BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ridvani bilmemde tanju yok lan kadrolarda mercedes kacakcisi felan olabilirde galatasaraydan fenere transfer oldugunda tiksinmistik heriften
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Ben baskette de şova önem veren bir adam olarak futbol kadrosu yazmaya kalksam jay jay okochayı bır yerlere yazarım illa. Onun dışında kaleye elimden gelse higuita vardı onu koyardım. Bu tarz adamlarla dolu bir ilk 11 deli gibi başarılı olmasalar bile gayet izlemesi olağanüstü zevkli olurdu. O yüzden keitayı severdim ben. Hatta kazımda o kıvamda sanıyordum, çok yanıldığımı farkettim.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bu arada metin oktay kim diyennere eauhhueauh http://www.youtube.com/watch?v=qTkF02UN3MI
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Tabii o dönemin filesine biz abansak bizde yırtarız gibi duruyor ama bu Metin Oktayın 'duyumlarımıza göre' iyi bir oyuncu olmadıgını gostermez. Selçuk beğenmeyebilir tabii o önemli degil sonuçta bir niang metin oktaydan iyidir.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mithat said: Tabii o dönemin filesine biz abansak bizde yırtarız gibi duruyor ama bu Metin Oktayın 'duyumlarımıza göre' iyi bir oyuncu olmadıgını gostermez. Selçuk beğenmeyebilir tabii o önemli degil sonuçta bir niang metin oktaydan iyidir. Abi auhasuhfuhasuhf. Biz abansak bizde yirtariz sauhfasuhfuhasfasuhfsa. Ya asfasdfadsfa. Abi ok ne derseniz haklisiniz. Sizde yirtardiniz hatta o donem futbolun en buyuk cilesi yirtik filelerdi. ASfasfasasfasfas.
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mithat said: Tabii o dönemin filesine biz abansak bizde yırtarız gibi duruyor HE
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Maradona Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazmıştır.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Abi ben arkasokak rpsi yaptım anlaşılmadı mı? Galatasaraylı olduğumu sağır sultan biliyor lan.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 BulletRide said: Rüştü Fatih Akyel-Korkmaz Başkan-Alpay-Ergün Emre-Tugay-Okan Hasan Şaş-Sergen Şükür İtiraz? gg fatih'ten iyi
Öne çıkan mesajlar