Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yukarıdaki resim özetliyo olayı. oha diyorum, adamlar herhangi bi ürünü boru gibi kopyalayabiliyo lan auhauahaAr yu listınin sitiv cobs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 sol altta da doğrusu var ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 dinsizin hakkından imansız gelir demişler. şimdi steve düşünsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 çinliler yapıyor abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 h edit: hand bozdu, ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ! ne oldu olm şimdi bunu yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 baştan sona okudum ama satılan ürünlerin sahte olup olmadığına dair bir bulgu yok. yani satılan ürünler orjinal ise apple'ın işine gelir.. yok satılan ürünler sahte ise lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ürünler sahte değildir heralde de, bildiğim kadarıyla apple çinde mağaza açmakta zorluk çekiyo açsa bile. enteresan memleket ya =) troll herifler direkt :D Iphone sahtesi var da linux tabanlı sahte MacOSlu çakma iMac fena olmazdı dsgsdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 geçen hafta kayın babayla tablet muhabbeti yapıyorduk, yakın zamanda çine gideceğinden tablet siparişi vermeyi düşünüyordum, "200$ a sana ipad2 getireyim mi?" dedi "o nasıl oluyor ya?" dedim meğersem herifler ipad2 yi işletim sistemine kadar kopyalamışlar sadece diğer ipad2lere göre biraz daha yavaş olmuş diye anlattı görece biraz daha yavaş ama 200 dolara ipad2, wifi li 3g li ama 32 lik mi 64 lük mü söylemişti hatırlayamıyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 açıldı lan!! http://forum.paticik.com/read.php?73,5773055 ben açtım ya!!!! T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 seninki sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 dasaaa said: açıldı lan!! http://forum.paticik.com/read.php?73,5773055 ben açtım ya!!!! T_T olm eğlence bölümünde ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 seninki forevır elon olmuş o konuya girilmez artık hayat burtada hareket burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 eğlenceli bi olay çünkü. kirfed apple store'dan daha eğlenceli ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 BabacumMostors said: seninki forevır elon olmuş o konuya girilmez artık hayat burtada hareket burada kaderim abi bu :( açıldı diyip kilitlemedim. onun için kilitlemedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ahahha pati tarihinde ilk defa ikinci kez açılıp da kilitlenmeyen konu oluyo bu o zaman sdfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ayrıca ingilizce başlık girmiş yaa! hiç yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 adamlar eiffel kulesinin kopyasını yaptı apple da neymiş http://media.damnfunnypictures.com/photos/ChineseEiffelTower001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 japonyada idi galiba, benzer bi kula vardı eyfele. onu hatırladım bak. (daha doğrusu hatırlayamadım ulan adı neydi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 benzer değil adamlar aynısını yapmış sadece 1 metre daha uzun falan. trolololo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar