Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Acele edilmesi gereken bir durum yok..Hiçbirimiz uo ya aynı anda baslamadık.ama zamanla aynı seviyeye gelebiliyoduk.Wow dada aynı durum söz konusu olucak bence..[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 su anda tester oynayan kisilerin cogu bence pvp serverina gider ve o kisiler oyunu tamamen ogrenmis butun inceliklerini biliyo olucaklar nerde hizli xp yaparlar vs. cok kisa bi surede hizlica gelisip 2 veya 3 ay cok kotu somurecekler noob lari gibime geliyoki bizde noob olucaz. bende pvp server istiyorum ama once oyunu tam anlamiyla ogrenmek gerek.[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 us den oyunu alabilirsiniz sorun accountu actirirken elinizdeki kredi kartinin amerikan bankalarindan alinmis olmasi digerleri gecmiyormus benim anladigim bu diger soylesi yazisindan. ancak amex kartlar sanirim amerikan menseili ve gecerli olabilir veya benim izleyecegim yol amerikadaki tanidigima parayi gondermek ve onun kartindan uye olmak... yani yine allem edip kullem edip girecegiz oyuna..[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yalnız o zaman da şöyle bir durum ortaya çıkar bir kısım insan bi şekilde yine böyle allem edip kallem ederek diyelim aldılar ve amerika sunucularında başladılar, kalanlar da çıktığı zaman avrupadaki sunuculara girdiler bu sefer şimdi burda şu karakteri açacam şu tip sunucuda oynayacam, guild olacam klan olacam diyen insanlar geri dönüşü olmayacak bir şekilde ayrı kalmış olacaklar yani sonradan amerikan sunucularında yalnız kalmayı göze alması lazım bu allem kalleme girişenlerin ;) ben tereddütteyim halen[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kemdim icin sunu diyebilirim , sevdigim arzuladigim bir olusum icersinde bulunmak istedigim irk TURK irkidir... Turkler nerede olursa bende onlarla olurum, bu seferde allem eder kullem eder onlar nerede ise oraya gelirim hic sorun degil.. amerikan serverinda oyunu merak ettigim icin oynarim ama oncedende belirttigim gibi zaten amerikan serveri benim icin zaman olarak ters..[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ben şartları zorlayıp us serverlarında oynayacağım gibi. Yurtdışı çıkışlarımız yüzünden performans eu serverlarına göre daha iyi olacaktır. Bide 2 ila 4 ay erken başlamak var oynamaya :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ama bu sefer de hem amerikadan hem de daha sonra avrupadan oyunu almak zorunda kalmak var yani 2-4 ay yüzünden ve çıktığında başlayıp oynayabilme amacıyla oyunu iki kere almak ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Avustralya'dan nereden oynariz? :) Mail attim cevap gelmiyor[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya ben ya sen yaniliyorsun burda, eger ben yaniliyorsam iki kere almam beklerim .. ancak benim anladigim su : oyunu amerikadan edinebilirsiniz ve oyun ciktiginda amerikan serverlarinda oynamak icin elinizde amerikan kredi karti olmali, ve 4 ay sonra isterseniz avrupa serveri acildiginda oraya gecebilirsiniz yonunde idi sonucta oyun PC ye yapiliyor.. ps2 de olsa anlarim japon versiyonu amerikan versiyonu ve avrupa versiyonu birbirinden cok farkli ozellikte. ancak pc oldugu icin boyle bir sorun olmaz. blizzardin bahsettigi bence amerika serverlarinda oynamak icin elinizde amerikan kredi karti olmasi gerekliligi, ve bunuda asabilecegimizi amerikada tanidigi olan avrupadan baglanacak oyunculari engelleyemeyiz diyerek belirtmisler. insallah dogru anlamisimdir dimi :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 worldofwar.de: There is a rumor that players will only be able to play on the servers that are located next to them. For example European players would not be able to play on US servers. Can you confirm this? Chris Sigaty: Yes, this is true. We will have the regions separated, for example US players on US servers and European players on European players. We will have regional support teams for online support, ingame support and offline support. This is because of language and time. We want to give the best support at primary playtime. If the European players play on US servers this cannot be granted. Another reason is that we want the Live Team to do regional events, let's say something like the Oktoberfest. Also the latency plays a certain role. However there will always be people who want to play on a server which is no located next to them because of their guild or something like that. At a certain point after release we will give those players the opportunity to play on those servers. worldofwar.de: Can the EU play on US servers after the game hits the shelves in US until the game is released in EU? Chris Sigaty: No. But if they have a opportunity to use a US billing method and have someone who lives in the US, we cannot stop them from buying an US account. burada anlatilanda zaten avrupa ve amerika arasinda server farki olmasinin sebebini zaman farkina dile vb seylere baglamislar, guild gibi olaylar icin secenek sunmuslar sadece amerikada oynamak icin billing adresin amerikada olmasi gerekliligini savunmuslar yoksa gercektende guild olayini cok ciddiye alan insanlar kopureceklerdir. elimiz kolumuz bagli degil yani oyun cikinca bir sekilde oynayacagiz :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 tamam bi kere alırsın kutusunu belki ama avrupadaki sunucularda hesap açtırmak için senden yine sıfır oyunun parasını talep edeceklerdir acountu açtırmak için bunu daoc'ta yaşıyoruz mesela gerçi onda her iki bölge için de ayrı versiyon oyunlar gerekiyor dolayısıyla oyunu orjinal haliyle ayrı ayrı satın alıyorsun ama bunda da diyelim ki bir kere aldın, yine de amerikada oynadıktan sonra avrupada yeni bir account açtırmak için mutlaka senden de sıfır oyunun parasını (ve peşine de aylık ücretleri tabi ki) talep edeceklerdir yoksa anlamı kalmazdı, insanlar alıp amerikada oynayıp sonra da sadece aylık ödemesini yaparak avrupada oynamaya devam etselerdi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bana yinede birazsaçma geliyor comunity yi zorla ayırmak gibi olmuş, benim bildiğim yüzlerce uluslararası warcraft clanı var bunlar wow da birleşip oynamayı planlıyordu. Ayrıca bu amerikadaki kredikartı uygulamasını avrupa icinde yapabilirler, açıkcası çinli farmerların etrafımda dolaşmasını istemem =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bilemiyorum senin bu soylediginde akla yatkin geliyor ama neden kutusuna ve serialine sahip oldugum bir oyun icin tekrardan benden para istesinler ki? daoc da biliyorum senin soyledigin sekilde ama everquestdede istedigin serverda acabiliyorsun sadece seriali giriyorsun. acikcasi tekrar acc acimi icin 50 dolar istemeleri zor gorunuyor. olmadi amerikadan babam hediye getirdi yada ben onceden amerikada oturuyordum simdi ulkeme geri dondum gibi kucucuk yalanciklarla halledilebilir. aman neyse daha fol yok yumurta yok biz tavuk kizartmadan bahsediyoruz :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 evet avrupa için ayrı versiyon çıkar bence de daoc gibi ama çok saçma bir uygulama olmuş ve çok ırkçı yaklaşımlar içeriyor ırkçı değil de milliyetçi desek daha doğru olur... blizzarddan beklemezdim boyle bir uygulama... oyuncu kaybına kadar yol açabilecek sonuçlar doğurabilir bu... bence avrupaya gelmesini beklemek en doğru seçenek ama ben tercih etmiyorum karkakeş avrupalılarla oynamayı oyunu amerikalıları tercih ederdim şahsen...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Reiben from Justice Coh Scrapper Quintus from Justice Coh Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 arti oyunu alip serverlara girince istedigin serverde 10 adet karakter yaratabiliyorsun tek sinirlama her serverda acacagin karakterlerin sadece horde veya allience olmasi. wow daki uygulama buyuk ihtimal eq server uygulamasi tipinde olacak bence[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 çinliler zaten kore us birleşik sanırım orda birlikte oynarlar benim anlamadım zaten nedir bu korelilere tanınan imtiyaz bir türlü anlayamadım gitti yani adamlar çok aşmış mmorpg ciler midir nedir? duyduğum kadarıyla tam tersi tamamen çoğunluğu cheaterlardan oluşan tipler bu koreliler ama adamlara acaip imtiyazlar veriliyor[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Reiben from Justice Coh Scrapper Quintus from Justice Coh Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 şimdi o uygulama gibi olacak diyemezsin tam olarak biri sony diğeri vivendi myidi adı tam neyse blizzard diyelim... adam istediği uygulamayı koyar... bence de mantıklı ikinci kez serial istemesi durumu tabi eğer avrupa versiyonu farklı çıkarsa o zmn zaten mecburen alacak herkes avrupada oynamak için... ya da baya bi daha bekleyip yaza doğru gene amerika versiyonu alıp amerikada oynamak var belli bir sure sonra açılacak diyor ya yazıda o zamanı bekleyip yani; ama baya bir sure :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Reiben from Justice Coh Scrapper Quintus from Justice Coh Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 turkiyeden bi mmo ciksa 1,5 milyon oyuncusu olsa ve bunlarin 1 milyonu turk olsa bizede bir imtiyaztaninir sanirim[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hm orasını bilmiyordum hangi oyun bu sakın lineage olmasın?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 haklisin ama kendi ulke vatandasina yapamaz ayni seyi amerikali olup avrupa serverinda oynamak isteyen binlerce oyuncu olacaktir hem arkadasliklari olsun hemde baska nedenlerden dolayi. sonuc itibari ile blizzardda oyun ciktiginda max copy satmak isteyecektir .. avrupali alicilarada yok alamazsiniz alsanizda avrupada oynayamazsiniz diyebileceklerini sanmiyorum cunku burdada cogunlugun dusundugu gibi hem irkci hemde pazarlama anlayisi olarak inanilmaz sacma bir sey.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: fortinbras, 16 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki: hm orasını bilmiyordum hangi oyun bu sakın lineage olmasın? evet lineage[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 blizzardın veya vivendinin sahibi heralde çok koyu amerikan milliyetçisi biri tabi amerikalıysa ki oyledir heralde... bu arada bu vivendi bana vivid'i hatırlatıyor ne alakaysa...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 16 Eylül 2004 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 koreye önem vermeleri normal, çünkü battle.net in %62 si koreli :) serverdan alınan rakamlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 döverim ben korelileri ehe. pvp. eu , us konusunda karar vermedim 2-4 ay gibi bi fark olacaksa büyük ihtimalle us.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 us de benim us kredi kartım yok zaten bu durumda eu mecburen... çok saçma olmuş ya...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar