Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 sizinki cabrio mete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ondan duymak istiyodum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Bir resim koymayı beceremedin :P I SEE YOU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 :p onu hiç beceremiorm ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 echkia said: bu oyundaki en kancik en cakal pvp seklidir. bizce en kalleş pe ve pe oyle mışıl mışıl empirede daşş kazarken /мегетегем diycek ki gene madene cetirdin konuyu / gelip silâhsız gariban madenciye dalan /botçular hariç !/ o gariban madenciyi furup çalım satanın satanların pe ve pesidir ves-selâm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 aa mete rusmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echkia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 iyi ozaman anlatayim sana hic dusundunmu nulli niye 5 kisilik bir corpu cagirdi yani biz basvurmadik onlar davet etti ha pvp tarzimiza gelince biz gtenelde gate camp yapmayiz loki bonus karekteri baskent olan bir sisteme atariz ondan sonra o sistemde genelde gate camp yapanlar olur bizde tactical acip o gate camp yapanlarin icinde kim en uzakta hangi gemi zayif ona dalip geri kacariz genelde 100 km de dururuz yani anlican kurt-kuzu misali biz yolla genelde 70 80 killaldik nulliden su anda tatil modu yuzunden yapmiyoruz.bizim gibi yapan daha dogrusu ornek aldigimiz mo sisteminde takilan podla.bu yuzden bircok aliances bizi hackerlikla suclayip ccp e bile sikayet etti test bizim yuzumuzden sistem bosaltti.ayrica biz empire pvp ye akrsiyiz asla empirede kimseye dalmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 spai tutsak içerde bu kadar işe yaramazdı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 echkia said: bu yuzden bircok aliances bizi hackerlikla suclayip ccp e bile sikayet etti test bizim yuzumuzden sistem bosaltti. Bundan sonra daha bir şey yazmama gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsRoyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 megetege said: zweisamkeit said: öğretmeye çalıştıgınız işi kancıklık olarak görmek garip :D Infinitum Cartel ; Oyun hakkında yeterli bilginiz mi yok? PvP de tecrübesiz misiniz? Öyleyse hemen bize başvurun! Her gün düzenli pvp, kancıklık ve localden küfürlü smack dersleri. Sadece 2 ayda bu alanlarda en iyi olacağınız garanti ederim. Şimdi başvurursanız Infinitun Cartelin yanında hafif dozda türk düşmanlığı anında hediye. Infintum Cartel çok bozdu baya bozdu yani öyle böyle değil, inanılmaz bozdu çok fazla bozdu yani o kadar bozdu önünü alamadık legionnaire etranger > B-baskasinin B-bolgesine Q-qotveren mm WoIverine > lol ahahahahah legionnaire etranger > lan abdullah dikkat ettinmi ruslardan almanlar dan turklerden ne kadar ezik kirma herif varsa boir sirp in altina girmisler WoIverine > kanı bozuk adamlardan ne beklersinki Commander Ishar > english or stfu legionnaire etranger > aynen yahu sorsan biz international iz diyolar WoIverine > ha siktirsinler ordan legionnaire etranger > ne isin var ozaman bir sirpin yaninda legionnaire etranger > ne ingilizcesi sokayim ingilizcene yafes han > ya neden göremioz kimseyi, bu kadar mısınız WoIverine > görsek nolcak olum yeterince gördük noob luklarını hahaha ne bozuyoruz ama hangi türkü türke düşman etmek gibi bir niyetin var dallama onu öğrenelim sonra smack dersi verirsin bide bu oyun çok uzun vadeli ben öle çabuk öğrenemem yeniyim ya sizden aşağı olamasın... fark ettinmi metemoron nokta nokta daha başlamadan bitirdim son yazımdır bu uğraşmak bile istemiyorum sizin gibi kopillerle heryerde renginizi belli ediyorsunuz forum papağanları başka icraatiniz olamaz ya zaten ama cidden çok tırstım yazdıklarından dışarı çıkmaya korkuyorum linç edecekler diye neyse geçelim gırgırı ama sanada dicek lafım yok garibim bu lafları yine götünden anlıcak tek adamsın işine gelen yazıları copy paste etmişin iyi de etmişsin ama karşımızda bi muhatap yokki biz kendi aramızda konuşmuşuz sanane bizim muhabbetimizden dingo kara deliğine geddon mu kaçtı da lanse etme ihtiyacı duydun hııım epey prim yapmışsındır şimdi sen real şeyler koçum bunlar ancak senin gibiler bu mevzuları ters şekillendirebilir bi insan ibnoş olmasın işte benim vatanseverliğimle ilgilide bir sıkıntın varsa yavşak çanakkale girişine gel sana kim olduğumu göstereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsRoyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Kimse çocuk değil geç bu corp şöyle bu alliance böle şimdi kendi kendini becermeye aynen devam et metemoron ve metemoron gibiler hariç herkese selamlar saygılar hoşçakalın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 AsRoyal said: işine gelen yazıları copy paste etmişin iyi de etmişsin ama karşımızda bi muhatap yokki biz kendi aramızda konuşmuşuz sanane Sen tüm logları at istersen bakalım, madem işime gelnleri atmışım. İşime gelmeyenleri bende merak ettim :) Birde o kadar delikanlı girişi yapıp şimdi geri vites yapman hoş olmadı :) Kendi aranızdaki muhabbeti localden ve 4S teki arkadaşlar locale girince yapmanız tesadüf o zaman? yafes han > ya neden göremioz kimseyi, bu kadar mısınız WoIverine > görsek nolcak olum yeterince gördük noob luklarını hatta burda da direk bir grubu muhattap aldığınız isapatlanmış oluyor. Neyse en azından "biz kimseye demiyoduk ki onları" die kıvıracağına, sözünün/yaptıklarının arkasında dur, ne kadar iğrenç bir şey yapsanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ne yalan söyliim bende güldüm baya yazının bütününe :D Okuması biraz zor oldu ama yinede başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 adamlar iyi bombalamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Bu arada ben de meteyi sevmiorm, böle abuk subuk konuşuo ortalıkta. Placid de covryn civarında takılıo bu yetolar. Bu kadar laf atacağınıza bence gidip derslerini verin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Sıkıyosa gelsinler. Anında ccp ye şikayet etmezsem namerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hackzor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 AsRoyal said: herkese selamlar saygılar hoşçakalın... Bir daha msj yazamiyor olacaksin zaten! http://media.comicvine.com/uploads/4/48872/1029674-ban_him_super.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 nasil savas lan bu hic bisi belli olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 En guzeli bu olsa gerek DEMİSTİM Ayrica buyuk olmak kolay deildir biz MM olarak yillarca savastik bu sekilde savasan dusmanlara karsi simdi sira bizde :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar