khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 escape said: aynen.. mesela facebookta neredn eklediğimi hatırlayamadıgım bi kız var uzun zamandır vucudu falan tam istediğim gibi yani sapıklık faklan yaptıgım yok ama süper.. fotosunu koyardım da olmaz ben size foto numarasından face profili bulmayı öğrettim.. diosun vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 escape said: aynen.. mesela facebookta neredn eklediğimi hatırlayamadıgım bi kız var uzun zamandır vucudu falan tam istediğim gibi yani sapıklık faklan yaptıgım yok ama süper.. fotosunu koyardım da olmaz ben size foto numarasından face profili bulmayı öğrettim.. foto ismini değiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 taamm siz şurda konuşun ben de orda konuşucam. ben mesela 190 85 kiloyum tam ideal ama benim sevgili sıkıntım, çok cabuk buluyorum ama çok çabuk çıldırtıyorum.. kötü davranıyorum falan. elimde olan bişi değil ya. sevdiğimden yaptıgımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 khalad kilo ver arkadasim. ben veriyorum mutluyum huzurluyum. herseyden ote kalbe malbe yazik. damari var kollestrolu var osu busu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yok abi ayıp olur. senin kız kardeşinn fotosunu böle forumlarda ismini değiştirerek paylaşsalar hoşuna gidermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 benim kızkardeşim olsa senin facebookta arkadaşın olmaz. şimdi koy o fotoğrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 senko said: khalad kilo ver arkadasim. ben veriyorum mutluyum huzurluyum. herseyden ote kalbe malbe yazik. damari var kollestrolu var osu busu var. onun için uraşıyorum zaten hep bu ıvır zıvır belasına oldu kilolar. dizi izlerken kendimi kaybediyorum ama artık sadece su içerek kendimi avutuyorum. tey tey nerde o eski günlerim dapsnmfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 koymuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şişkolugu tartıştık şimdi biraz din siyaset olayına girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aman aman ona girersek varya çıkamayız günlerce böyle iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 evet. bence sevgili dediğin sarı diyince kırmızı diyebilmeli. ** sevgili dediğin hz muhammed diyince (s.a.v) diyebilmeli sevgili dediğin atatürk diyince "atam kalk ben yatam" diyebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: şişkolugu tartıştık şimdi biraz din siyaset olayına girelim allah yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 lan harbi yok galiba, ekmek hep diyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dimi adam o kadar diyorsa bi bildigi vardir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 axedice said: 0ne said: bende hesaplattım kaç sene oldu diye 23 Yıl, 6 Ay, 25 Gün olmuş dedi, foreveral0ne.jpg Hell yeah Adam gerçek bi kaybeden. Hepimiz burda kaybeden numarası yaparak havalı olduğumuzu falan zannediyoruz ama acı gerçeği şlaks diye yüzümüze vuruyor 0ne. Ahaha, ben bunu görmemişim lan, evet kaybedenim, evet sevgilim yok, evet kendimden nefret ediyorum, evet hergün ev-iş / iş - ev - paticik mekik dokuyorum, ama en azından naapsam/ayrıldık vb topicler acmıyorum, kafamda rahat, alışılmışlıkta var hem, axediceönce bi kendini benim yerime koy, iyi bir yere gelmek için lise hayatında inek gibi çalışıp sevgili yapmıyosun, uludağ elektrik - elektronik müh.'e hoplaya zıplaya giriyosun,ilk dönemde BA'dan aşşağı not almıyosun, ama okulun başka insanların verdiği yanlış kararlardan ötürü bir süre donduruyosun, baktın olmuyo okula da gidemiyosun, 6 yıldır çalışıp, askerde zaten çarşıya çıkılamadığından aldığın 170 tl'nin 100'ü nü eve göndermek zorunda kalıyosun, kendine güvenin kalmıyo, insanlara güvenin kalmıyo, hayattan bişey beklemiyosun, gerizekalı bi baban var, asgari ücretle çalışıyosun, 2 yıllık dahi olsa bi diploman yok, daha borçlar bitmedi ki bi birikim yapabilesin, naparsın abi, foreveralone.jpg'den baska ne yaparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 koşun drama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi kısaca fakirim diyebilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 AT KACIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yıllar yılı dert yolunda ne ilk ne de sonuncusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 olum ne draması lan adam durumunu anlatmış dalga geçilicek şeymi saygı göster biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 0ne said: ama en azından naapsam/ayrıldık vb topicler acmıyorum, kafamda rahat, alışılmışlıkta var hem, 0ne said: Sürekli böyle konular açılıyor burda o yüzden bende bi paylaşayım dedim. Biraz eskiye gidelim, şimdi benim yaklaşık olarak 6 aydır çalıştığım işyerine ben işe başladıktan 2 ay sonra bi kız geldi, kendisiyle ters istikametlerde ikamet ediyoruz ama ineceğimiz istasyona metrolar karşılıklı olarak geliyo ordan da işe gidene kadar 2-3 dk muhabbet ediyoduk. İlk başlarda tesadüftür dedim, sonra hiç şaşmadan aynı saatlerde sürekli olarak karşılaşıp işe o şekilde gelmeye başladık. 3 hafta sonra kendisine arkadaştan daha öte birşey olmak istediğimi söyledim, fakat bana hiç öyle bi gözle bakmadığını söyledi, peki dedim, orda konuyu kendi kafamda kapattım, ondan sonraki 3 ay boyunca "meraba meraba" dan başka bişey konuşmadım, yada iş ile ilgili bi konu olmadıkça. Ama bu arkadaşın son zamanlarda bana karşı tavırları biraz değişti gibi, şöyle söylemem gerekirse, yanımdaki iş arkadaşım yerine beni arayıp yanımdaki kişiye söylenicek bişeyi bana söylüyo, o kişiye söylememi istiyodu. Bi kere de virüs giren hafıza kartından resimlerini kurtarmıştım, ama ben kendi isteğimle, yardım olsun diye yapmıştım. 2 gün önce tekrar aynı hafıza kartını getirdi ve yine virüs bulaştığını ve formatladığını, tekrar kurtarıp kurtaramayacağımı sordu, peki dedim ve yine kurtardım. Asıl soru şu,neden bana ilgisi bu kadar arttı, yada neyi belirtmek istiyor, zarf mı atıyor nabıyor çözebilmiş değilim. Erkek arkadaşı yok diye biliyorum ama 14 şubat'ta 1 buket orkide çiçeği geliyor. Ne yapmak istediğini anlayamadım o yüzden buraya bi danışayım dedim, kendisiyle ne msn ne facebook gibi bi yerde iletişimim yok hiç olmadı, ama şu an faceden " o kadar resmini kurtardık bi iskender ısmarlarsın" dedikten sonra bir kez daha niyetimi belli etsem mi ? ... Kız benden bi kaç gömlek üstün bide, yani ben o'nun yerinde olsam bana bakmazdım. Troller mesaj yazmazsa sevinirim.http://forum.paticik.com/read.php?20,5412725,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 khalad said: olum ne draması lan adam durumunu anlatmış dalga geçilicek şeymi saygı göster biraz. abi ben bişi demedim. bak mesela ekmek üstte güzel bişi dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 o ne lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar