Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk futbol tarihi en iyi 11'i

reyou

Öne çıkan mesajlar

Forvet olarak niang, savunma olarak högh koydugunun farkında mısın?

En iyi TÜRK futbol tarihi dedik fener degil. Amcaoglundan hallice oynayan adamları fenerli diye koyma bence.

Sonra ribery, eh ribery bencede galatasaraylı degil hatta galatasaraylıların %90ı nefret edıyor sattıgı için.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Forvet olarak niang, savunma olarak högh koydugunun farkında mısın?

En iyi TÜRK futbol tarihi dedik fener degil. Amcaoglundan hallice oynayan adamları fenerli diye koyma bence.

Sonra ribery, eh ribery bencede galatasaraylı degil hatta galatasaraylıların %90ı nefret edıyor sattıgı için.

çokça dile getirdiğim, 4 yıllık şamp. serisini ve uefayı çocuk yaşta yaşayan paticik futbol bölümü galatasaraylısına çok çok güzel bir örnek. bu yüzden üstteki entriyi alıntıladım. hadi Niang'daki potansiyeli es geçtin, Högh'ü beğenmiyor adam :) Türkiye'ye tabiri caizse defansı getiren adamı beğenmedi. insanlar yerli yabancı kadro kurdukları için kadroyu güncelledim dikkat et, ezberden kaçın.
Sosyal ağlarda paylaş

Orda ribery ile ilgili bir durum yok farkındaysan?

6-0 yendiginiz dönemde ortega kötü bir oyuncuydu dersek anca bunu çıkartıp koyarsın buraya.

Adam ribery için laf etti bizde ribery 5-1 dedik dogal olarak.

Bu arada högh iyi tamam eyvallah fakat 2 tane stoper hakkının biri bülent korkmaz degil diyorsun? Türkiyenin puyolu bülent korkmazdır. Öyle yaşla falan alakalı degil bunlar elimzide internet var televizyon var binlerce maç full izledik ben daha dogmadan ya da dogru düzgün bir yaşa gelmeden oynanmış ve bu çok bariz nettir ki

bülent korkmaz >högh.

ps: höghü hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

arkasokak, r.carlos'u niye koydun
iyi oynamadı türkiyede, yok geçmiş futbol hayatında çok başarılıydı dersen kadronu revize et; guti, quaresma, ortega, f.de boer koy listene

güzel bir soru. şöyle söyliyim, roberto carlos Türkiye'de oynadığında, rakip kim olursa olsun onun karşısında psikolojik olarak eziliyordu. rakiple dalga geçtiği halde, ciddiye almadığı halde, uzaktan şutları olsun, sağından atıp solundan geçmeler olsun ve en önemlisi, galatasarayda hagi'nin yıktığı yurtdışı kompleksinin bir benzerini Fenerbahçe'de yaşatması olsun Türkiye'de bulunmuş ve faydası çokça dokunmuş en iyi sol bektir. başka nasıl açıklayabilirim bilmiyorum, çevrek final gördüğümüz sene dünyanın sayılı 4'lü defanslarından birinin sol bekiydi unutulmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Quaresma beşiktaşa ne kadar katkı gösterdiyse roberto carlos fenere o kadar katkı saglamıştır hatta daha azını.

Gösteriş olması için iki üç hareket yaptı, iki frikik falan sonra aynen vınn.

Dos santos bile carlostan çok katkı yaptı size farkında mısın?

Öyle ezildi falanda hikaye türk adamlar karşısında oynayanlar carlos var diye daha da celallenir ya çalımlar ya sert girer fakat tırsmaz aman bu carlos dikkat ediim diyerek.

Ha bir de dövdük biz o carlosu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...