Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk futbol tarihi en iyi 11'i

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben baskette de şova önem veren bir adam olarak futbol kadrosu yazmaya kalksam jay jay okochayı bır yerlere yazarım illa. Onun dışında kaleye elimden gelse higuita vardı onu koyardım. Bu tarz adamlarla dolu bir ilk 11 deli gibi başarılı olmasalar bile gayet izlemesi olağanüstü zevkli olurdu. O yüzden keitayı severdim ben. Hatta kazımda o kıvamda sanıyordum, çok yanıldığımı farkettim.
Mesaj tarihi:
Tabii o dönemin filesine biz abansak bizde yırtarız gibi duruyor ama bu Metin Oktayın 'duyumlarımıza göre' iyi bir oyuncu olmadıgını gostermez. Selçuk beğenmeyebilir tabii o önemli degil sonuçta bir niang metin oktaydan iyidir.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Tabii o dönemin filesine biz abansak bizde yırtarız gibi duruyor ama bu Metin Oktayın 'duyumlarımıza göre' iyi bir oyuncu olmadıgını gostermez. Selçuk beğenmeyebilir tabii o önemli degil sonuçta bir niang metin oktaydan iyidir.

Abi auhasuhfuhasuhf. Biz abansak bizde yirtariz sauhfasuhfuhasfasuhfsa. Ya asfasdfadsfa.

Abi ok ne derseniz haklisiniz. Sizde yirtardiniz hatta o donem futbolun en buyuk cilesi yirtik filelerdi. ASfasfasasfasfas.
  • Yeni Oluştur...