DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yarın 3 kişi böyle bir yolculuga cıkacagız ne bilet aldık ne bişi en kolay nasıl ulaşırız,otobüsle mi ? yoksa bandırmadan trenle mi? bide otobüsle gidersek hangi şirketi avantajlı olur. ulvi bir iş için yapıyoruz bu yolculugu,yardımlarınızı esirgemeyin amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 atlayin ucaga gelin. cekilmez otobus tren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hızlı tren varsa izmir/istanbul arası /go yoksa rahat hatlı bir firma ile gidin yazın çekilmiyor zaten...boss falan hala duruyorsa bu firma onla gidin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 20saatte gelirsiniz istanbuldan izmire trenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yok illa fantazi yapcaz diyorsaniz yenikapidan feriye binin bandirmada inin bandirmada trene binin ciglide inin. 8-9 saat civari surer boyle sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 8 saat sürüyor tren yolculugu,2 saat deniz otobüsü,5 küsür saat fln bandırmadan tren. yanımdaki elemanlardan biri panik atak,ucaga binemiyor.yoksa jetimle geçerdik gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 elemanlardan birini birak sende. geri kalanlarla devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 o kişiyle arada sevişiyoruz o yüzden yanıma almayı tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 o zaman tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 daha önce bu yolculugu yapan oldu mu ? yokmu yararlı bilgiler verebilecek öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tren normalde de cekilcek cile olmadigindan bu havada hayatta dayanamazsiniz, rahat hatti olan bir otobus firmasi ya da araba falan kiralayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tren cekilmez diyorsunda otobüs beni cok yoruyor 8 saat fln sürecekse yol,8 saat boyunca oturmak bana cok dertli geliyor,trende bari kalkar sigara fln içeriz,volta atarız diye planlıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 daha geçenlerde gittim otobüsle. uzun süredir otobüslerle yolculuk yapmadığımdan olsa gerek diye sanıyorum, rahat geçti. metro turizm ile yaptım yolculuğu, saat 19:00'da istanbuldan kalktı fakat istanbuldan çıkabilmemiz 3 saat sürdü trafik yüzünden. sabah 04:00 civarında da izmir garında olduk. fiyatı da yazim; 45tl idi. netten alınca 43 olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 seks için otobüs çekilmez. uçak. gelsin o geriden otobüsle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 haciyatmaz teşekkür ederim yardımın için. otobüsle gitmeyi hiç istemiyordum ama hem saatleri daha uygun hemde aktarma fln yok,bin git rahat. diğer şekilde iseee,trende restoran vagonu olur bira içeriz,arada arkaya kaçar bi cigara fln yakarız,eğlence olur diye düşnüyorum,yolda foto cekeriz fln tam arada kaldım nası yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 trenle 12 saat falan surer heralde o yil, bi de bandirmadan direk izmire tren var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 trenle 12 saat falan surer heralde o yil, bi de bandirmadan direk izmire tren var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar