samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Selamlar, Ibanez rg1570 gitarım için pickup önerisine ihtiyacım var. Forumları karıştırdım, dimarzio nun sitesinde falan baktımda adamlar onu denedim olmadı bunu denedim tutmadı geyiği yapmışlar. Elimde deneyebilecek bişi olmadığı için buraya sorayım dedim belki siz olmasanızda bildiğiniz biri vardı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 git jb + 59 taktir abi, erkin koray da calarsin van halen de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 EMG'ciyim ben ama gitmeyebilir ona. Üstümdekine katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 emgler ibanezler'e sigmiyor sanirim ya da prestige serilerineydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Biraz cavity derinlestirmek gerekiyor EMG icin, bi de pil icin ayri bir hazne acilmasi gerekebilir. Ben cok eskiden bir RG1570 kullaniyordum. Sahsen Dimarzio Tone Zone/Air Norton ikilisi bayagi guzel olabiliyor o gitara. Dusuk akort/drop akort da kullanmaktayim diyorsan kopruye D-Sonic tavsiye ederim. Ne yapip edip Super Distortion ve X2N'den uzak dur, X2N igrenc jilet gibi bir manyetik, rezalet scooped bir tonu var, gitar dedigin scooped olmaz arkadas, mid frekanslardan olusan bir alet sonucta. Super Distortion ise gereginden cok fazla low mid ve bass frekanslara sahip, bu ikisinden kesinlikle uzak dur, basswood low frekanslari yogun olan bir agac sonucta, en azindan benim 1570 oyleydi. Satriani'nin pickuplarina da bakabilirsin, oyle cok yuksek gain istemiyorum dersen. Duncan'dan ise SH5 Duncan Custom, downtuning yapacaksan SH6 Distortion (kendi schecter'imda mevcut), neck'e de Jazz tavsiye ederim sahsen, ben Duncan Dist - Jazz combosu kullaniyorum, Jazz'in cleanleri gercekten ismi gibi jazzy bir tona sahip, leadleri de 59'a nazaran daha tane tane, biraz daha keskin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 neck için steve morse veya steve's special diyorlar.. Bunları kullanan hiç gördünmü etrafında, izlenimin nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 O gitara vai nin manyetiklerini söküp taksan yine cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 looooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 1k lık gitar ne gerek var manyetiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ne tarz seversin bilmem ama ben breed manyetik seti kullanmıştım çok şakşaklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kamyonet.jpg şu espri için uğraşmiym dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 en güzeli emg8185 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Pasta said: O gitara vai nin manyetiklerini söküp taksan yine cacık olmaz. mmkay. Breed de guzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ölü pikap dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar