revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Arkadaşlar elinde magic the gathering cardı bulunup satmak isteyenler varsa benimle irtibata geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Catering cardı var bende. Veriyosun börek falan getiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mtg cardları istanbul ıcı elden alınacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 magic cardları istanbul ıcı elden alınacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ö.m. attım ben kontrol et istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 forumu ılk defa kullanıyorum ben msj yollayabıldım bılmıyorum.hangı serılerden kartların bı yazabılırsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 unleme basmayi biliyorsun ama sag ustteki kocaman 'yeni mesajiniz var' linkini bilmiyor musun? tam aradigimiz uyesin, hemen gel basla. oh wa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 msjın gıbıp gıtmedıgını göremedm ama suan hallettım o sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Anelor msj kutun dolu su creature ve ınstantlardan bı haber versen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bende 2 tane deck vardı bulursam mesaj atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Anelor gene dolmus senın mesaj kutun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sene 92 hic anlamam aldim bi paket icinden cüzzam cin, mox pearl cikti bide black lotus diye bi kart paketi acarken yanlıslıkla kenarını yırtmısım onunda cöpe attim. Şaka bi yana black lotus denilen kart 7k dolara vurmus ebay'da O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 black lotusmu yırttın saka degıl mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mox pearlda vardı demek baska neler vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 he bi boosterdan 3 rare cıkmıs. sene 92 üretimde sorun var oluyodu öle hatalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yok yav black lotusu kim bulmusta biz yırtalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu daha bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 93 de uretıme gecen öagic serisinde 92de black lotus yırtmanı beklemıyorum zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi cok cıkarıldı yenı cızımlerle ama ılkı mutıs bısey ya suan 5 bın dolara cok rahat alıcı bulursun mymagiccards 3500 dolar fıyat bıcıyor tabı alpha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 gece gece 93 de 94 yaptımya ölsemde gam yemem... alpha, beta resmen katlettım harcadm oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bu arada suan gösterdiğin blacker lotusun degeri findmagiccards da 5.97 dolar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revolt114 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 mtg card alımlarını sürdürüyorum istanbul ıcı arkadaslar ırtıbata gecerse daha ıyı olur kargo fılan ugrasmak ıstemıyorum parayı dırek elıne sayım kartları alım gideyim.bıde gelıp vay efendım benım rarelerım su kadar para deyıp extrem fıyatlar vermeye calısmayın m12 boosterlar geldı makul fıyatlara verıceksenız yok pahasına demıyorum msj atarsanız sevınırım ılgılenen tum arkadaslara tesekkurler. Güncelle dıyen arkadaşlara cok tesekkürler sımdı fark ettım uyarınız ıcın cok sagolun verdıgım rahatsızlıkdan öturu özür dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi bari güncelle mesajlarını. topicten uçan baloncu geçiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 mesajlarının üstünde güncelle butonu var. ek birşey yazacaksan veya düzeltme yapacaksan. bu şekilde peş peşe yazarsan ban yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hem bu kadar ilgilisin hem de nası kartın yok be anlamadım :D var bende yıgınla, agırlıgınca altına veriyim. 3 gram falan heralde zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar