elimizden gelen bütün çabayı gösterdiğimizi belirtir, Türk oyun severlere bu hizmeti ilk günde sağlayamamaktan üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Star Wars the Old Republic’in henüz ülkemizde ve diğer ülkelerde çıkışı için net bir tarihi verilmese de, 2012’nin ilk aylarında Türkiye’de resmi olarak kutulu satışının başlayacağını öngörebiliyoruz. Daha önce verildiyse kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ne üzülmüşlerdir kazık fiyattan yardıramadık diye çok üzüldüm aral adına :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 adamlar 10 senelik ciroyu kaçırdılar vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 asya tarafında satılmasın zaten mümkünse bir süre :p patlasın çinliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 kafa gitti tabi invite ayağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bilişim sektörünü bırakırsam, pazar analisti olucam..aylar önceden öngördük a.q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draxous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ben de levetr den aldım, hadi hayırlısı. Ayrıca originden key girişi yapılamadı, swtor a yönlendirdi. swtor dan key girildikten sonra oyun originde aktif oldu. Oyunu erkenden dl ederim diye düşünmüştüm fakat sadece clienti indirdi patch yapmadı, acaba patch veya dl için early access davetiyesi mi gerekiyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 millet oyuna girdi biz halen ea supporttan cevap beklioz :( qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ne düz taban adammışsın Evren sen yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 araligin 8 i ile 9 u arasi girenlerde sıkıntı var.bende tam zamanini secmisim pre order icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 EGA zor iş senin durumda acaip kişi var forumlara göre, tabi şu yoğunlukta yardım ederlermi bilmiyorum ama bi stephen reise twitterdan ulaşsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 neyse mail geldi simdi halletmisler. 12.15.2011 olarak gozukuyor yalniz tarih :) 19u gece gelir herhalde early Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Miraul said: neyse mail geldi simdi halletmisler. 12.15.2011 olarak gozukuyor yalniz tarih :) 19u gece gelir herhalde early tam o ara server'lar kapatılacak zatene release'e hazırlık hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 2. bi hesabım vardı, onun icin pre-order key girmistik. su an gorunmuyor. baskalarının da basına gelmisti. naptınız, nası cozdunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 customer support'a detaylı mail, sonrası bekleyiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 cumartesi felan devam ederlerse gelir ea size de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Masquerade said: customer support'a detaylı mail, sonrası bekleyiş.site üzerinden mi attın ? ben kodu falan yazmadım, mailde yazılmaz onlar diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yok [email protected] a mail attim. sonra bilgileri istediler. keyi verdim vs mecburen. 4 gunde geri donduler anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar