nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 escape said: yemek yemekle ilgili şu tarz kompleksleri olan insanların ne yemekten anladıgı var, ne ağzının tadını bilyor.. ölee dümdüz yaşayan insanlar bunlar. yemek yemek bir terapidir. ağız şapırdatmak veya parmak yalamak veya diliyle ağzının etrafını temizlemek bunlar da terapi materyalleridir. bunun bir terapi olmadıgını düşünen adam saglıklı bir insan deeğil dediğim gibi dümdüz yaşayan br insandır. yani şöyle diyim, rahat değidlir. kasıntı adamla da işiniz olmasın abi. şimdi patates kızartmamı öle bi yicemki... yalnızken istediğin fanteziyi yaşayabilirsin ama toplum içerisinde dikkat etmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Darqainu said: Seyini cikarmamak suretiyle ufak ufak dillerim baska bir mevzu olsa su söyledigin bire bir uyuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ahha ya hayvansınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 RIZA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kediye uzatıyorum o yalıyo elimi, sonrasında teşekkür edip el sıkısıp odalarımıza gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 escape said: yemek yemekle ilgili şu tarz kompleksleri olan insanların ne yemekten anladıgı var, ne ağzının tadını bilyor.. ölee dümdüz yaşayan insanlar bunlar. yemek yemek bir terapidir. ağız şapırdatmak veya parmak yalamak veya diliyle ağzının etrafını temizlemek bunlar da terapi materyalleridir. bunun bir terapi olmadıgını düşünen adam saglıklı bir insan deeğil dediğim gibi dümdüz yaşayan br insandır. yani şöyle diyim, rahat değidlir. kasıntı adamla da işiniz olmasın abi. şimdi patates kızartmamı öle bi yicemki... la hayvan herif. toplum içinde yemekle sgısır gıbı yersen o masadan kaldırırım seni. kasıntı masıntı demiş birde ya. ulan tombala da çekimmi parmaktan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ya abi tabi "hayvan" gibi yiyin demiyorum ama en azından salata yiyosundur parmagnın köşesinde bi tane salatalık parçası ya da mısır kalmıştır ve aşagı doğru kücük bi zeytinyağı falan süzülüyodur, ben işte orayı yalarım abi.. o zevki başka hiçbişeyde alamam. şimdi espri falan yaopmaya calışan olacak ama öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi bi kfc ye popeyes e gittiğinizde çatallamı yiyonuz siz tavuğu? eller şart bi kere. parmaklar yalancak muamelesi görülcek yoksa olmaz. veya bal buldunuz kavanozun içinde. o parmak oraya girecek !. veya kavanozun kenarından taşıyo bal gerekirse dillenecek yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ucundan yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yedigim şeyden çok zevk alıyosam yeme anımda ara ara yalarm.pek hoşlanmadıysam sonuna dogru bi yalarm, parmakta bıraktıgı tadı hiç sevmessem sureklı elımı sılerek devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 salatayı elle mi yiyosun, nasıl bir organizmasın sen birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 beni bu güne kadar masadan kaldırabilen olmadı. hep de aynı tarz yedim, hayvan gibi değil tabi söylediğim gibi. arkadaşlarım dostlarım veya sevgilm beni böle benimsemiş. benimseyen ekime kadar benimsemeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben karsidakinin parmaklarini yaliyorum yemek yerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ne eli abi ya çataldan akmıyo mu senin eline hiç bu tarz salata falan yemek yerken hiç mi elinize bişi bulaşmıyo lan tiplere bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yemek yerken kibarlık olmaaz kibar olucaz diye çorbaya salataya ekmek bile banamıyoruz anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 human planet izlesene sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Oce4n said: abi bi kfc ye popeyes e gittiğinizde çatallamı yiyonuz siz tavuğu? eller şart bi kere. parmaklar yalancak muamelesi görülcek yoksa olmaz. veya bal buldunuz kavanozun içinde. o parmak oraya girecek !. veya kavanozun kenarından taşıyo bal gerekirse dillenecek yani... heh işte şu zevk hiçbi yerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BF3rGcyYhtQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 escape said: ne eli abi ya çataldan akmıyo mu senin eline hiç bu tarz salata falan yemek yerken hiç mi elinize bişi bulaşmıyo lan tiplere bak ya birader, peçete var ıslak mendil var, varda var. lak diye parmagını yalaYACAKSAN, ortaya koyalım tepsiyi daldıralım elleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 escape said: yemek yemekle ilgili şu tarz kompleksleri olan insanların ne yemekten anladıgı var, ne ağzının tadını bilyor.. ölee dümdüz yaşayan insanlar bunlar. yemek yemek bir terapidir. ağız şapırdatmak veya parmak yalamak veya diliyle ağzının etrafını temizlemek bunlar da terapi materyalleridir. bunun bir terapi olmadıgını düşünen adam saglıklı bir insan deeğil dediğim gibi dümdüz yaşayan br insandır. yani şöyle diyim, rahat değidlir. kasıntı adamla da işiniz olmasın abi. şimdi patates kızartmamı öle bi yicemki... http://i588.photobucket.com/albums/ss321/XLIVE2DIEX/Foul-Bachelor-Frog-HYGIENE-LOL-WUT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 aga çatalla salata yerken elime niye bişey bulaşsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben yemegi yere dokup direk yerden yiyorum asli budur siz bilmiyorsunuz, anlamiyorsunuz yemek yemekten fln. yere dokulecek yemek yerden dillenecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Oce4n said: abi bi kfc ye popeyes e gittiğinizde çatallamı yiyonuz siz tavuğu? eller şart bi kere. parmaklar yalancak muamelesi görülcek yoksa olmaz. veya bal buldunuz kavanozun içinde. o parmak oraya girecek !. veya kavanozun kenarından taşıyo bal gerekirse dillenecek yani... Peceteyle tavuk parcalarinin bi ucundan tutup yiyorum. Direk elle yiyince resmen koca gun 9344398 kere elini yikasan bile les gibi tavuk kokuyo parmaklarin ve ben bu aciyla yasayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 spark uzatma örnek verdim sadece. AtlaraFisildayan said: escape said: ne eli abi ya çataldan akmıyo mu senin eline hiç bu tarz salata falan yemek yerken hiç mi elinize bişi bulaşmıyo lan tiplere bak ya birader, peçete var ıslak mendil var, varda var. lak diye parmagını yalaYACAKSAN, ortaya koyalım tepsiyi daldıralım elleri . ya abi ahahaha benim amacım elimi temizlemek değilki? niye elime bişi bulaşmasın diye kasıyım ben. yemek yiyorum lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 elle yenir ve cok zevklidir. http://img231.imageshack.us/img231/2539/yenizerfetzy2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar