Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 34 TJT 20 bu plakalayı taksiciyi görürseniz dövün anasını satim adamın taksisine bindik durduk 2 milyondu herife 10 milyon verdim o arada paranın üstünü beklerken camdan bişeye bakıodum o sırada taksici dio ee 2 milyon dio burda sen 1 verdin die allam delircektim arka diom 10 vermedimmi die oda görmüş evet dedi ama nafile neyse en sonunda ii ne halin varsa gör dedim herife o sinirle plakanıda alırım dedim görürsün oda ee paramı ver dio hala bende al paranı başına çal die bağırdım çıktım kapıyı suratına kapadım adam bastı gaza gitti kadını eziodu az kalsın şerefsiz tam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 tamam gorursek doveriz[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bu ne yaw :) ............ taksici[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ankarada görürsem küfür ederim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 İstanbul Anadolu yakasında malesef sagol ama genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 target located silos on[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 instruments locked on ready to strike.. =P[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Eternal, 23 Eylül 2004 19:25 tarihinde demiş ki: instruments locked on ready to strike.. =P antalyadan nuclear launch mu yapcan adama sdfgg[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 niye veriyorsun ki ? inme arabadan cagir polis yoksa yok para mara de . tabii bir de onunda hata yapabilme ihtimali var ama madem kendinden eminsin 2 milyon icin 10 milyon verilir mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 nuclear yapmıyor o harrier ile geliyo *sentry gun 421AR placed* *sentry gun 422AR placed* *sentry gun 423AR placed* *sentry gun 424AR placed* *seeking mode on looking for 34 TJT 20* *seeking mode on looking for 34 TJT 20* *seeking mode on looking for 34 TJT 20* *seeking mode on looking for 34 TJT 20* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bazı durumlarda parayı gözden cıkarıyosun artık.. karşındaki müsfette o kadar zavallı bir durumda oluyoki.. yazık lan bu insan musfettesine diyosun..10 milyon için yaptıgı oynadıgı rollere bak diyerek acıyosun..[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: huun, 23 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki: niye veriyorsun ki ? inme arabadan cagir polis yoksa yok para mara de . tabii bir de onunda hata yapabilme ihtimali var ama madem kendinden eminsin 2 milyon icin 10 milyon verilir mi ? Bozuk yoksa ne vericek?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: huun, 23 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki: niye veriyorsun ki ? inme arabadan cagir polis yoksa yok para mara de . tabii bir de onunda hata yapabilme ihtimali var ama madem kendinden eminsin 2 milyon icin 10 milyon verilir mi ? hoca yüzde yüz eminim 10 verdim hatta gözüme bişi ilişti yandan refleks gibi bişi adam tak die el hareketi yaptı bişiler noluo lan dedim içimde bi his oluştu kötü o anda haram ettim parayı zaten heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya hadi 10 milyonu alacak kadar yüzsüz bi insan, 10 milyon alıp da bi de üstüne 2 milyonun kavgasını yaptıysa... bi insan bu kadar mı paragöz olur?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 koltuk altı krikosu sopası zinciri sallaması bagaj baseball sopası demir CIBII ve bilumum aletleri unutmayın taksici yi döverken.. ve tabii ki taksiciler arasındaki dayanışmayıda.. Kaldı ki durak etrrafında olmamaya da dikkat edin..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 taksiciler odası mı öyle bir kurum var. oraya faks çekip şikayetini bildirebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Numarası kaç nası çekcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 vatan 34 gazetesi yazarı ebru drew bu konuyla ilgileniyordu. vatan internet sitesine gir bir araştır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 cok tesekkurlerde onun sitesi neydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 vatanim.com.tr vatan.com.tr olabilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Vay şerefsiz. Ya gerçekten var boyleleri, yanlız sende soforler odasına falan sıkayet et yanı yaptıgı arkaasına kalması adinin.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 grom şöyle bişey abi şimdi tamam iyi etmişin vermişinde bence yapmasaydın daha da iyi olurdu şimdi bu adam baktı bu yoldan haram para kazanıyor böyle devam edecek yani sonuçta senin en azından bu tip bi insanı polis çağırararak engellemen lazımdı.Fakat plaka aklımda anadolu yakasındayım görme ihtimalim yüksek olabiğlir ne taraflarda kadıköy tarafındamı ? görürsem çızarım arabasını :p[signature][hline]baktım olmaz seyre daldım,anılardan bir tomardım çok yoruldum,çok daraldım,penceremden gir içeri E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 iste geldiğimde görürsem ezerim :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Valla biz fenerbahçe lisesi çıkışında bindik göztepe istasyonuna fln ordan bp benzincisine minibüs yolundan gitti göztepeye takılıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ya Vatanda Ebruya mail atıcam gitmiyor Şoförler odası işi nasıl olucak telefonlamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar