Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pickup önerisi

samaella

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Ibanez rg1570 gitarım için pickup önerisine ihtiyacım var. Forumları karıştırdım, dimarzio nun sitesinde falan baktımda adamlar onu denedim olmadı bunu denedim tutmadı geyiği yapmışlar. Elimde deneyebilecek bişi olmadığı için buraya sorayım dedim belki siz olmasanızda bildiğiniz biri vardı diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz cavity derinlestirmek gerekiyor EMG icin, bi de pil icin ayri bir hazne acilmasi gerekebilir.

Ben cok eskiden bir RG1570 kullaniyordum. Sahsen Dimarzio Tone Zone/Air Norton ikilisi bayagi guzel olabiliyor o gitara.

Dusuk akort/drop akort da kullanmaktayim diyorsan kopruye D-Sonic tavsiye ederim.

Ne yapip edip Super Distortion ve X2N'den uzak dur, X2N igrenc jilet gibi bir manyetik, rezalet scooped bir tonu var, gitar dedigin scooped olmaz arkadas, mid frekanslardan olusan bir alet sonucta. Super Distortion ise gereginden cok fazla low mid ve bass frekanslara sahip, bu ikisinden kesinlikle uzak dur, basswood low frekanslari yogun olan bir agac sonucta, en azindan benim 1570 oyleydi.

Satriani'nin pickuplarina da bakabilirsin, oyle cok yuksek gain istemiyorum dersen.

Duncan'dan ise SH5 Duncan Custom, downtuning yapacaksan SH6 Distortion (kendi schecter'imda mevcut), neck'e de Jazz tavsiye ederim sahsen, ben Duncan Dist - Jazz combosu kullaniyorum, Jazz'in cleanleri gercekten ismi gibi jazzy bir tona sahip, leadleri de 59'a nazaran daha tane tane, biraz daha keskin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...