Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Şimdi burada ne yapalım, Pek sık kullanılmayan ama çok işe yarayan kendi yaptığımız/bildiğimiz fitleri paylaşalım derim. Klasik fitlerin biraz değişiği felan da olabilir, comment atmanız yeterli. Hemen başlıyorum, Armor gang curse fitim; Çok işe yarıyor. Bu arada 11.000 ci mesajı ben atmışım ödül isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Powergrid yeterli gelmiyor görüyorum. Small neut yerine small nos koy bence. bir de api ile skill lerine göre oluyor mu olmuyor mu diye baksaydık iyi olacaktı. böyle herşey lvl 5 e göre ayarlamak biraz sakıncalı oluyor. Bu haliyle Fleet support olarak kullanılabilir. hatta tackler gemilerin tüm modullerini sustarabilirsin solo kullanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hm benim oluyor bu fit ya,o tdler t2 olcak bu arada dummy koymuşum onları öle oraya. bide pg%1 implant takınca halloluyor pg sorunu =) Solo denemedim pek, dps yok sonuçta adam gibi. Tankta meh, recon sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Görevin zaten DPS değil abi recon shipsin sonuçta fleet support olarak elinden kimse kaçamaz.eğer ECM drone felan koyarsan buna adamın tam anlamıyla saldırısını kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Valla çok deli fitler yaparım ben :) Hep,bi gün yapacam deyip ertelediğim bir TopSecretBait proteus fitim var.Onu paylaşam bende :) Bonussuz; Bonuslu ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 geçen yüksek dps muhabbeti geçiyordu. corptan birileri vermişti benzerini bunun. 1698 dps :> http://i.imgur.com/26w19.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 7 tane faction damage mod takmissin gemiye. mantikli mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 8 tane sığmıyordu. şaka bi yana benim gemim değil zaten. birisi yapmış işte yüksek dps için. 1698 iyi göründü baya koyayım dedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hehe hakkaten subcap max kaça ulaşılabilir acaba (eftde tabiki). vindi daha çok yapmaz mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Normal tfi fitinden ( 3x trimarklı neutlu vs ) daha kötü bi fit bu. yaklaşık 200-300dps kaybı, ve ehp kaybı var. Ama 10k alpha, efsane bişey, FC'm izin verse yapıcam bitane ama koymuyor :/. Medlerle daha farklı şeyler yapılabilir, 2x tc yerine eccm felan takılabilir. Bu arada tabiki %2 ( benim %4 ) pg implanti takmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 macharielle yap aynısını bi de high alpha için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 benzer tankı yakalayamadım onunla, pg si yetmio ondan armor tank olamaz die düşünüorm, ( zaten angel gemisi shield yapmak lazım meret frigden hızlı align oluyor ). Süper sniper gemisi olur ama benim tfi tokatlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Phoon ve dps !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Aluriel said: geçen yüksek dps muhabbeti geçiyordu. corptan birileri vermişti benzerini bunun. 1698 dps :> 3 Magneticle 1707 Dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EstergonSky Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 fantazi fitler yerine daha çok işe yarayan fitleri tartışsanız daha yararlı olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 EstergonSky said: fantazi fitler yerine daha çok işe yarayan fitleri tartışsanız daha yararlı olmazmı? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 [Vindicator, New Setup 1] 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I Federation Navy Magnetic Field Stabilizer Federation Navy Magnetic Field Stabilizer Imperial Navy Energized Adaptive Nano Membrane Damage Control II Imperial Navy Energized Adaptive Nano Membrane Republic Fleet Warp Disruptor Quad LiF Fueled I Booster Rockets Federation Navy Stasis Webifier Federation Navy Stasis Webifier Heavy Capacitor Booster II, Cap Booster 800 Neutron Blaster Cannon II, Void L Neutron Blaster Cannon II, Void L Neutron Blaster Cannon II, Void L Neutron Blaster Cannon II, Void L Neutron Blaster Cannon II, Void L Neutron Blaster Cannon II, Void L Neutron Blaster Cannon II, Void L Neutron Blaster Cannon II, Void L Large Trimark Armor Pump I Large Trimark Armor Pump I Large Trimark Armor Pump I Ogre II x5 Benim lowsec roaming için kullandığım vindi fit (hg slave ile süper oluyor). 1506 dps benim skillerle. Bu arada faction fit olayı fantaziden çok gereksinim bu tip gemilerde. 1b'lik gemi alıp da faction fit yapmamak olmaz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar