Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ofis değiştirdim değiştirmez olaydım hep bu müdürün yüzünden ulan tek erkek olarak altı kadınla çalışıyorum yok birinin meme ağrıs yok ötekisinin reglisi yok ötekisinin sudyen iç giyim terciği yok ötekisinin sevgilisi ulan bune lan ibne olup çıkıcam burda nalet olsun biride bugün işe gelmedi yok neymiş hastaymış.. ulan ayda kafada 2 3 gün yok bunlar. bende regli olcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu kadar sapın olduğu forumda dert yanmak için çok yanlış bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Anlaşılan giderli değiller, allah kolaylık versin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 aynen ben de 8 kişilik ekip de tek erkeğim this is my moomeent my mooomeent die şarkı sölüyorum ofiste das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Valla bizim ofiste rusyadan tatilden dönen bir hanım var ki çok çok çok yardımsever süper bir insan kendisi üstüne birde ya orda ne hatunlar var size burda yazık valla muhabbeti çevirdi böyle size anne diyebilir miyim falan dicektim biraz daha yaşlı olsa da 35 yaşında falandır tahminen o yüzden pek tutmadı o. Öbürü zaten olaganüstü kafa yaşı hemen hemen aynı fakat çooook daha genç beyni var süper anlaşabiliyoruz. Hatta müdür bile hatun ve o da mükemmel birisi. Yani pek hatunlardan çekmiyorum hatta erkek 2 kişi daha var onlarda zaten erkek hiç sıkıntı olmuyor ve bu saydıklarımın hepsi mükemmel yardımsever insanlar neye ihtiyacın varsa hemen işlerini bırakıp yardıma koşan tipler o yüzden ofiste evden bile rahat hissettigim anlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Hahaha bizim departmanda da iki erkek 8 kız var. Erkeklerden biri genelde ofiste olmuyo şanslı çocuk ekiki. Öbürküsü sürekli bizle ama fenalık geldi adama. Kıyamams çok üzülüyorum bazen. Ama ay sonunda işi bırakıyo askere gidiceği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abaza gibi takılan karı meme meme diye sağa sola saldıran sen bi anda 6 kadının arasına düştüm diyemi ağlıyo burda şairin anlatmak istediği "6 kadınla aynı ofiste bi tek ben varım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ben de hemen sahiplenmişim sanki gerçekten çalışıyomuşum gibi ssdfs. 7 Ağustos'ta bitiyo staj allama bin şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben abaza meme ben haa heheheyetttt olum 12 meme var lan burda hangisi ne zaman ne sudyen ve hengi renk don giydiğini bile biliyorum artık regli dönemlerini ve kaç gün sürdüğünü bile biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 konuyu açan arkadaş özetle ben dayak istiyorum demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Abi meme var meme var herkes megan fox degil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 burada kritik soru şu: GİDERLERİ VAR MI ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 şu senin için şöyle diyo de bitanesine hepsi dökülür zaten sen de şöyle demişsin şundan duydum diye. patlat popcornu otur izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Abi en azından orda olduğun için çekiyorsun bırbırını beni telefonla arayıp dert yanan insanlar var. >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 cihant said: burada kritik soru şu: GİDERLERİ VAR MI ??? abi olsa adam neden dert yakınsın. çevrelerinden yararlarn babacım sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 belki güzellerdir ama çekilmez derecede saftırlar,belki taş gibidirler ama çingen gibi dolanıyorlardır,belki 'işte hayalimdeki kızlar' diyordur da hepsinin sevgilisi olduğu için çemkiriyordur.detay lazım detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gtoqojiK8C4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 güzellerdir dedikten sonrasını okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Llama yapma şimdi... Nazik kibar olacağım iş yerinde diye kendini kaybetmişsin. Sen de Beşiktaş muhabbeti aç, şike muhabbeti aç, akıllarını al biraz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 fenerbahçeli varsa aralarında "şike bahçe" de azıcık aggro çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 vaperon said: Llama yapma şimdi... Nazik kibar olacağım iş yerinde diye kendini kaybetmişsin. Sen de Beşiktaş muhabbeti aç, şike muhabbeti aç, akıllarını al biraz. :D töbe ettim yazmıyorum futbolla ilgili bişey şu soruşturma bitene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 nyan cat yayını yap bütün gün ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Abi bu sayfa açık şekilde sigara çıktım yukarı kata. Bir döndüm bilgisayarın başında bir bayan iş yapıyor tabii bu sayfa kapalı fakat bu sayfa açıktı çıkarken ben. En son yazdıgıma bakarsanız neden yusufladıgımı anlarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mithat said: Abi meme var meme var herkes megan fox degil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar