0ne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bende hesaplattım kaç sene oldu diye 23 Yıl, 6 Ay, 25 Gün olmuş dedi, foreveral0ne.jpg Hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çıkmadan bulmak mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 0ne said: bende hesaplattım kaç sene oldu diye 23 Yıl, 6 Ay, 25 Gün olmuş dedi, foreveral0ne.jpg Hell yeah Adam gerçek bi kaybeden. Hepimiz burda kaybeden numarası yaparak havalı olduğumuzu falan zannediyoruz ama acı gerçeği şlaks diye yüzümüze vuruyor 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nomsaR said: benim niye hiç sevgilim olmuyo ya. yürü git lan! pileyboy pileyboy takılıp aramıza karışmaya çalışıyor! ama yemezler lan dabuşan* seni! *tavşan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 paticikte tam night watch gibiymiş ha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 O küsüratlar önemli yoksa bir akşam bebeğim ne kadar olmuştu diye sorar sende kem küme bağlarsan görürsünüz acılı biber turtasını :P Bende Nişanlıyım Allah korusu faillamazsak evleneceğim.Faillarsak daha işim olmaz babama ve annemede söyledim torun beklemeyin diye. Ciddi ilişkiler,kendini açmak,paylaşmak, hayat arkadaşı olmak vs.. bunları her zaman yapamıyorsun ilk seferki gibi olmuyor çok şey alıp götürüyor insandan. Neyse doldur oradan Rakıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Norak said: paticikte tam night watch gibiymiş ha :P siyah giydik abi hepimiz. rasmon hariç. o araya karışmaya çalışan nightwalker white walker değil de night işte. onun cinsi öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nomsaR said: benim niye hiç sevgilim olmuyo ya. http://www.youtube.com/watch?v=eavvInx6mQM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adam gibisini bulana kadar olmasin np, cekemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 4 ay oldu heralde ayrılalı ama işler çok kesat bu aralar , seçenek bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kızlara esnaf mantığıyla yaklaşmayın, onlar birer siklamendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adam gibisini ben buldum sana, şuradan ulaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yeni bişeyler arıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 küheylan said: nomsaR said: benim niye hiç sevgilim olmuyo ya. http://www.youtube.com/watch?v=eavvInx6mQM ahahah çok bomba lan bu sonuna kadar izledm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben de demiyorum. artiste bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 goldbären said: adam gibisini ben buldum sana, şuradan ulaşabilirsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kötü bir postmuş senin de aklına geldiğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 son zamanlarda seninle aynı düşünmeye başladık hayıdrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 susbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 vaniLLe said: goldbären said: adam gibisini ben buldum sana, şuradan ulaşabilirsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 En uzunu 8 aydı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 rekorum 18 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar