souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Arkadaşlar korku ve gerilim üzerine tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa çok sevinirim.Epey FRP tarzı kitap okuduktan sonra birazda korku üzerine okumak istedim.Okuduklarım arasın H.P.Lovecraft,Edgar Allen Poe ve Stephen King kitapları var.Türkçe ye çevrilmiş bütün kitaplarını okudum diyebilirim bu yazarların.Sadece gözümden kaçmış olanlar olabilir veya yeni çevrilmiş olanları kaçırmışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bundan sonra okuyacağın tüm kitaplar attan inip eşeğe binmek gibi olacaktır bence korku değil ama "Let The Right One In" Türkçe'ye çevrildiyse onu oku, fena değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tüh kitabı olduğunu bilsem filmini izlemezdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 24 saattir bırakın bu konuyu Karalama Defteri adlı genel başlığa bir adet mesaj yazılmamış.Paticikten kimse ilgilenmiyormu edebiyat ile.Ne umutlarla açmıştım şu başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Eğer tıp-gerilim-polisiye'nin iç içe olduğu tarzı beğenirsen robin cook'u öneririm. Şu harika bir kitap mesela. Diğer kitapları da genel olarak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yemek kitabi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kitaptan korkulur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 clive barker okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sıçırtır, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 olm kitaptan nasi korkuyonuz lan hadi oyundan filmden korkulur sesi var goruntusu var, gerci hic te korku romani okumadim sanirsam ama soyle oluyordur heralde james koseyi dondu, koridor olabildigince karanlikti, james temkinli adimlarla cehemmen karanliginda ilerlerken ROOEEEEEGGHHHHHHHHHHHHHG!!!!!!!!!!!! canavar jamesi yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 oyun oynarken ya da film izlerkenki atmosferi kitap içinde yaratırsan daha korkutucu bile olabiliyor. denemesi bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 stephen king Pet sematary it inanmayan okusun, kendi görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar