axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bi arkadaşın düğünü için böyle bi fantezimiz var, düğün arabası olarak üstü açık eski model bi mustang kiralamak istiyoruz. Nerden yapılır edilir çok bi fikrimiz yok açıkçası. Bi de mustang meraklılarına soruyorum, bu arabanın hangi modeli daha mübah? 69 diyen var 67 en iyi diyen var. Şöyle bi araba düşünüyoruz işte http://www.travelhead.com/cars/mustang/stang3.jpg Yalnız araç da harbi güzel ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bostancı koprusune giderken soldaki bi galeride eski araçlar var kiralık sanırım orda vardır belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bulursan bana da haber et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 http://www.pasagaleri.com/default.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hattağğğğ http://www.pasagaleri.com/cardetail.asp?id=198&sayfa=1&flash=1&p=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 düğün için bunun yerine ferrari kiralasın lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 O 72 corvette için fiyat istedim, cevap gelince yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 İldeniz sayfa için teşekkürler de gitmişsin sold carsdan araba linkliyosun bana ahaha. Yalnız o kırmızı cidden çok güzelmiş lan, diğerlerini o kadar beğenmedim. Red bu bahsettiğin yer tam olarak nerde? E5ten giderken diyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yok e5ten değil bostancı koprusune gelmeden.aşagıdan gelirken.solda böyle eski arabaların oldugu bi galeri var kiralıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 satılıksa elbet kralanabilir de diye düşündüm :P yalan lan bildiğin görür görmez "aa ne güzel bunuarıyorlardıdur koyayım kolaylık olsun" dedim carebear formuan girdim o an işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 İlgi ayım benim, araba satılmış SATILMIŞ! Neyse senin düşünmen yeter bana :) :) Red biraz daha açık konuş lol, minibüs caddesinden giderken mi yoksa lunaparkın ordan e5 köprüye doğru çıkarken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 lunaparktan ya.galeriler var ztn sağlı sollu onlardan birinde görürsün ztn dizmişler dışarı.istediğin mustang yoktur belki ama başka bir araç kiralarsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bu arada 67 efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Dreag ben telefon açtım sordum, 8 saat kira 1000 TL, şöför kesinlikle onlardan ve benzini de sen veriyosun. Çok güzel arabalar var ama biraz tuzlu gibi. Gerçi rayiç nedir bilmiyorum, yarın gidip şu redin dediği galeriyi falan gezicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Selam, İyi güzel de gelinlikle hanımı o araca sığmaya zorlamak biraz acımasızlık. Ayrıca etrafa çapulcu toplanacağını da unutma. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 mustang? http://forum.paticik.com/read.php?31,5033834,page=1#msg-5033834 bu arkadaştan kiralanırdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 atı alan üsküdarı geçtiyse, mustangi alan e5 i geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi nası bi yerde evlencek bu arkadaşlar acaba? çocuklar genç fakirler falan resmen atlıyor aracın üstüne vermeden de gitmiyorlar hiç rahat bırakmazlar yani bir araba parası da etrafa saçmanız lazım rahat gitmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Ya gelin hanım küçümencik bişey, sanırım gelinlik de o kadar fırfırlı değil arabaya sığarlar. Ama şu çapulcu olayı siz söyleyince aklıma geldi sıkıntı olabilir. Şimdi bağdat caddesinde bi yerde olacak düğün ordan biraz kurtarıyor, ama pazar günü akşam trafiğine takıldı mı sağdan soldan arabanın üstüne atlayan çok olur heralde =/ Zarf içinde 1 dolarlık banknot fikri vardı aslında araba için, böyle 100 tane falan hazırlasak ondan millet zarfı açıncaya kadar sıvışabiliriz belki? Gerçi ben monopoli parası koyalım dedim ama dinletemedim asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 72` Corvette kiralama için cevap geldi: "Kiralama fiyatımızda 8 saat şoför dahil yakıt hariç 1000 TL." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 corvette kiralayamama ücreti olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Tarife fix ya belli. Yarın bi iki galeri gezicem onların bilgilerini yazarım. Şöför bizden olsa iyi olurdu aslında şöförümüz de hazır. (hayır ben kullanmıyorum tabii ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 65 döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar