Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kadınlara kısa saç da ayrı bi güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 boyna - çeneye vs. kadar olan saçı kısadan saymıyorum orda ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kadinda kisa saca hasta olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hepsine degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Kadın dediğin 3 numara olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Kadın dediğin uzun saçlı olmalı. Tartışmaya girmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Seele said: kadinda kisa saca hasta olurum. abi her kadın cesaret edemez kısa saca yani yakısmaz. o yüzden kısa saclı kadın rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi bilmiyorum beni acayip cekiyor. ayrica uzun sacli kadinlar benle tartismaya bile giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bütün kısa saçlı arkadaşlarım sen de kısa kestir çok yakışır diyolar da muhtemelen uzun saçlarımı kıskanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 psikoloci okuyodun sen dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 liseden sonra hep uzundu benim. hala da uzun 3 kere kestim saçımı üçünde de 3 e vurdurdum. kısa da yakışıyor ama ben uzun saç seviyorum. tabi uzundan kastım bele kadar değil. omuzlara kadar benimkisi işte johnny depp misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Hee. Mezun oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yeni mezun oldu bu abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 fresh outta college Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 napae said: Bütün kısa saçlı arkadaşlarım sen de kısa kestir çok yakışır diyolar da muhtemelen uzun saçlarımı kıskanıyolar. auhahuahu abi olaya bak sanki kendisi KGB arkadaşları IRA CIA MOSSAD böle. kimse kimseye güvenemiyo sgsdfgdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 içi fesat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 saçını kısa kestirip 10 gün sonra kaynak yaptıran birsürü kız biliyorum. ona göre kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mr_Hand said: napae said: Bütün kısa saçlı arkadaşlarım sen de kısa kestir çok yakışır diyolar da muhtemelen uzun saçlarımı kıskanıyolar. auhahuahu abi olaya bak sanki kendisi KGB arkadaşları IRA CIA MOSSAD böle. kimse kimseye güvenemiyo sgsdfgdfsg kızlar böyle ki :) Sen şimdi etrafındaki erkek arkadaşlarınla kıyaslıyosun ama öyle değil işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mr_Hand said: napae said: Bütün kısa saçlı arkadaşlarım sen de kısa kestir çok yakışır diyolar da muhtemelen uzun saçlarımı kıskanıyolar. auhahuahu abi olaya bak sanki kendisi KGB arkadaşları IRA CIA MOSSAD böle. kimse kimseye güvenemiyo sgsdfgdfsg ahahahahah muahhuahuahu abi benzetme süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 anket yetersiz bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Benim saçlar baya kezban yolunda ilerliyor ya. Bir ara kestireyim bari. Tepeden at kuyruğu yaptın mı arkadan omuz altına iniyorsa kezbanalört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 kısa genelde hatta hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 pogodi said: anket yetersiz bye. sen yetersizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Polyushka said: kadınlara kısa saç da ayrı bi güzel gidiyor öyle imiş gercekten . ben inanmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar