SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Selam arkadaşlar, Aracımın rengini değiştirdim vede TÜVTÜRK de ek 1 formumu aldım.Şimdi emniyete gidim bu ek 1 formu faturam ve ruhsatımla gitsem bir sorun olmaz değil mi yoksa daha başka belgeler de gerekli midir? Teşükkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ondan sonra tekrar tüve götürmen gerekiyor sanırım. ruhsata işlendikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 balyaj iyi gider bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ruhsat işleri için internetten randevu alıp öle git. Randevusuz iş yapmıyorlar emniyette ama senin olayın için randevu şart mı onuda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 randevumu aldım fakat bu 3 belge yeterli mi onu sormak istiyordum. Ek 1, ruhsat ve fatura belgeleri yeterli olacaktır değil mi araç zaten benim adıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 rengi çok patlamış. mat beyaz film di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tavanı mı siyahlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 evet mat beyaz ve orjinali opaq siyah idi deişiklik olsun istedim baya bi güzel durdu :D tavan orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 alfa romeo ne güzel araba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 araç siyahtı, beyaz film kaplandı yani öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sitEmkar sormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 anlamıyorum araba olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Selam, dasaaa sana tutorial hazırlayacağım ben :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 anlaşılmıycak bişey yok yeaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 evet araç siyahtı mat beyaz kaplandı ankarada foliotech de benden sonraki araba nissan skyline dı hüpürdenerek baktım :P neyse şunu demek isterim beyaz gt hiç yoktu ben siyah renkten uzun yolda şehir içinde baya bir acı çektim taş çarpması kapı çarpması çizilme vs beyaz renk hem deformasyonları az gösterio hem de yeni aldığım jantlarla güzel gitti birde bakımı daha kolay folio nun cif le yıkayıp temizleyebiliyorsunuz. bu arada emniyete gittim verdim ek 1 belgesini ruhsatı vs yarın yeni ruhsatı teslim ediyorlar yani kolay bir işmiş. aracının rengini deiştirmek isteyenlare foliotech i öneririm ben memnunum şahsen yanlız arabayı eşim sevmedi oyuncak gibi olmuş dedi tek kötü yorum ondan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ayıptır sorması kaça patladı acaba? çok yakışıklı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 SeLDoM said: ... yanlız arabayı eşim sevmedi oyuncak gibi olmuş dedi tek kötü yorum ondan geldi ... ya boşver ne anlar ki kadınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yav said: ayıptır sorması kaça patladı acaba? çok yakışıklı olmuş. çok mersi mekan tanıdık olduğundan özel fiyat fakat genelde folio ya göre deişiyor ama en çok giden renkler 1.600+ diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 çok güzel olmuş, hayırlı olsun. gerçi alfa değil mi b.k rengi olsa yine çok güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bu olay 2 arabaya yakışıyor cruze ve merso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar