jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu cuma veya cumartesi tatile çıkıyorumda rota konusunda acaip kararsız kaldım. ya londra ya gidip ordan edinburg glasgow a filan geçip oraları gezicem ya da bangkoktan phukete filan geçip oraları gezicem. tek başıma çıkıyorum bu arada hangi rotada daha çok eğlenirim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi ahahah. adam ikilemdeyim demiş oylar 2'ye 2 oldu benim oyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uuu büyük kararsızlıkmış!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 thai ..... fill in the blank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 iki şık var ve beraberlik yok !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tek basına ingilterede sıkılırsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Aiko said: tek basına ingilterede sıkılırsın bence katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ingiltere. ben keşke ingiliz olsaydım diyorum adam ingiltere'ye gitsem mi diye düşünüyor. go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ya ablam ingilterede yasiyor o yuzden tatillerde kactim paso, simdi iste gidersem iskocya taraflarina gidicem daha cok bu arada oyle dalgaya vurmazsak iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dalgaya vuruyorum tai ye git. ciddiyim ingiltere'ye git. hatta tatile gitme yerleş, ingiliz ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yuğ key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 gidip çay mı içicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 iskoçyada highlands muabbeti çok ilgimi çekio çok görmek isterdim uk attım oyumu hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bangkok a aldim biletimi rezerve bitmeden bakalim nasil olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bize ne soruyon lan o zaman. iyi eğlenceler kaarşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Pattaya'ya gitmede. Phuket iyidir. Geceni neşelendirmek istiyorsan memnun kalırsın. O taraklarda işim olmaz diyorsan bol bol gez etrafı, tek Phukette pek bişi yok. Ha bi de 5-6 gün için gidiyorsan iptal et biletini. O kadar yol bir kaç gün için çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 taylanda gidip pukete pattayaya gitmek en kötü seçim olur en leş yerleri taylandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 tabi ki uk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Benim kafam nedense böyle seyehatler için ülkeleri level level ayırmış. Hani önce avrupa detaylı gezilecek sonradan bir amerika ve ondan sonra uzak doğu sonrasında daha da ekstrem yerler işte afrika antarktika falan geliyor sırayla. (in my dream) O yüzden önce bir ingiltereyi gezmek isterdim. Çok ilginç bu söylediğim şey yalnız ama ya ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar