Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kırılanca eskisinden daha güzel oluyo valla. ama doku zedelenmesi, ezilmesi adamın ömründen çalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 beslenme ile ilgili bişi diyeyim. birisini kasaba yolluyorsun, büyük baş hayvanın kemiğini alıyor. ama bacağın kalçaya bağlandığı yer gibi büyük bi kemik olacak. kırıyor onu bi de. paça maça sallayın. bi boka yaramaz o. büyük baş hayvan kemiği kaynatıp kaynarken de kemiğin üstüne biraz limon sıkıcaksınız. ha bi de kırık olsaydı yerinde duramazdın geyiğini de yapıp gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 He yaa yazın sıcağında paso kemik,paça kaynatıp kaynatıp zorla içirmişlerdi bana. Alçıdan çıkartıncada kuyruk yağı, kocaman et parçası sarmışlardı kolay açılsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 paça uyduruk bişi. pek bi faydası yok. içmeseniz de olur hani. adam gibi kemik alın, kırın, iliği falan olan kemiğin joint kısmı olsun. onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 barnacle said: kırılsa duramazdın. kırılmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dasaaa said: paça uyduruk bişi. pek bi faydası yok. içmeseniz de olur hani. adam gibi kemik alın, kırın, iliği falan olan kemiğin joint kısmı olsun. onu diyorum. her sabah yumurta ve bol peynir yiyorum. öğle süt içiyorum ve akşamları da mutlaka yoğurt yiyorum.Beslenmeme dikkat ediyorum ve hiç üstüne basmadım henüz. ama kemiği kırıp yemek aklıma gelmedi.ilik falan midem dayanmaz sanırım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Masakari said: He yaa yazın sıcağında paso kemik,paça kaynatıp kaynatıp zorla içirmişlerdi bana. Alçıdan çıkartıncada kuyruk yağı, kocaman et parçası sarmışlardı kolay açılsın diye. hayal gücüne hayran oldummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 çorbası iyidir işte. kemik suyuna çorba. şehriye falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Benim de 3 ayak parmağım ve bileğim aynı anda çıkmıştı. Nasıl becerdim bilmiyorum. Ama yerine takılan kadar çektiğim işkence düşmanımın başına gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 benim teyzemin tarak kemigi kirilmisti, rahmetli. bence tedaviyle ugrasma artik, kalan zamaninin tadini cikar ailenle beraber ol bodrum'a tatile git falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ailenden uzaklaş bir süre onlara bulaşmasını istemessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ama şimdi güzel bir kızsa yazık olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 gecmis olsun seker pembe, tombik yanak noluyor ya sfddsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 cap cap cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ben ortopedistim. bi fotograf koy da, ona göre yorum yapalım. belki iyileştiririz ayağını 15 günde belli mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 öpersen geçer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 çok kötü olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hiçbiyerim kırılmadı lan benim vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kolum kırıldı pek çok kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 tarak kemigimin dısında bir kemik kırılıp böyle kopmus gibi duruodu, pek güzel bir deneyim degildi. 1.5 ayda sahalara geri dönecegimi sandım 2 sene sonra topa ilk kez vurabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bende geçen askerde helikopterden diğerine atlarken kolum pervaneye çarptı.kolum dirsekten kırılmış işte.doktora gösterdik dedi olur öyle. sonra bir uyandım yataktan düşmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kırılsa yerinde duramazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 iyileşir fakat asla eskisi gibi olmayacak.gerçekler acıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 he bide kişisele açaydın keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ayagin kirildiysa uyuturlar seni yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar