Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erol köse twitter'da çılgın atıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hilal cebeci'den sonra sağa sola sataşarak ortam yapmaya kasan bir başka meşhur.

adam twitter'a girdiği günden beri gündem.

en son şunu yazmış çok güldüm

said:
IVANA SERT LALELİ PAVYONDA ÇALIŞTIMI DUJJJ BARABAR EKOLÜ?

http://twitter.com/#!/drerolkose
Mesaj tarihi:
Geçen Kenan Doğulu'ya bayaa sardı:

drerolkose erol köse
CEM YILMAZ İLE KONUŞTUM ANLADIĞIM KADARIYLA KASIMDA CANSU İLE EVLENİYOR,BİRAN ÖNCE ÇOCUK YAPIP KENAN DOĞULUDAN ÖNCE ASKERE YOLLLAMAK İSTİYOR

drerolkose erol köse
ŞİMDİ DE GICIK VERMEK OLMASIN AMA JETSKI TIME
12 hours ago

drerolkose erol köse
GECE NELER OLMUŞ YİNE ,BİRÇOK EZİKCELL ÜYESİNE AYARI VERMİŞİM WITHOUT ALCOHOL,BİZ HEP AKLI BAŞINDAYIZ RAHAT OLUN PANPALAR

drerolkose erol köse
KUCAKTAN KUCAĞA GEZİPDİYENLER,BULAMAZSINIZ ,SADECE OPERATÖRÜN DEĞİŞİYOR,OYSA NUMARAN AYNI,AMA O NUMARA DA SÖKMEZ ARTIK

drerolkose erol köse
PASCAL 6 AYA NİJERYALILARLA HAREM GARINDA ÇAKMA SAAT SATICISI DURUMUNA DÜŞMEZSE PES.ACUN ADAMI KULLANIP ATTI SANIRIM,AREF GİBİ,İP VAR :)

drerolkose erol köse
TT nin açılımı TREND TOPİC miş BENİM BİLDİĞİM TOPİC'İ ACUN la ALİŞAN KAFAYA SAÇLARA SÜRÜYOR
Mesaj tarihi:
"ekşi açılmadı sadece kenyadan korsan serverdan yayında,bilingual habital dismorfik polarizasyonu tanjansiye edemediklerinden yayın kesintili"

"sen sadece bakiyorsun,apaçidansi yap ben güneşleniyorum göcekte 14 misafirimle.öptüm ha unutmadan komşuyatta senin sirtindan kazanan ssg var"

ekşi sözlük açılmıyor diyen bir hatuna:
"@_cokoprenses_ alt+f4 yap açilir"

"şu anda kenyadan korsan serverdalar ve bazi yerlerde yayin var hala ama dakikada 19 kere kesiliyor zira optimal fibrasyon sağlayamiyorlar"

"kenyadaki korsan server uydudan tespitedilmiş,termal kameralarla baskin yapilackmiş,ssg nin para bavuluyla fotosu sanirim yalanmiş,ssg kayip"

ve gelen mention'lar:
"evrendenkacicam
@drerolkose inci gibi bir adamsınız ülkemizi bu nutella delisi ateistlerden kurtardınız. ssg'nin karısı inci kapanoğlunun kaçması da cabası."

"indaroof1
@drerolkose erol bey ben thyde calismaktayim. sedatin karisi inci kapanoglu amerikaya ucak bileti aldi. kacmayi dusunuyorlarmis,"

"malum_sahis
@drerolkose erol bey ben ispanyadayım, sedat burada bi arkadaşımı aramış, sende kalabilir miyim bi kaç gün demiş"

"iddiaediyorumki
@drerolkose sanırım interpolle bir işbirliği yapılmış, şu an danimarka'nın nobrain kentinden de ekşi'ye ulaşamıyorum rt"
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

drerolkose erol köse
KUCAKTAN KUCAĞA GEZİPDİYENLER,BULAMAZSINIZ ,SADECE OPERATÖRÜN DEĞİŞİYOR,OYSA NUMARAN AYNI,AMA O NUMARA DA SÖKMEZ ARTIK

felsefe, edebiyat, tirat, anaakım kültür, hayat okulu, varoşlardan yetişmişlik, malikhanelerde yaşamışlık, hande yener ne ararsan var. lafa bak beee
  • Yeni Oluştur...