roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Adam profesör olm. Bu arada bu 15 metrelik evi yapan laz amcayı ciddi ciddi ziyaret etmek istiyorum ben, çok merak ediyorum o ortamı. Tam benlik. Herif sıkıntıdan eve falan sarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 "roket adam" said: Adam profesör olm. Bu arada bu 15 metrelik evi yapan laz amcayı ciddi ciddi ziyaret etmek istiyorum ben, çok merak ediyorum o ortamı. Tam benlik. Herif sıkıntıdan eve falan sarmış. O rizeli dayı imkanım olsa helikopter yaparım diyordu en son. http://www.haberturk.com/yasam/haber/650286-rizeli-mucidin-cilgin-icadi-galeri buda haberi ismide Bilal Atasoy'muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Herif yenilikçi. Yaptıkları bi boka benzemese de o yaştaki ilkokul mezunu adamın oturup böyle şeylerle uğraşması çok güzel bişi bence. Ha geberip gidecek o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yaz sıcağında sıcak suyu ne yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ardeth said: iplik deyince aklıma string theory geliyo lan sakın string theoryde bişeyler yapmış olmasın mahçup oluruz sorra ahahaha yalniz sicim teorisi diye gecmio mu o turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ha iplik ha sicim ne fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar