alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kablo TV de Discovery channel kayboldu 3-4 haftadır yok aradım sordum tamirat var ne zaman açılacağı belli değil diyorlar böyle iş mi olur 2 tane kanal vardı izlediğim biri gitti.. shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sende digerini izle o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aynen abi. torrentten belgesel indirip izlemekten imanım gevredi. laptop'u götür, tv yerine laptopa bakarak yemek ye ulan zaten günde 1saat tv izliyordum onu da kablo tv kesti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hehe babama boşuna kızmışım kaldırmış kanalı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 senko said: sende digerini izle o zaman.DFGADFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi national çok iyi değil. teledünyadaki diğer kanallar da aynı şekilde. ruski kanalını izliyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şu an national georaphic açık onu izliyorum benimde günlük tv izlemem maksimum 1 saattir. bu aralar şu köpek eğitmenini çok sık vermeye başladı n.g. o da bayıyor d.c. ı arar oldu gözlerim kablo tv termin de vermiyor böyle iş mi olur. d.c. ve n.g. yi içeren hatta mümkünse bunların alt kanallarını içeren(ng wild gibi) bi firma var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Turksat'ın sözleşmesi bitti Discovery ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 köpek alsam artık şşşt şşt diyip boşluğuna parmak basarak köpeği terbiye ederim yalnız. ya da hayvan tik yapar her elimi karnına uzattığımda annskim falan der. o da olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 digiturk alırken belgesel kanalı istedim. National var sadece, baya kötü abi. discovry nin eline su dökemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bi tek belgesel izleyip caz dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Discovery en iyi direk de, Miami Ink ve şu kendi çişini içen adamı sevmiyodum ben ya. 24 saat miami ink yayınladıkları için baymıştım hatta ama yine de arıyo insan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kojiroh said: Turksat'ın sözleşmesi bitti Discovery ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ng varken diskoveri izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yahu diskavıri çenılın aldığı reyting belli. sürünüyo adamlar. ama hanginize sorsam diskaviri çenıl, milli coğrafya kanalı falan izliyorsunuz. aklıma umut sarıkayanın götlü göbekli kızlara memlekete giren dürüm oranı belli antidepresan oranı belli diyen adam temalı karikatürü geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hakketten yokmuş ha kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 fede said: ng varken diskoveri izlenmez neden? bi kanalda beğenmediğin birşey varsa diğerine geçiyorsun seçme şansı. ne o öyle sadece trt 1 varmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 işte diskoveride beğendiğim bişey olmuyo benim pek. mühendis işleri filan oluyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 KABLO TV ALDIM DA NOLDU DİSKOVERY KAYBOLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 extreme engineering ile çılgın makinaların belgeseli falan iyiydi baya. bi arada uluslaraarası futbol holiganları vardı. BRAINIAC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Estel_Anorien said: yahu diskavıri çenılın aldığı reyting belli. sürünüyo adamlar. ama hanginize sorsam diskaviri çenıl, milli coğrafya kanalı falan izliyorsunuz. aklıma umut sarıkayanın götlü göbekli kızlara memlekete giren dürüm oranı belli antidepresan oranı belli diyen adam temalı karikatürü geldi. lan izleyen zaten 50kişi falanız. burada da benzer adamlar var hep. 8tanesi buradadır garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 babam izliodu lan adamın morali bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 goldbären said: KABLO TV ALDIM DA NOLDU DİSKOVERY KAYBOLDU hep senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 inanılmaz demoralize olmuş bir şekilde doğum günümü sonlandırıyorum. hiç birşey eskisi gibi olmuycak. iyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu konuda olmasaydı be abi, aç bi kişisele başlık tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar