Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Discovery channel kayboldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kablo TV de Discovery channel kayboldu 3-4 haftadır yok aradım sordum tamirat var ne zaman açılacağı belli değil diyorlar böyle iş mi olur 2 tane kanal vardı izlediğim biri gitti.. shit!
Mesaj tarihi:
aynen abi. torrentten belgesel indirip izlemekten imanım gevredi. laptop'u götür, tv yerine laptopa bakarak yemek ye

ulan zaten günde 1saat tv izliyordum

onu da kablo tv kesti be.
Mesaj tarihi:
şu an national georaphic açık onu izliyorum benimde günlük tv izlemem maksimum 1 saattir. bu aralar şu köpek eğitmenini çok sık vermeye başladı n.g. o da bayıyor d.c. ı arar oldu gözlerim kablo tv termin de vermiyor böyle iş mi olur. d.c. ve n.g. yi içeren hatta mümkünse bunların alt kanallarını içeren(ng wild gibi) bi firma var mıdır
Mesaj tarihi:
köpek alsam artık şşşt şşt diyip boşluğuna parmak basarak köpeği terbiye ederim yalnız.

ya da hayvan tik yapar her elimi karnına uzattığımda annskim falan der.

o da olası.
Mesaj tarihi:
Discovery en iyi direk de, Miami Ink ve şu kendi çişini içen adamı sevmiyodum ben ya. 24 saat miami ink yayınladıkları için baymıştım hatta ama yine de arıyo insan ya
Mesaj tarihi:
yahu diskavıri çenılın aldığı reyting belli. sürünüyo adamlar. ama hanginize sorsam diskaviri çenıl, milli coğrafya kanalı falan izliyorsunuz.

aklıma umut sarıkayanın götlü göbekli kızlara memlekete giren dürüm oranı belli antidepresan oranı belli diyen adam temalı karikatürü geldi.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

yahu diskavıri çenılın aldığı reyting belli. sürünüyo adamlar. ama hanginize sorsam diskaviri çenıl, milli coğrafya kanalı falan izliyorsunuz.

aklıma umut sarıkayanın götlü göbekli kızlara memlekete giren dürüm oranı belli antidepresan oranı belli diyen adam temalı karikatürü geldi.

lan izleyen zaten 50kişi falanız. burada da benzer adamlar var hep.

8tanesi buradadır garanti.
  • Yeni Oluştur...