Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Taksiciye Dikkat!!!

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

34 TJT 20 bu plakalayı taksiciyi görürseniz dövün anasını satim adamın taksisine bindik durduk 2 milyondu herife 10 milyon verdim o arada paranın üstünü beklerken camdan bişeye bakıodum o sırada taksici dio ee 2 milyon dio burda sen 1 verdin die allam delircektim arka diom 10 vermedimmi die oda görmüş evet dedi ama nafile neyse en sonunda ii ne halin varsa gör dedim herife o sinirle plakanıda alırım dedim görürsün oda ee paramı ver dio hala bende al paranı başına çal die bağırdım çıktım kapıyı suratına kapadım adam bastı gaza gitti kadını eziodu az kalsın şerefsiz tam ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 23 Eylül 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
instruments locked on
ready to strike.. =P

antalyadan nuclear launch mu yapcan adama sdfgg[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat)
so , what do you expect from this person :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 23 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
niye veriyorsun ki ? inme arabadan cagir polis yoksa yok para mara de .

tabii bir de onunda hata yapabilme ihtimali var ama madem kendinden eminsin 2 milyon icin 10 milyon verilir mi ?
Bozuk yoksa ne vericek?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 23 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
niye veriyorsun ki ? inme arabadan cagir polis yoksa yok para mara de .

tabii bir de onunda hata yapabilme ihtimali var ama madem kendinden eminsin 2 milyon icin 10 milyon verilir mi ?

hoca yüzde yüz eminim 10 verdim hatta gözüme bişi ilişti yandan refleks gibi bişi adam tak die el hareketi yaptı bişiler noluo lan dedim içimde bi his oluştu kötü o anda haram ettim parayı zaten heheh
Sosyal ağlarda paylaş

koltuk altı krikosu sopası zinciri sallaması
bagaj baseball sopası demir CIBII ve bilumum aletleri unutmayın taksici yi döverken..
ve tabii ki taksiciler arasındaki dayanışmayıda..
Kaldı ki durak etrrafında olmamaya da dikkat edin..[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Sosyal ağlarda paylaş

grom şöyle bişey abi şimdi tamam iyi etmişin vermişinde bence yapmasaydın daha da iyi olurdu şimdi bu adam baktı bu yoldan haram para kazanıyor böyle devam edecek yani sonuçta senin en azından bu tip bi insanı polis çağırararak engellemen lazımdı.Fakat plaka aklımda anadolu yakasındayım görme ihtimalim yüksek olabiğlir ne taraflarda kadıköy tarafındamı ? görürsem çızarım arabasını :p[signature][hline]baktım olmaz seyre daldım,anılardan bir tomardım
çok yoruldum,çok daraldım,penceremden gir içeri

E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...